Şimdi Ara

vw bora yakıt tüketimi... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
53.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende uzun yolda 115 km/h giderken 7 litre gösteriyor... ama tabiki yol TAM DÜZ olması lazım, eyer HAFİF bayır yukarıolursa 8 veya 9 ltr arası oynuyor !!!!

şehir içi 10 litreden az yakmanız mümkün deyil (şehire göre deyişir)... durmadan dur kalklar da bora çok yakıyor

ben çok dikkatle denedim:::
    mesela 1 vitesde kalkıyorsun... gösterge 6 ltr başlıyor 9 - 15 - 25ltr daha önçe vitesi atmak mümkün olmuyor.. evet atarsın ama ozaman araba çok yığılıyor
    mesela 1 den 2 vitese atıyorsun 22ltr başlıyor bukez yavaş yavaş inmeye başlıyor 16 ltr ye
    2 den 3 e atıyorsun 12ltr

bunu denerken vitesleri ortalama bazen 2000 devirde bazen 2500 devirde atıyordum !!!
    bunlar tahmini deyerler ama çok daha az yaktırmak mümkün deyil !!!

tabiki benim araba 30ltr de buldu ;)
    herşey vites atışlarına ve aşırı pedala yüklenmeme ye bağlı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuneXXX -- 4 Şubat 2012; 10:43:01 >

• 99 MODEL 1.9 TDI BORA KULLANIYORUM 190 KM YE 9 LİTRE YAKTI DİZEL . VE ÇOK MEMNUNUM . ÇOK EKONOMİK UZUN YOLDA.
  • ben şu son günlerde yakıtımı tekrar ölçtüm

83 lira ile tam doldu ve 30% şehir içi 70% uzun yol ---> 380km yaptım...

bençe fena deyil bu değer... 100% uzun yol gitseymişim 440-470 km olurdu diye düşünüyorum !!!!
  • Merhaba arkadaşlar bende de 2004 bora pasific var.
    lpg mi taktırsam yoksa 2008-2009 seat cordoba mı alsam karar veremiyorum cordoba kullanan var mı araba konusunda bilgisi olan varmı
    sizce bora mı? cordoba mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.