<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i> <br />rahatsız olan bakmaz bu kadar basit polemik yaratmaya veya poll açıp mike tysona cephe almak ve alınmasına ön ayak olmak çok saçma [ban] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[bore]
thunderace +111111111111
ha gayret mike gaza gel boyle her yere boxing aç :))))
Tekrar yazma gereği duydum .
Bu arkadaşın açtığı Topiclerden rahatsız değilim , artı rahatsız olma lüksüne de sahip değilim.. Yanlız arkadaşın diğer kişilere verdiği bilgiler genel olarak "yanlış " .. Yavaş yavaş kızmaya başlıyor gibiyim :). Arkadaşı diğer forumlarda da sürekli görüyordum . Ve icq da sürekli konuşuyorduk bir ara , Sadece bir ricam olacak ;yanlış bilgilerini diğer kişilere aktarmasın ve aldığı doğru bilgileri diğer kişilere uyarlamasın . Nedeni ise her birey aynı değildir, diğer insanların sağlıklarına zararlı olabilir ,aktardığı bilgiler .
can +999999999999
oyları basın yaw. :)
:)bassınlar bakalım .
Onu bilmem ama her topic en az 2 sayfa oluyor ben bunu bilirim. İlgi olmasa Mike da açmaz heralde
ne alakası var lem Cozb hocamın açtıgı gibisi avrmı? "hadi oyun oynayalım" :)