Şimdi Ara

VW'de Fiyatlarini Guncelledi, secim sonrasi ilk zam hayirli olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam en azindan 2.el'de bi secenek diye yazdim onu da.Bildigim kadariyla su anda 0 km listesinde yok.Muhtemelen THP 165 Hp gelicek dediginiz gibi.

Daha 2-3 ay once 1.2 TSI Golf parasina 1.6 dizel i30 aldi millet.Ayni sekilde 1.2 THP 130 hp 308'ler 1.2 TSI Golf'lerle ayni fiyattalar asagi yukari.

308 ve i30 gercekten alinasi modeller bu sinifta.

208'e guclu bi dizel motor ve EAT6 gelirse tadindan yenmez.B sinifi HB'lere cok ciddi rakip olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Euro 3.10. VW bayağı düşük tutuyor.
  • 110bg euro6 motorlar geldiginde tsi ve tdi unitelerde geldiginde daha da zamlanacaktir diye dusunuyorum.

• vay be forumda herkes uzman..yeni 308 e yada i30 a test ettınmı merak ettim..
  • Güzel insanlar guzel gunler bizi bekliyor.

Vw seat skoda vs diğerleri bu guzellikleri sunuyor.

• Yeaah wunderbar !

• Belki passattaki kuyruklari azaltici etki yapar

• Passatı 70'ten ilana koymuştum 72 yapayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelim -- 9 Haziran 2015; 19:35:50 >
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    Şu yazdığına cevap yazayım dicektimde vazgeçtim sadece kaç yasindasin onu soyleseydin neyi gorup neyi gormedigini olcerdim en azından... nankörlük etmemek lazım.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    59.750
  • Yapsınlar yapsınlar..
    İnşallah araba satacak müşteri bulamazlar da zam yaptıkları gibi indirime giderler. İşte o zaman göreceğim bayilere gittiğimizde pişkinliklerini..

" Efendim Vw araçları çok kaliteli bu fiyatlara bile sıraya giren var"

demelerini.

İnşallah görürüz o günleri..
  • Arkadaşlar zam vatana, millete hayırlı olsun

Uçak biletleri de uçmuş.

Hadi hayırlısı.
  • Önemsemeyin geçin, eski fiyatları ucuz değildi ki yenileri öyle olsun. Bunları çerez parası gibi alanlar var zaten, sokaktan geçen vatandaşa göre şu an Türkiye'de araba almak imkansıza yaklaştı. Yakında bu düzene bal kaymak sürenler başta olmak üzere herkes teker teker patlayacak.
  • Ne koalisyonu tamamen fırsatçılık bu.Zamanında hükümet vergiyi düşürmüştü firmalar kendileri zam yapmıştı.
  • mart nisan ayı için yaklaşık yüzde 5 e yakın indirim yapıyorlardı. Acaba devam ediyor mu kampanya

• 3 ay once tiguan dsg sport 89 du suan 94

• i30 ve 308 gibi mükemmel arabalar varken kim niye bakar golf e .. avrupa bu işi bilmiyor ..
  • Evet bu ne yazıkki Aralık 2014 den beri 4.zam şu araba fiyatları düşecek diyen ........lar nerde acaba.aslında bu zamların onlara neyse terbiyemi bozmayayım.olan gariban Vatandaşa oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.