Şimdi Ara

Vw cc 1.4 160 bg BENZİN HAKKINDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
109.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Forum tarihinde gördüğüm en bozuk Türkçe.. Eşşeğe altın CC taksalar eşşek gene eşşektir...

Ayrıca 'hizmetçi' kim?

vw alana aracın bagajda hizmetçi hediye olarak geliyor.standart donanım sesli olarak uyarıları yapıyor bagajdan

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

quote:

Orijinalden alıntı: mumyex

quote:

cc nin tüketim değeri de gerçekten iyiymiş. Bundan az yakmasını da ben beklemem şahsen.

Benzinli ve boş ağırlığı 1539 Kg olan bir araçtan bundan fazlasını beklemek gerçekten nankörlük olurdu... hani araç gitmez performans zayıftır az yakabilir ama 160 ps bir araç ve gücüne inanamazsınız test sürüşü yapanlar bilir gitmem diye bir şey yok araçta yeterki pedala dokunun gücü hissedersiniz...

Genelde çıkış olan bir yolda gazdan ayağamı nerdeyse çekmedim tabiki çıkışın yarısı kadar iniş vardı hatta bir yokuşta yukarı doğru 200 km hıza ulaştım bu yokuş yarım dik ve 5 km civarıydı bu gidişle aracın yakıtı gerçekten korkuttu beni acaba yalanmı söylüyor dedim gösterge çünki bu kullanımda yani hep spor 100 km ye 10.5 litreyle yolu bitirdim... bu performansta daha önce dediğim gibi çok araç kullandım 16-17 den aşağı düşmez basınca az yakıyor dediğimiz bazı araçlar bu şekilde 12-13 yakar oda bu kadar gidebilirse :)

yani hem gidip hem az yakan bir araç TSI motor çok fena Dsg de oldumu zaten insan daha önce araca binmemişim ben diyor...

Test sürüşü yapmadan araç almayın derim ben hangi araç olursa olsun teste çıkın fikriniz ve görüşleriniz anında değişecektir...

Benim kararım zaten kesin hocam, yaramaz bir durum olmazsa tabi. 160'lık tsi+dsg kombinasyonunu scirocco da kullandım ahengini, insanı kendine bağlamasını çok iyi biliyorum. Ama siz böyle anlattıkça 1-2 ay daha sabredemeyip bayiye koşasım geliyor cidden o ayrı . Ben 18" jant için kararsızım yanlız alsam mı konfor kaybı yaşatır mı tüketiimi artırır mı diye ?

17 " kullanmadım onu bilemiycem ama ben sordum teknik yetkili fark olmaz dedi sadece sarsıntıyı birazcık fazla yapar seside biraz fazla verir dedi yolsesini ama yol tutuş faktörüde var 18 " le 17 " aynı değil tabiki yakıt la ilgili fark olmaz dediler... 18 " yolu kaplıyor resmen 17 " de aynısını söyleyemeceğim... ama tip olarak ta 17 " ile 18 " arasında dünyalar fark var 18 " lagos jantlar bam başka hava katıyor o jant için beyaz renk almadım beyaz araçta 17" vardı bende beyazı okadar istediğim halde gittim 18 " gece mavisini aldım tabi tek etken o değil içi bej olucak benim arabamın ben hastayım beje beyaz olanlar klasik siyah dı ve göstermiyor arabanın içini... açıkcası bana çirkin geldi... başka sorcaklarınız varsa yardımcı olmaya çalışırım bu aracı alıpta pişman olacağınızı zannetmiyorum açıkcası...

• quote:

quote:

quote:

quote:

cc nin tüketim değeri de gerçekten iyiymiş. Bundan az yakmasını da ben beklemem şahsen.

Benzinli ve boş ağırlığı 1539 Kg olan bir araçtan bundan fazlasını beklemek gerçekten nankörlük olurdu... hani araç gitmez performans zayıftır az yakabilir ama 160 ps bir araç ve gücüne inanamazsınız test sürüşü yapanlar bilir gitmem diye bir şey yok araçta yeterki pedala dokunun gücü hissedersiniz...

Genelde çıkış olan bir yolda gazdan ayağamı nerdeyse çekmedim tabiki çıkışın yarısı kadar iniş vardı hatta bir yokuşta yukarı doğru 200 km hıza ulaştım bu yokuş yarım dik ve 5 km civarıydı bu gidişle aracın yakıtı gerçekten korkuttu beni acaba yalanmı söylüyor dedim gösterge çünki bu kullanımda yani hep spor 100 km ye 10.5 litreyle yolu bitirdim... bu performansta daha önce dediğim gibi çok araç kullandım 16-17 den aşağı düşmez basınca az yakıyor dediğimiz bazı araçlar bu şekilde 12-13 yakar oda bu kadar gidebilirse :)

yani hem gidip hem az yakan bir araç TSI motor çok fena Dsg de oldumu zaten insan daha önce araca binmemişim ben diyor...

Test sürüşü yapmadan araç almayın derim ben hangi araç olursa olsun teste çıkın fikriniz ve görüşleriniz anında değişecektir...

Benim kararım zaten kesin hocam, yaramaz bir durum olmazsa tabi. 160'lık tsi+dsg kombinasyonunu scirocco da kullandım ahengini, insanı kendine bağlamasını çok iyi biliyorum. Ama siz böyle anlattıkça 1-2 ay daha sabredemeyip bayiye koşasım geliyor cidden o ayrı . Ben 18" jant için kararsızım yanlız alsam mı konfor kaybı yaşatır mı tüketiimi artırır mı diye ?

17 " kullanmadım onu bilemiycem ama ben sordum teknik yetkili fark olmaz dedi sadece sarsıntıyı birazcık fazla yapar seside biraz fazla verir dedi yolsesini ama yol tutuş faktörüde var 18 " le 17 " aynı değil tabiki yakıt la ilgili fark olmaz dediler... 18 " yolu kaplıyor resmen 17 " de aynısını söyleyemeceğim... ama tip olarak ta 17 " ile 18 " arasında dünyalar fark var 18 " lagos jantlar bam başka hava katıyor o jant için beyaz renk almadım beyaz araçta 17" vardı bende beyazı okadar istediğim halde gittim 18 " gece mavisini aldım tabi tek etken o değil içi bej olucak benim arabamın ben hastayım beje beyaz olanlar klasik siyah dı ve göstermiyor arabanın içini... açıkcası bana çirkin geldi... başka sorcaklarınız varsa yardımcı olmaya çalışırım bu aracı alıpta pişman olacağınızı zannetmiyorum açıkcası...

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soruya cevap buldum sayenizde. Bu 18" jant meselesi özellikle çok düşündürüyordu beni çünkü cam tavan dışında olmasını istediğim bir de jant vardı, konfor ve yakıt kısmını merak ediyordum. Diğer özellikler olmazsa olmaz değil benim için araç standart haliyle bile gayet dolu zaten. Bu ay başında aracımı satıp inş. vericem siparişi tercihimden pişman olmayacağımı umuyorum. Bu arada aracı beyaz alırsam iç kısmı açık renk olması için alcantara almak zorunda mıyım?

• quote:

VW CC 1.4 TSI 160 PS KOMPRESÖR+TURBO 18 " BEJ DÖŞEME GECE MAVİSİ MODEL 2013

Vw cc 1.4 160 bg BENZİN HAKKINDA

Tek kelime ile mükemmel bir görüntü. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

• Teşekkürler ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soruya cevap buldum sayenizde. Bu 18" jant meselesi özellikle çok düşündürüyordu beni çünkü cam tavan dışında olmasını istediğim bir de jant vardı, konfor ve yakıt kısmını merak ediyordum. Diğer özellikler olmazsa olmaz değil benim için araç standart haliyle bile gayet dolu zaten. Bu ay başında aracımı satıp inş. vericem siparişi tercihimden pişman olmayacağımı umuyorum. Bu arada aracı beyaz alırsam iç kısmı açık renk olması için alcantara almak zorunda mıyım?

Tam bilmiyorum ama içini bej isterseniz özel bir istekte bulunmazsanız benim aracın içinin birebir aynısı geliyor... ahşap dekor falan diğerleri ayrı... bu standart bej döşeme fiyat farkı yok yani siyah yada bej arasında seçim yaparsınız ama dış beyaz iç bej olursa onu biraz bekliyorsunuz diye biliyorum...

• Orijinalden alıntı: mumyex

Ben beyaz için iç renk siyah standart sanıyordum bej şansım varsa kesinlikle sizinki gibi isterim. Şuanki aracımın da içi mısır püskülü beji çok memnunum ferah bir havası var. Bunu da sorarım sipariş aşamasında.
  • quote:

Aracınız hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Gerçekten muhteşem araç, Bende CC ve Yeni Insignia arasında kararsızım( Avensis düşünüyordum vazgeçtim).

Forumumuzda aracın kullanıcı inceleme konusu yok, forum'a arac ile ilgili inceleme konusu açarsanız, hem kendi adıma hemde forumdaşlarım adına çok sevinirim.

Aracınıza hangi donanımları ne kadara aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Aracınız hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Gerçekten muhteşem araç, Bende CC ve Yeni Insignia arasında kararsızım( Avensis düşünüyordum vazgeçtim).

Forumumuzda aracın kullanıcı inceleme konusu yok, forum'a arac ile ilgili inceleme konusu açarsanız, hem kendi adıma hemde forumdaşlarım adına çok sevinirim.

Aracınıza hangi donanımları ne kadara aldınız?

Tamam zamanım olursa detaylı bir şekilde yeni konuda paylaşırım inşallah...

İNSİGNİA bende var yeni insignia demişsin sanırım yanlış yazdın yeni insignia diye bir şey yok ilk çıktığı kasayla devam ediyor araç...

motor seçenekleri farklı oluyor sadece onu kastetmiş olabilirsin...

1.4 insginia kesinlikle CC yanında araç değil hiç bir şekilde gidiş te duruşta teknolojide rahatlıkta ama 1.6 180 ps olan CC ayarına yakın hız olarak tabi...

OPEL henüz çift kavramaya geçmedi geçmeside uzun ve sorunlu olabilir vw geçti sorunlar çıktı düzeltti 2 yılda şuan iyi gidiyor araçlar...

ve insignia 6 ileri CC 7 ileri...

daha bir dünya fark var ama İnsignia 75 000 tl cosmo full paket 1.6 180 ps

CC ise en boş olanı şuanda yalnış değilsem anahtar teslim 86 000 lira civarı...

CC İle dün gece hız denemesi yapıp videosunu çektim kısa mesafede nasıl diye, videoyu birazdan paylaşıcam bakarsınız böyle videolar fikir verir araç hakkında az da olsa...

ileride başka videolarda paylaşacağım inşallah detaylı şekilde havalar biraz düzelsin de...

• Orijinalden alıntı: mumyex

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Müsait bir zaman da forumda paylaştığınızı söylediğiniz videonun linkinide koyarsanız benim gibi başka arkadaşlara da faydalı olur.

Buyur Güzel Kardeşim orda açıklamasını yaptım youtube linkine tıklarsan ordan da okursun...

ARAÇTA 4 KİŞİ VAR MESAFE ÇOK UZUN DEĞİL DENEME YAPILAN MESAFE 1.800 METRE (1.8 KM) 200 YAPARMI O MESAFEDE DİYE ONU DENEDİK.... VİDEO DA DİKKAT EDERSENİZ VİTES HENÜZ 5 TE BU ARAÇ 7 İLERİ 2 VİTESİMİZ DAHA VAR YANİ YOKUŞ YERİNE AZ İNİŞ UZUN BİR YOL OLSA BU ARAÇ SINIRLARI ZORLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumyex -- 14 Mart 2013; 17:36:33 >

• quote:

Tamam zamanım olursa detaylı bir şekilde yeni konuda paylaşırım inşallah...

İNSİGNİA bende var yeni insignia demişsin sanırım yanlış yazdın yeni insignia diye bir şey yok ilk çıktığı kasayla devam ediyor araç...

motor seçenekleri farklı oluyor sadece onu kastetmiş olabilirsin...

1.4 insginia kesinlikle CC yanında araç değil hiç bir şekilde gidiş te duruşta teknolojide rahatlıkta ama 1.6 180 ps olan CC ayarına yakın hız olarak tabi...

OPEL henüz çift kavramaya geçmedi geçmeside uzun ve sorunlu olabilir vw geçti sorunlar çıktı düzeltti 2 yılda şuan iyi gidiyor araçlar...

ve insignia 6 ileri CC 7 ileri...

daha bir dünya fark var ama İnsignia 75 000 tl cosmo full paket 1.6 180 ps

CC ise en boş olanı şuanda yalnış değilsem anahtar teslim 86 000 lira civarı...

CC İle dün gece hız denemesi yapıp videosunu çektim kısa mesafede nasıl diye, videoyu birazdan paylaşıcam bakarsınız böyle videolar fikir verir araç hakkında az da olsa...

ileride başka videolarda paylaşacağım inşallah detaylı şekilde havalar biraz düzelsin de...

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

Insignia'nın 1.6 Dizel motoru ve Yeni(makyajlı kasa)'sı Eylül gibi Türkiye'de olacakmış.

http://www.insignia team.com/forum/index.php?topic=7366.0 [a ve t harifi arasındaki boşluğu kaldırın, nedense linkini verdiğim site sansürlenmiş forumda]

Insignia çok begendiğim bir araç, fakat Sizin de yazdığınız gibi Cosmo 1.6 Anahtar teslim fiyatı 75 Bin TL.

Ama İkinci el değeri aracın aşırı düşük bu beni araçtan soğutuyor.

2010 Model, Temiz ve Full bir 1.6 Cosmo 45 000 TL'ye oldukça fazla bir şekilde Sahibinden.com'da mevcut.

Ama CC'nin eski modellerinin fiyatına baktığımda aracın ikinci el fiyatında düşme olmamış.

İkinci el fiyatı benim için önemli sonuçta her ne olursa olsun bu araç er geç satılacak.

Aracı(hangisi olursa olsun) En fazla 1.6 motor ÖTV muafiyeti(Engelli vatandaşlara) ile alacağım.

1.4 Otomatik olması benim açımdan da gayet iyi.(Konfor + düşük yakıt tüketimi(Insignia'ya göre))

Tekrardan ilginiz için teşekkür ediyor, yeni konunuzu bekliyorum.

Aldığınız opsiyonları(varsa) fiyatları ile birlikte yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 14 Mart 2013; 18:00:51 >

• Konuyu hortlatsak mı:)))) sorularım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba Aldım Sorun Yaşayamadim Konu Kapanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aakcan03

Konuyu hortlatsak mı:)))) sorularım var

Bende de var cc bildiğim şeylerse cevaplarım, sorabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aakcan03

Konuyu hortlatsak mı:)))) sorularım var

Bende de var cc bildiğim şeylerse cevaplarım, sorabilirsiniz.

Ya şimdi şöyle bi sıkıntım var yeni kasa bmw 3.16 mı alsam yada vw cc mi sıkıntım bu dsg vites nasıl sorun çıkartıyor mu birde yakıtı nedir aracının mesela yüz km de bnde şimdi 2008 opel vectra var bende memnunum aracımdan tüp taktırmadım yüz km de 7.5 lt yakıyo ama daha üst bir otomobil olsun istiyorum kısaca arabanızı tanıtır mısınız bana artıları ve eksileriyle:))
    Senede en fazla yaptığım 10.000 km sakin kullanırım aracımı yormam
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Yemin Ediyorum yabancı forumda yazı okuyorum da, Google translate kendi kendine çevirdi yazıları diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromZeroToHero

Yemin Ediyorum yabancı forumda yazı okuyorum da, Google translate kendi kendine çevirdi yazıları diye düşündüm.

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.