Şimdi Ara

Vurunca çıkan kırmızı rakamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler baştan söyleyeyim critical vuruştan bahsetmiyorum kırmızı rakamlar derken hani oyun başında invoker exort gittiginde vurunca 76 vurdu diyelim 76 diye kırmızı olarak gözüküyor rakam veya drow vurdugunda DD aldığında falan veya kule vurduğunda vs arada bu rakamlar çıkıyor damage vururken ve ya alırken ama critical değil . Bunu nasıl yapıyolar onu merak ediyorum ben ?

• noob günlerimi hatırladım bende eskiden kule bana vurarken oluyodu kule bana niye kritik vuruyo diye sinirleniyodum hağla bilmiyorum ama haralde hp az damage çok oldugunda öyle oluyo
  • sana vuran kişi veya senin vurduğun kişi olması gereken damageden daha fazla vurduğunda çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chilianrose

sana vuran kişi veya senin vurduğun kişi olması gereken damageden daha fazla vurduğunda çıkıyor

Aynen bende öyle düşünmüştüm . O şansamı denk geliyor peki gereğinden fazla vurmak ?
  • aa nın 3 skilli ile de çıkıyor şans la alakalı değil skille alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wat wat

quote:

sana vuran kişi veya senin vurduğun kişi olması gereken damageden daha fazla vurduğunda çıkıyor

Aynen bende öyle düşünmüştüm . O şansamı denk geliyor peki gereğinden fazla vurmak ?

Yok hiç bi şekildd şans değil.Mesela dd almış adam o düşük levellerde oyuncuların savunması düşük olduğu için hpsinin bir bölümünü götürüyor.Veya sen traxex gibi dayanıksız bi heroysan ve örneğin shadow fiend sana göre çok iyi kasmış ve soul biriktirmişse her vuruşu kırmızı olur ve bi an önce uzaklaşmassan 3-4 vuruşta erirsin. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damage hpnin %13'ü mü %15'i mi ne kadar olunca kırmızı şey çıkıyor.Lvl 1 dazzle,cm gibi herolarla kule altına gittiyseniz hiç görürsünüz kırmızı kırmızı vurur size kule
  • fazla damage yiyince cikiyor hocam kurabiyenin dedigi gibi olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

damage hpnin %13'ü mü %15'i mi ne kadar olunca kırmızı şey çıkıyor.Lvl 1 dazzle,cm gibi herolarla kule altına gittiyseniz hiç görürsünüz kırmızı kırmızı vurur size kule

hocam bende bunu anlatmaya çalıştım aynen öyle ama ben o yüzdesini bilmiyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DotacıKURABİYE

damage hpnin %13'ü mü %15'i mi ne kadar olunca kırmızı şey çıkıyor.Lvl 1 dazzle,cm gibi herolarla kule altına gittiyseniz hiç görürsünüz kırmızı kırmızı vurur size kule

hocam bende bunu anlatmaya çalıştım aynen öyle ama ben o yüzdesini bilmiyodum

Eyw hocam anladım simdi :D

• Mesela juggernat. E sı krıtıgını artıyor, vurdugunda ne kadar damage goturecegı bellı degıl, bu yuzden cıkıyor sanırım. Drowdada aynı muhabbet var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.