Şimdi Ara

Vural hoca sınav zorluğu aynı EDİT:Mat için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evlat bunu bilebilecek tek meslek grubu falcılar...Bir de unutmadan koç görünümlü çakallar...Onların bilmediği şey yok :)...

Bununla birlikte Atp lerinizi bu gibi konulardan daha çok, internet üzerinden olası okul ve bölümlerin müfredatlarının analizleri için kullanmanızı öneririm bir ağabeyiniz olarak...

Yolunuz açık olsun...
  • İsmail Murat AYDIN kullanıcısına yanıt
    hocam ayt fen adına bu süreler nasıl oldu peki
  • tyt mat soruları evet kolaydı ama daha fazla süre verilseydi tyt geo uzun ve zordu. aytye gelince ayt mat bence geçen yıldan zordu ayt geo da aslında eşit gibiydi kolay olduğunu sanmıyorum. ayt mata kolay diyenler hangi kafayı yaşıyor anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89F03B04A

tyt mat soruları evet kolaydı ama daha fazla süre verilseydi tyt geo uzun ve zordu. aytye gelince ayt mat bence geçen yıldan zordu ayt geo da aslında eşit gibiydi kolay olduğunu sanmıyorum. ayt mata kolay diyenler hangi kafayı yaşıyor anlam veremedim
    writtennboy kardeşim forumda benim gibi düşünen sanırım sadece sen varsın. Umarım haklı çıkarız. Bu seneki sınav soruları sistemsel olarak geçen yılla aynı olabilir ama yapılabilirlik olarak özellikle verilen süre içerisinde geçen yıla göre hem tyt hem ayt kesinlikle tartışılmaz bir şekilde zordu. Geçen yıl herkes iyimserken ters bir sonuçla karşılaşınca şok yaşadılar ama bu her sene böyle olacak diye bir şey yok. Başta Bekir Avşar olmak üzere tüm olumsuz düşünenlerin yanılması dileğiyle..

• harsh H kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam

Keşke deikleriniz çıksa sanki ben sıralamamım kötü olmasını istiyorum ;) ama birazda gerçekçi boyutta bakmak lazım olaylara bak bende fazla karamsar değilim ama tahminimce 5-25 k bandında 2k ya kadar geriye atma söz konusu olabilir (sayısal)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba184

Keşke deikleriniz çıksa sanki ben sıralamamım kötü olmasını istiyorum ;) ama birazda gerçekçi boyutta bakmak lazım olaylara bak bende fazla karamsar değilim ama tahminimce 5-25 k bandında 2k ya kadar geriye atma söz konusu olabilir (sayısal)
    Düşük puanla daha iyi sıralama bekliyorum şahsen geçen yıla göre

• Hayatımda gördüğüm en boş hocalardan biri.

• Yalan mı kardeşim adam haklı işte niye linç ediyonuz ki? Bi fen daha zordu o da ilk 20k'yı çok etkilemez 500 kişi falan..
    Teessüf ederim hocam. Oraya beni de yazmanızı rica edeceğim. Min 1-1.5k daha iyi geleceğini iddia ediyorum sınav gününden beri.
    Gerek tyt türkçe gerek biraz da tyt fenden dolayı 2019 tyt > 2018 tyt
    Katılırsınız katılmazsınız ben 2019 ayt matematik kısmının 2018 ayt mat kısmından bir tık daha zor olduğunu düşünüyorum. Feni konuşmaya bile gerek yok. O kimya o biyoloji...
    Hani bir kısım 2010 derken bir kısım da 2018 gibi geleceğini düşünüyor ama bu şartlarda daha iyi niye gelmesin yani?

ben de varım hocam
    Hiçbir sene arkasındaki seneyle yakın bile gelmezken,fen ilk kez bu kadar şaşırtırken tyt türkçe de zorlarken nasıl kötü gelecek vallahi tuhafıma gidiyor.

• Kızmayın güzel insanlar sizleri de biliyorum. Evet biz de yanılabiliriz ama her durumun bir varsayılanı vardır. Bu durumun varsayılanı 2019 yks 2018 den birçok bakımdan zorlayıcıydı. Bu durumu tersine çevirecek tek etken bu yılki 12 lerin çok iyi olmaları. Başka bir açıklaması olamaz.

• Ha ola ki 2018 gibi yada daha kötü gelir o da başımız üstüne saygı duyar ona göre gardımızı alırız moral bozmaya gerek yok hayatın sonu değil ya

• Son olarak benim için en önemli referans her ne kadar forumda pek sevilmese de Behzat Resuli dir. Ayt çözüm videosunda orta- zor diyor. Kendisi de sınava girmiş bu yıl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.