Şimdi Ara

VW'den cevap geldi 6-8 ay bekleme sebebi buymuş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
  • Bu iş yavaş yavaş küba purosuna gidiyor :D
  • değerli arkadaşım,
    bu mailden amacım öncelikle size karşı bir cevap değil, eski bir VW kullanıcısı olarak yediğim kazığın ve VW nin nasıl bir şirket olduğunun anlaşılması ve bilinmesidir. bu mesajı sabırla okuyan her arkadaşımızda bu sayede doğuş otonun nasıl bir şirket olduğunu anlayacaktır.
    2006 yılında VW den sıfır jetta FSi aldım. tam 5 yıl bu aracıma keyifle bindim. kapalı garajda tutup sadece tabancalı yıkama yaptırdım. her bakım zamanı yine sadece VW nin orj
    nal servislerine gittim. (Ankara-eskihisar, eskişehir-güçlü, d.bakır-dicle). 5 yıl sonra 2011 yılında 48 bin km'deki aracımı bir ev işim nedeniyle satmaya karar verdim.ciddi alıcı arkadaşlarla ekspertizlere her gittiğimizde eksperler aracın boya değerlerinin tutmadığını söylüyorlar ve ben de hep bu kişilerle tartışıyordum. ancak en son bir eksper bana aracın sağ kapı sacının değişik olduğunu oynanan vida başlarını göstererek ispat etti. orda alıcı arkadaşa karşı yaşadığım rezaleti inanın halen yaşarım. bu maili bile içimdeki bu hırsın motivesiyle yazdım. ben ekspere, bu işler nasıl oluyor? ilk sahibi benim ve hiç kimseye emanet bile etmediğim aracın nasıl kapı sacı değişik olur? diye sorduğumda; siz aracınızı bayiye Tırdan indirilirken gördünüz mü? ya da servisi bakım için biraktığınızda serviste neler olduğunu seyrettiniz mi? daha bunun gibi sorulara verilecek elbette tek bir cevabım vardı, hayır!! eksper ise biz burda neler görüyor nelere şahit oluyoruz dediler. ben vw nin ve doğuşun tüm iletişim kanallarını kullanarak bana attıkları kazığı anlatmaya çalıştım. kime ulaşabildim? hiç kimseye. sonra noterden ihtarname çekip protesto ettim. akabinde davamı en üst mercilere kadar götürecektim. ancak o zamanlar yurt dışı işlerim nedeniyle malesef yasal süreyi takip edemedim. peki doğuş oto ne yaptı? uyduruktan bir eleman aradı ve benden sorunu dinledi. peki sonra ne yaptılar, kocaman bir hiç. peki benim gururum, haysiyetim, aracı satarken kendinizi benimle bir empati yapın,beni anlarsınız.
    o nedenle Allahın verdiği ömür içinde bir daha ne vw'ye ne de doğuşun araçlarına asla binmem.siz değerli arkadaşlarada uyanık olun derim.
    saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibozer06

değerli arkadaşım,
    bu mailden amacım öncelikle size karşı bir cevap değil, eski bir VW kullanıcısı olarak yediğim kazığın ve VW nin nasıl bir şirket olduğunun anlaşılması ve bilinmesidir. bu mesajı sabırla okuyan her arkadaşımızda bu sayede doğuş otonun nasıl bir şirket olduğunu anlayacaktır.
    2006 yılında VW den sıfır jetta FSi aldım. tam 5 yıl bu aracıma keyifle bindim. kapalı garajda tutup sadece tabancalı yıkama yaptırdım. her bakım zamanı yine sadece VW nin orj
    nal servislerine gittim. (Ankara-eskihisar, eskişehir-güçlü, d.bakır-dicle). 5 yıl sonra 2011 yılında 48 bin km'deki aracımı bir ev işim nedeniyle satmaya karar verdim.ciddi alıcı arkadaşlarla ekspertizlere her gittiğimizde eksperler aracın boya değerlerinin tutmadığını söylüyorlar ve ben de hep bu kişilerle tartışıyordum. ancak en son bir eksper bana aracın sağ kapı sacının değişik olduğunu oynanan vida başlarını göstererek ispat etti. orda alıcı arkadaşa karşı yaşadığım rezaleti inanın halen yaşarım. bu maili bile içimdeki bu hırsın motivesiyle yazdım. ben ekspere, bu işler nasıl oluyor? ilk sahibi benim ve hiç kimseye emanet bile etmediğim aracın nasıl kapı sacı değişik olur? diye sorduğumda; siz aracınızı bayiye Tırdan indirilirken gördünüz mü? ya da servisi bakım için biraktığınızda serviste neler olduğunu seyrettiniz mi? daha bunun gibi sorulara verilecek elbette tek bir cevabım vardı, hayır!! eksper ise biz burda neler görüyor nelere şahit oluyoruz dediler. ben vw nin ve doğuşun tüm iletişim kanallarını kullanarak bana attıkları kazığı anlatmaya çalıştım. kime ulaşabildim? hiç kimseye. sonra noterden ihtarname çekip protesto ettim. akabinde davamı en üst mercilere kadar götürecektim. ancak o zamanlar yurt dışı işlerim nedeniyle malesef yasal süreyi takip edemedim. peki doğuş oto ne yaptı? uyduruktan bir eleman aradı ve benden sorunu dinledi. peki sonra ne yaptılar, kocaman bir hiç. peki benim gururum, haysiyetim, aracı satarken kendinizi benimle bir empati yapın,beni anlarsınız.
    o nedenle Allahın verdiği ömür içinde bir daha ne vw'ye ne de doğuşun araçlarına asla binmem.siz değerli arkadaşlarada uyanık olun derim.
    saygılarımla.

Zor bir durumda kalmışsınız gerçekten, geçmiş olsun. Bu durum mâlesef sadece doğuş oto ile sınırlı bir konu değil. Millet olarak doğruluk, dürüstlük gibi ilkelere önem vermiyoruz, âhlak anlayışımız cinsellikle sınırlı. Oysaki sizin bu yâşadığınız büyük bir âhlaksızlık.

Asıl konuya dönersek, vw araçlar bencede hak ettikleri yerden daha üstte görülüyor ama buna yapacak birşey yok. Zamanla geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Elle yapılıyor olsaydı bizim lise gençliğinin hepsinde birer vw olurdu.

• Vw avrupa piyasasi ile ayni fiyata geliyormus asil sebep. Ama elle donanimlari sokuyorlarmis

• Hatalı arabaları işçiye mi kitleyeceklermis amaç bunu :D

• Başınıza gelen olay emin olun vw has bir şey değil bütün markalarda sıfır alınan araçlarda neler çıktığını burada okuyoruz zaman zaman.tabi bu vw temize çıkarmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tatmin oldum.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    +1x1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozer06

değerli arkadaşım,
    saygılarımla.

senin bu başına gelen doğuş otonun sahibinin yakın bir arkadaşının başına gelmişti. olayı gastede okumuştum. yakın arkadaşına bile he dememiş vatandaş. 5 sene süren dava sonucunda porsche'sini iade edebilmiş adam. sana mı yapacaktı... :)
    böyle değerli ürünler için firmalar davayı sonuna kadar uzatır. bıktırıcı olsun ki ders olsun da başkaları da dava açmasın diye...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.