Şimdi Ara

VW BORA nın 2 nci El Fiyatı neden düşmüyor..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen sikayetvar daki gibi saçma sorunlar bizim arabada da war.. (Seat) Araba içine su bile aldı yani. Orta kol dayamaya 320 milyon dediler.. Tmm araba kaliteli özellikle bizim arabada çok özellik war ama parça pahalı ve saçma sorunlar çıkarabilior..

Ayrıca bora bence çok ii bi araba değil o paraya hayatta etmez. arka koltukta diz mesafesi bile yok adam gibi..

Edit: Ha halk arabası derken : Volk almancada halk wagen de araba demek o yuzden dedisen sadece tercümede kalıor..

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: V5TURBOOST

o bir halk arabasi (vw) (üzmez)

üzmez miş bunlar ne peki?

http://www.sikayetvar.com/?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=3650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 29 Aralık 2005 21:40:47 >

• benim arkadaş satıyor 2004 metalik gümüş renkli araba sunroof falan var full hatasız 28,500 ilgilenen varsa pm atsın araba hatasız sigara falan içilmemiş
  • siz bide OPEL YAZIN! ŞİKAYET VAR INIZA
  • dostum burası Türkiye bir araca iyi derler öyle gider kötü derlerse hiç alma zaten wv e hiç bir gıcıklığım falan yok bütün araçlar için geçerli tipo,tempra kötüdür dediler 5 yıl bindim banamısın demediler girdigim yerlere simdiki arabamla asla gitmem mantık iste ,2.si o fiyata o arabayı asla almam alacak adamada sasarım valla arabamı yok baska ....
  • Ya merakımı mazur görün , internette fiyatları dikkate almayın dediniz ya acaba son zamanlarda pazarları gezen arkadaşlardan hiç 1.6 407 Hdi gören oldu mu?Pazardaki fiyatı hakkında bir bilgisi yada fikri olan bir arkadaş var mı?
  • izmir otokentte de war böle bissürü. arabalar yatıyo kaç aydır ama fiyatların hiç düştüğü yok. adam kullanmıyo da arabayı hem de satmaya niyeti yok galiba.
  • bilmiyorum ama vw genler nedense değer kaybetmio. golflerde ölee, pololarda.
  • Bizim muhasebecimizin karısı sattı bilgilendirme amacı ile yazıyım.

2003 Siyah Metalik Bora , donanımlı idi.

Ek olarak JVS Teyp Mb Quart 2 tk component ve gzero 4 kanal anfi.
    6000 k xenon kit. 17'' Kosei Dracer Model jant ve lastik ( 3 milyar civarı ).
    Krom kapı kolu , kapı çıtası , cam çıtası ön ve arka tamponlardaki plastik yerlere ithal krom parçalar.
    Amerikan (Ziebart ) cam filmi.

26.500 e verdi. 20 ila 30 bin arasında bir km si vardı. Bayan kullandı sürekli.

Satıp Citroen C4 aldılar.

Sitelerdeki fiyatlara pek bakmayın piyasadan biraz araştırma yapın.
  • ahh ahhh bana bir cevap yok

PS: Yüzbaşı olmuşum , çiçekleri lütfen iş yerime gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartcard -- 31 Aralık 2005 2:29:48 >
  • 2003 bora pasific i 27000 ytl ye biraz zor satar.www.dod.com.tr den vw bora fiyatlarına bakılacak olursa cok farklı fiyatlarla karşılaşırsınız.İstenilen değil verilen önemlidir.boraınn ikinci elde değer kaybetmediği doğrudur ama cok yuksek fiyat verenler herhalde dünyadaki en son boranın kendisinde olduğunu sanıyorlar yada 0 araba fiyatlarından haberleri yooook.
    şikayetvar.com da ki ilginç bir şikayetide de eklemek istedim.

VOLSWAGEN Aldığıma Pişman Oldum tosun34 03 Aralık 2005
    Doğuş Oto’dan 2 Ay önce heveslenerek 26.400 YTL'ye 2006 VW Polo Trendline (ABS’ li) araç aldım. Aradan kısa bir süre geçti ve fiyatını 24.760 YTL'ye düşürdüler. Bana fiyatların değişmeyeceğini söylemişlerdi, ben bilseydim fiyatların düşeceğini almazdım beklerdim.
    Bu aldığım ilk VW değil, daha önce 2002 Polom vardı. Kaliteyi neden düşürmüşler? Neden arabadan bu kadar tıkırtı geliyor? Anlamış değilim. Süspansiyonları iyi değil, lastik uğultusu ve motorun rahatsız edici sesi eski Poloda yoktu. Ön camları tam kapanırken bariz sesler duyuyorum.
    Kısacası 2006 Polo beni hayal kırıklığına uğrattı.

şikayete bakın adam fiyatın düştüğünden bahsetmiş.hiç böyle bir şikayet olur mu ya.2002 polosu olduğundan bahsetmiş ve kalite düşmüş yol gürültüsü alıyormuş v.s. de bu arabayı internetten sipariş vermiş herhalde bu kişi gidip hiç incelememiş arabayıbilinçsizliğini şikayet etmiyorda arabayı şikayet ediyor ya da hiç başka arabaların sorunlarını bilmiyor.(vw de buna dahil.)

• Demek bilinçsiz kullanıcı öyle mi greenicee

bu nasıl?
    binlerce şikayet var vw den sen kafanı yorma

VOLKSWAGEN Aracımın Sürekli Arıza Yapması Normalmiş leventuray 20 Eylül 2005
    2004 yılında, ikinci el 2004 model Golf Midline marka arabamı aldım. Arabamı almadan önce yetkili VW servisi olan ERE'ye götürdüm, yapılan testler sonucunda herhangi bir kusura rastlanılmadı. Aldığımda söz konusu araba yaklaşık 5.000 kilometreydi, ayrıca 2004 Nisan ayında trafiğe çıkmış arabayı ben Ağustos 20004'de aldım. Ancak daha sonra sürekli sorunlar yaşamaya başladım, 1 yıl içerisinde arabam 6 kez arıza yaptı ve bazı arızalar için parça siparişi de yapılması nedeniyle yaklaşık 10 kez servise gittim;

1- 11.09.2004 tarihinde alternatör değişti
    2- 24.12.2004 tarihinde ön konsoldaki kontrol ünitesi değişti
    3- 11.01.2005 tarihinde fren pedal müşürü değişti
    4- 19.03.2005 tarihinde fren pedal müşürü bir kez daha değişti
    5- 13.08.2005 tarihinde motor kontrol ünitesi değişti
    6- 16.08.2005 tarihinde klima sistemi tamamen değişti

Gittikçe daha büyük sorunlar yaşamaya başlamam nedeniyle konuyu VW distribütörü Doğuş Oto’ya aktardım, arabamın değiştirilmesini veya garanti süremin uzatılmasını istedim, yapabilecekleri bir şeyin olmadığını ifade ettiler. Ben de bunun üzerine, Nisan ayında trafiğe çıkmış, 2004 model bir aracın bu kadar sık arızalanmasının normal bir durum olmadığını, ayrıca bu aracın emsalleri değerinde kimseye satılamayacağını, almak isteyen insanların aklında tereddüt oluşacağını, doğal olarak emsallerinin altında bir fiyata inmem gerektiğini ve bu konuda benim herhangi bir suçum olmamakla beraber mağduriyetimin doğduğunu belirterek, 37.000 YTL fiyatla piyasaya sürülen VW marka bir taşıtın yaklaşık bir yıllık bir süre içerisinde 6 kez arızalanması VW yetkililerince normal karşılanıyorsa kendilerine daha fazla söyleyebileceğim bir husus bulunmadığını ifade ettim.

Bütün bu açıklamalar karşısında, şu an itibariyle de bu aracın bu kadar arıza yapmasının normal olmadığı, bir mağduriyetimin doğduğu, bu aracı gerek Türkiye’ye ithal eden VW grubunun, gerekse Türkiye’de satışa sunan temsilci firmanın bir sorumluluk yüklenmeleri ve daha özenli davranmaları gerektiği inancını taşımaktayım.

Bu itibarla, anılan aracımın aynı modeldeki yeni bir arabayla değiştirilmesi, bunun mümkün olmaması halinde garanti süremin en az 2 yıl daha uzatılmasını istiyorum.

• Akincl benim yazdıklarımı ii okudun mu?
    ..... hiç başka arabaların sorunlarını bilmiyor.(vw de buna dahil.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenicee

Akincl benim yazdıklarımı ii okudun mu?

okudum tabiki vw yi savunmaya çalışmışsın üstelik müşterinin şikayeti ile dalga geçmişsin.

adama indirim olmıyacak demişler ve indirim yapmışlar.

zaten dediğim gibi vw den birbirtürlü şikayet var .

sana tavsiyem ucuz popilizm yaparak bu araçları savunmaya çalışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: greenicee

Akincl benim yazdıklarımı ii okudun mu?

okudum tabiki vw yi savunmaya çalışmışsın üstelik müşterinin şikayeti ile dalga geçmişsin.

adama indirim olmıyacak demişler ve indirim yapmışlar.

zaten dediğim gibi vw den birbirtürlü şikayet var .

sana tavsiyem ucuz popilizm yaparak bu araçları savunmaya çalışma

aferin süper okumuşsun.

• Senin ne maksatla okadar şikayet arasından onu bulduğun belli

benim verdiğim link te ne şikayetler var.

ben bile vw den bukadarını beklemezdim
  • esas senin o adresi ne maksatla yazdığın belli.orda bir çok şikayet var.bu vw de olabilir,ford da da citroen de ve birçok firma içinde.
    ama senin adına sevindim artık topiclerde orda bakıp bakıp yazarsın.
  • Ben o link i vw üzmez diyenlere istinaden verdim

anladın mı?

senin kaliteli sandığın golf ün 1 sene içinde ne hale geldiği de yukarda yazılır istersen birkaç kez daha oku.
  • bende yazımı ortalığa istineden yazdım niye aldın üzerine.sana birşey yazacak olsadım Akincl diye başlardım.
    burda da polemiğe girme bari.senin favori arabalarınla ilgilide o kadar sorun bulup yazarım ki oku oku bitiremezsin.
    verdiğin adresi hayli uzun bir süredir takip ediyorum.her firmayla ilgili konu fazlasıyla var.burada boranın 2. el fiyatı tartışılıyo.bırakalım bu şikayet meselesini...

• akıncı sen tam bir muhalefet adamısın takip ettiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.