Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (2364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.600
Cevap
122
Favori
1.173.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Golfu olan bir arkadaşla sohpet ettik aracının arıza yaptığını söyledi çekiciyle servise gitmiş araç şanzıman değişmesi gerekiyor demişler fiyat 18,500tl👀 Garantisi yokmuş ama iyi halden yırtmış,1,000tl işçilik ödemiş ve şanzımanı değişmişler. Ertesi gün benim aracım işyerine 100m kala epc arızası verdi ve aracın hızı 10km'yi geçmedi,çekiciyle servise gitti araç boğaz kelebeği arızası ve bakım ücreti bana 3,300tl bir pavyon hesabı çıkardılar:(( parayı mecbur ödedim 18,500k aklıma geldi ilerde iyi halden indirimi yakmayayım dedim😑 Bu arabalara çok nazar değiyor👀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun yine iyi yırtmışsın ama ne derler bilirsin çekirge bir zıplar sen beni dinle Civic' e geç dsg kafayı yemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Dün İstanbul'da hava 28 dereceydi ipini koparan atmış kendini yollara 30 dk yolu 2.5 saatte aldım dönüş ise 2 saat etti mi sana 4.5 saat. Trafik yoğunluğu ve sıcak hava birlesince malum yol kenarı yardım çekici bekleyen araçlar bunlardan Golf, Passat dikkatimi hemen cekti ha birde Focus vardi ve tabiki size göre bunlar sadece tesadüf değil mi.

İşte bunlar hep efsane kasa corolla ve 90s civic kafası.

Sizin mahallenin servisine de vw audi porsche araçlar akın ediyordu dimi.

Öyle ya porschesi olan adam yetkili servise değil merdiven altı tamirciye bırakır aracını.
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Mahalle değil fabrika karsisindaki özel servise merdiven alti deyip geçme ustalar iyi ve fiyatlar servisten sadece biraz daha dusuk. Yazdıklarım seni kızdırsada hepsi gerçek bu arada ben şahit olmadığım bir olayı olmuş gibi aktarmam. Bu arada ingiliz araclarida cok sık geliyor sadece alman grupları degil mesela mini ve land rover.
  • quote:

Mahalle değil fabrika karsisindaki özel servise merdiven alti deyip geçme ustalar iyi ve fiyatlar servisten sadece biraz daha dusuk. Yazdıklarım seni kızdırsada hepsi gerçek bu arada ben şahit olmadığım bir olayı olmuş gibi aktarmam. Bu arada ingiliz araclarida cok sık geliyor sadece alman grupları degil mesela mini ve land rover.

Ben neden kızayım, sadece ikna olmuyorum.
    Bizim konuda başka marka araçları önerenler var sürekli olarak biz de onlara karsi ciktigimiz zaman bizi marka fanatiği olmak ile suçluyorlar ceza da aldırıyorlar. Şimdi dikkat ettim de sizin konu başlığında fanatik de yaziyormuş. Tersine dünya.

Tabiki ikna olmak zorunda değilsin öyle bir zorunluluk yok.
  • quote:

Bizim konuda başka marka araçları önerenler var sürekli olarak biz de onlara karsi ciktigimiz zaman bizi marka fanatiği olmak ile suçluyorlar ceza da aldırıyorlar. Şimdi dikkat ettim de sizin konu başlığında fanatik de yaziyormuş. Tersine dünya.

Tabiki ikna olmak zorunda değilsin öyle bir zorunluluk yok.

Burda da başka marka araçları konuştuğumuz oluyordu, konu eskisi kadar aktif değil.
    Yemekli sohbet bile yapardık , film paylaşırdık. Hatta arabada seyir halinde dinlemelik mp3 listesi bile paylaşırdık. Hey gidi hey 🤔

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yazın ford capri granada gibi bi araba alıp toplamayı düşünüyorum. Benim size soracağım kaça mal olur bu arabalar bitane capri var fakat aşırı çürük var komple bi değişim yapsam maliyet ne olur teşekkürler şimdiden.https://tr.letgo.com/tr/i/hurda-belgeli-...57198e2e56 Araç bu arkadaşlar

Şöyle bir soru ulasti bana sizce mantıklı mı yoksa boşa zaman kaybı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Yemekli sohbet bile yapardık , film paylaşırdık. Hatta arabada seyir halinde dinlemelik mp3 listesi bile paylaşırdık. Hey gidi hey 🤔

+ maç takım muhabbeti. Güzel muhabbet dönerdi.

Benim soruma bir yanıt yok mu şu külüstür araç toplanır mı.
  • quote:

Arkadaşlar yazın ford capri granada gibi bi araba alıp toplamayı düşünüyorum. Benim size soracağım kaça mal olur bu arabalar bitane capri var fakat aşırı çürük var komple bi değişim yapsam maliyet ne olur teşekkürler şimdiden.https://tr.letgo.com/tr/i/hurda-belgeli-...57198e2e56 Araç bu arkadaşlar

Şöyle bir soru ulasti bana sizce mantıklı mı yoksa boşa zaman kaybı mı.

Aracı toplamak demek önceden yapılabilecek masrafı net kestirememek demek. Şayet burada çıkacak maliyeti karşılayacak bütçe hazırsa hobi olarak uğraşılabilir. Bir ara ben de tekrardan GOLF Mk4 alıp elden geçirip hobi amaçlı kullanmayı düşünüyordum ancak bütçede açacağı gedik şimdilik engel oldu bu isteğime.

• Tşkler Tarık Hocam copy/paste yapip kendi forumumuzdaki yeni üyeye aynen iletecegim.

Nazım Abi'ye selamlar benim bu hesabıda kapatabilirler neyse benden kurtuldunuz artık.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Yeni bir hesapla yine gelirsin belki de azıcık trollemesiz foruma ve yaşama dönsen herşey daha güzel olacak

• Makyajsız ve makyajlı Golf 7 arasında kağıt üzerinde yazılanlar haricinde ne gibi farklar var arkadaşlar? Sürüş kalitesi vs. ya da şu daha iyi olmuş bu daha kötü olmuş diyebileceğiniz bir şeyler var mı? Aranızda her iki aracı da test etmiş, kullanmış arkadaşlarımız muhakkakki vardır. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bırakın kullanmayı showrooma gidip içine oturunca bile tek farkın ekranlarda, ışıklarda ve tamponlarda olduğu çok belli oluyor. Tam anlamıyla makyaj bile olmamış, showrooma gitmeden beyaz renk makyajlı highline bir golfü yolda gördüm aile üyelerine de gösterdim hiçbiri farkı bile anlayamadı. He bir de Shetland döşeme alırsanız artık siyah tavan gelecek ne yazık ki.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Highline jantları hala Dijon ama Comfortline jantları değişmiş. Hatta Comfortline jantları 16" Hita jantlar Dijon'lardan da guzel olmuş.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Comfortline için ekran çevresindeki plastik makyajsız comfortline'dakinden çok daha kalitesiz duruyor ama. Comfortline da sadece farlar basic bi zenon gibi şekle kavuşmuş onun dışında arka stoplar da pek ilgi çekici değil. Comfortline alacak birisi sıfır takıntısı yoksa ortalıkta bol bulunan comfortline modellerden temiz bir ikinci el alıp en doğrusunu yapmış olur, parası da cebinde kalmış olur. Hatta dilerse o cepte kalanla dinamik sinyalli stop taktırılıp bir de discover Pro taktırabilir ki çok makul bir araç olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşmasına bile gerek yok bence Discovery Pro ile. Comfortline + Sunroof bulabilirse alıp Mk8 e kadar bekleyebilir. Araçlar zaten çok pahalılandı. Makyajlıya para verip 2 sene sonra Mk8 e aklın takılması daha kötü olur. Makyajlıya yapılacak ödeme 2.elde kendini epeyce süre amorti edemeyebilir.

• Arteon web siteye eklenmiş

• 
Sayfa: önceki 23622363236423652366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.