Şimdi Ara

Vw Golf 7 1.6 TDI DSG MAKSİMUM HIZ 266KM/S!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ALEMLEROAKANZO

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Biraz daha zorla,300'de görür

Calismalar devam ediyor

Arkadasim kendi yazılım uyguluyor birçok firmanın upgrade bölümünde yüksek maaşla çalıştı. Bana ait Audi A4 2.0 tdi 177'de 286km/s son hiz degeri elde edildi. STAGE IV vsc034

artık bende liseliler gibi resimli yorum yapacam ... :)

Vw Golf 7 1.6 TDI DSG MAKSİMUM HIZ 266KM/S!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 29 Kasım 2012; 10:31:56 >

• dynoya çıkartıp son viteste gaza basarasan tüm araçlar redline kadar gider ve gerçekte ulaşamayacakları hızları görebilirler. Azcık gerçekçi olsan zaten boşa mesaj yazmazdın. Subaru aptal dimi 300 beygirlik 2.5 litre benzinli aracı 260 tan fazla yaptıramıyor. Yok arkadaş bu forum çoluk çocuk dolmuş aklı selim adam sayısı çok az
  • BENDE SANA AKANZOOOO
  • bence 280 km/h rahat yapar 2.0 tdi 184 hp yi chiplersek 235 hp 450 nm tork
    çeyrek deponun altın da yakıt bırak sadece sürücü tam canavar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

dynoya çıkartıp son viteste gaza basarasan tüm araçlar redline kadar gider ve gerçekte ulaşamayacakları hızları görebilirler. Azcık gerçekçi olsan zaten boşa mesaj yazmazdın. Subaru aptal dimi 300 beygirlik 2.5 litre benzinli aracı 260 tan fazla yaptıramıyor. Yok arkadaş bu forum çoluk çocuk dolmuş aklı selim adam sayısı çok az

• bide dizel golf bu hızı yaptı öylemi.. benzinlide değil.. hiç inanasım gelmedi nedense.. ben 200ü zor görüyorum yahu.. motorum golf 4 moturu 1.6 benzinli..
  • Yürü beeee kim tutar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari vs golf

Azdaha uğrasın. 600 liralık değilde 1000 liralık chip takıp ferrarı yaparsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.