Şimdi Ara

vücut,yüz vs. kaç yaşında oturur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
31.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasım 19 ve her gün vücudumun ayrı bir yerinin tepki vermesinden bıktım sivilceler bi çıkıyor bi kayboluyor ,bacaklarım belli belirsiz ağrıyor boy uzamasındanmış, saçma sapan yerlerden kıl tüy cıkmaya başladı,yüzüm sürekli şekil değiştiriyor.Soruyorum size ne zaman bitecek bu çile, ne zaman rayına girecek bu vücut,yüz?Bu arada ben ne iğrenç bi insan olmuşum yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vücudun ve Yüzün Oturması Hakkında Bilgiler

Yüz Hatları Kaç Yaşında Oturur?

Yüz hatlarının oturması, bireysel faktörlere bağlı olarak değişen bir süreçtir. Genellikle yüz hatlarının nihai şeklini alması 18-25 yaşları arasında gerçekleşir. Ancak bazı kişilerde bu süreç daha erken veya daha geç tamamlanabilir.

Yüzün Oturması Ne Zaman Olur?

Yüzün oturması, kemik yapısının gelişiminin tamamlanmasıyla ilişkilidir. Çocukluk ve ergenlik dönemlerinde yüz kemikleri hızla büyür ve gelişir. Bu büyüme, yüzün şeklini ve hatlarını belirler. Kemik yapısının gelişimi tamamlandığında yüz hatları da nihai şeklini alır.

Kadınların Yüz Hatları Ne Zaman Oturur?

Kadınların yüz hatlarının oturması genellikle erkeklerden daha erken gerçekleşir. Bunun nedeni, kadınların kemik yapılarının erkeklere göre daha erken olgunlaşmasıdır. Kadınlarda yüz hatlarının nihai şeklini alması genellikle 18-20 yaşları arasındadır.

İnsanın Yüzü Kaç Yaşında Oturur?

İnsan yüzünün oturması, genetik faktörler, çevresel faktörler ve yaşam tarzı gibi çeşitli faktörlerden etkilenir. Genellikle yüzün oturması 18-25 yaşları arasında gerçekleşir. Ancak bu süreç kişiden kişiye değişebilir.

Vücudun Oturması

Yüzün oturması gibi vücudun diğer bölgelerinin de oturması da zaman alır. Vücudun oturması genellikle daha uzun bir süreçtir ve 20'li yaşların sonu veya 30'lu yaşların başına kadar tamamlanabilir. Vücudun oturması, boyun, omuzlar, göğüs ve kalçaların gelişimi ile ilişkilidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yüzün oturması lazım. Ama tabi yaşlanınca daha değişiyor tip ve cilt. Ama ergenliği atlatıp yeni yüzünü 20 yaşında bulur insan
  • 25'e doğru tam oturur.

Sivilceler için kükürtlü sabun öneririm. Her gece yıka. Birkaç ayda etkisini görürsün. Fazla çekirdek yeme. Bizzat denedim. 1 hafta aşırı şekilde çekirdek tükettim 1-2 günde kaymak gibi surat mayın tarlası oldu
  • 23
  • Yaş 17 umarım bi düzelme olur
  • benimde yaş 17 suratım bebek gibi lan bir tane sakalı gec tüy çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

25'e doğru tam oturur.

Sivilceler için kükürtlü sabun öneririm. Her gece yıka. Birkaç ayda etkisini görürsün. Fazla çekirdek yeme. Bizzat denedim. 1 hafta aşırı şekilde çekirdek tükettim 1-2 günde kaymak gibi surat mayın tarlası oldu

Çok varmış yav sivilce yapabilecek hiçbir şeyi fazla tüketmiyorum zaten sivilce fazla durmuyor yüzümde ama çok dengesiz,aksi zamanlarda çıkıyorlar insan kendinden nefret ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal kaç yaşında çıkar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • max 25
    25ten sonra istesende değişmez
  • Hort olacak ama böyle bir şey var mı ? Yüz oturması falan. Böyle bir şey yaşayan oldu mu 25+ forumdaslar ?

• Kadınlarda 25 erkeklerde 40 peak noktalarıdır.

• kafanın arkası düzse hiçbir yaşta oturmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.