Şimdi Ara

VW !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

quote:

Orijinalden alıntı: Therah

quote:

quote:

quote:

Vay be vw mersodan bmesen sonra 1 numara heee adamlar iyi kandırdılar Türkiye'yi

Szn terchnz ne olurdu? :)

hangi tür araç spor mu aile arabası mı?

Genel marka kalitesi olarak soyluyorum. Ozele gecersek de golf serisinin gelisimi gibi bi araba serisi var midir sizce? :)

golf'e lafım yok ama o parayı hak etmiyor birde bence bettle alın

60 70 leri ben de sacma buluyorum ama 43bin ligi alcam ins o da c segmentinde astra focus megane fln onlardan ucuz yani fiyati da fena degil en ucuzu icin konusuyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vay be vw mersodan bmesen sonra 1 numara heee adamlar iyi kandırdılar Türkiye'yi

Szn terchnz ne olurdu? :)

hangi tür araç spor mu aile arabası mı?

Genel marka kalitesi olarak soyluyorum. Ozele gecersek de golf serisinin gelisimi gibi bi araba serisi var midir sizce? :)

golf'e lafım yok ama o parayı hak etmiyor birde bence bettle alın

60 70 leri ben de sacma buluyorum ama 43bin ligi alcam ins o da c segmentinde astra focus megane fln onlardan ucuz yani fiyati da fena degil en ucuzu icin konusuyorum. :)

43 boş model değil mi boş ise astra daha ucuz neyse ya ama bettle shicroccodan güzel

• scirocco almada ne alırsan al
  • Önce hatanı düzeltelim 1 wv 2 3 BMW ve Mercedes artık aralarında anlaşsınlar. Ben doğuş oto olayım en baz arabayı 100 bin tl nin altına satmam bu ülkede. Adamlar wv nin marka imajını ne hale getirdi türkiyede ya helal olsun doğuş otoya bükemediğin bileği öpeceksin.

İlla wv alıcaksan golf derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

scirocco almada ne alırsan al

Neden??

• quote:

Orijinalden alıntı: West 

şu foruma tc kimlik no ile üyelik olayı gelse bir de avatarın altında yaş yazsa da ona göre ciddiye alsak konuları iyi olacak.

Ben gayet ciddiyim. Konuda da ciddiye alinmiycak ne var anlamadim acikcasi. Ben sadece bilgili kisilerden fikir almak icin yazdim amac yardimlasmak hepsi bu. :)

• quote:

Vw. Ucuk markalari gecersek bmw ve merc den sonra en kaliteli marka o yuzden vw bi araba almaya uzuun bi arastirma doneminden sonra karar verdim.
    1.2 105 ps duz vites midline GOLF 7 43bin
    1.4 122 ps duz vites comfortline GOLF 7 48bin
    1.4 122 ps duz vites sportline SCIROCCO 54bin
    Simdi hangi arac sizce?
    Golf 7 istiyorum cunku golf hosuma gidiyor bicok yeni teknoloji var arac yeni 10yil boyunca tipi eskimez ve 2.el iyi gider benzinli motorlar daha az yakiyor.
    Scirocco istiyorum cunku spor araba iyi olcak. Kizlarin hosuna gidiyor. Ve gencim. Aslinda tipine asik degilim ama yine hos ve fiyati da su aralar baya dusurmusler.
    Buraya kadar okuduysaniz hemen iki dakkada fikrinizi beyan edin bilginiz varsa paylasin lutfen. Tesekkurler.

polo al bence
  • Aslında dünyanın en kaliteli markası volkswagendir mercedes bmw audi infiniti jaguar lexus acura honda ford chevrolet neymiş lan vwden kralımı var Trendline paketi gibi bi paketi satabilen başka marka varmı? yok o yüzden vwnin hangi arabasını alırsan al ama sana RC değil Diecast tavsiye ederim Rclerin malzeme kalitesi kötüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Aslında dünyanın en kaliteli markası volkswagendir mercedes bmw audi infiniti jaguar lexus acura honda ford chevrolet neymiş lan vwden kralımı var Trendline paketi gibi bi paketi satabilen başka marka varmı? yok o yüzden vwnin hangi arabasını alırsan al ama sana RC değil Diecast tavsiye ederim Rclerin malzeme kalitesi kötüymüş

Yazinca aklima geldi audi de var vw den iyi. :) ama benim sorum bu degildi. Fikir icin tesekkurler yine de. :) sen kullaniyorsun galiba onlardan arastircam bakalim begenirsem alirim. :)

• Golf 7 1.2TSI 105BG düz vites midline 42bin tl gayet güzel bir seçenek gibi gözüküyor.
  • Scirocco White Edition al geç hiç düşünme...

Kızlar ciddi manada hasta oluyor bu araçlara Scirocco kızları diye fanclup bile var...;)
  • "bmw ve merc den sonra en kaliteli marka" dan sonrasını okumadım.
  • Kızlar baksın istiyorsan bunu al metrobüs gibi sosyal ortamlara karış

VW !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

"bmw ve merc den sonra en kaliteli marka" dan sonrasını okumadım.

Aynen. Adamlarda kalite algısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Kızlar baksın istiyorsan bunu al metrobüs gibi sosyal ortamlara karış

VW !!!

Guldum aksam aksam haklisin valla en iyisi ama okula baya uzagim iste 1.30 saat fln suruyr.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Baska hangi arac olabilir peki kullandigim araclarla kiyaslayinca ki 1.5senedir rover kullaniyorum bna 40bine bulabilecegim en iyi arac golf gibi geldi sonra astra fln bnm bakis acim bu ama tavsiyelere acgm bu yuzden sordum burda.

• Beyaz passat al cool durursun ,scirocco önermem çok yakıomuş galiba ama golf7 şiddetle önerilir
  • quote:

quote:

quote:

Baska hangi arac olabilir peki kullandigim araclarla kiyaslayinca ki 1.5senedir rover kullaniyorum bna 40bine bulabilecegim en iyi arac golf gibi geldi sonra astra fln bnm bakis acim bu ama tavsiyelere acgm bu yuzden sordum burda.

ben vw bmw mercedesten sonraki en kaliteli marka demenize eleştiri getirdim. Mazda, honda, subaru, toyota gibi markalara hakaret olur bu. golf7 nin benzinli ve manulleri iyidir ben de tavsiye ederim. Alternatif olarak da 44binlere elegant auris alabilirsiniz, honda civic bakabilirsiniz. 45binlere i30 1.6 elite alabilirsiniz. Benim önceliğim güvenlik ve ekonomidir, bu yüzden aurisi tercih ederim. Ama konfor ve donanım da isterseniz i30 elite golften her türlü iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben vw bmw mercedesten sonraki en kaliteli marka demenize eleştiri getirdim. Mazda, honda, subaru, toyota gibi markalara hakaret olur bu. golf7 nin benzinli ve manulleri iyidir ben de tavsiye ederim. Alternatif olarak da 44binlere elegant auris alabilirsiniz, honda civic bakabilirsiniz. 45binlere i30 1.6 elite alabilirsiniz. Benim önceliğim güvenlik ve ekonomidir, bu yüzden aurisi tercih ederim. Ama konfor ve donanım da isterseniz i30 elite golften her türlü iyidir.

Fikir icin tskler. :) aurisi ben de dusunuyordum ama kasa degistircek sanirim o yuzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

scirocco almada ne alırsan al

Neden??

kızların hoşuna gidiyor diye araba alınmazda o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.