polise şikayet edilse, o kadar mobese falan var, saati vs bellidir sonuçta, okunamaz mı acaba? |
Vurupkaçan aracın kamera kaydı elimde fakat plaka okunmuyor (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba , 31 Aralık 2020 saat 00:45 Bağcılar fatih mahallesi 1851 sokakta aracıma çarpip kaçan Pejo 308 yeni kasa aracı ariyorm. Plaka kamerada parladigi için okunmuyor. Yardımlarınızı rica ediyorm
https://vimeo.com/496713792/recommended
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin.fb034 -- 4 Ocak 2021; 3:2:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Videodaki aracın plakası lazm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
https://vimeo.com/496713792/recommended -
-
Merhaba yakın zamanda bir aracın cinsel tacizine uğradım lütfen plaka okumakta bana yrdımcı olur musunuz ? Mail adresin : bkt_tkmz@hotmail.com
-
Merhaba, aynı şey bizimde başımıza geldi kamera kayıtlarında plaka belli olmuyor açı yok tek açı olan yerden çok hızlı geçiyor acaba videoyu atsam plakayı okuma şansın varmı? Rica etsem
-
Benim de buna benzer bir olayım var. Aracıma çarpan Beyaz Q5 in plakasını okuyamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
-
-
Bu araç park halindeki aracima vurup kaçtı yardım edebilecek birisi var ise Allah razısı için yardım ede bilirse çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bizimde başımıza böyle bir durum geldi fotoğrafı atsam bi ilgileirmisin en azından denersen sevinirö
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emre bey video göndersek bulabilir misiniz?
-
Merhabalar bir video elimde mevcut aracıma ciddi bir zarara uğratım ilerlemeye devam eden aracın plakasını okuyamıyorum sonu belli başı ve ortası bulanık yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ford transit. Bu plakayı nasıl bulabilirim. Arcımıza vurup kaçtı 3 gündür arıyoruz ama hiç bişey bulamadık, emniyetten net bişey öğrenemedik plaka bulanık çıktığı için, netleştirmek için ne yapabilirim
-
-
Güzergahta başka kamera yok mu düzgün çeken? Onlardan baksanız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X