Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.600
Cevap
122
Favori
1.173.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fileforever

Bu cumartesi test sürüşüne katılcam istanbul esenyurt dod'un içinde ki vw gidicem.
    top limit olarak kendime 75 komuştum ama şaunda deri kahveyide alıyım mı diye gel gite girdim fena :)
    aracın ilk resim galerisine girdiğimde ilk gördüğümdeki şok olmamı hatırladım bir an:) 80-87 bin arası mercedes A class da var hatta arkadaşlarım baya bir kızıyor bu paralara çıkıyorsan A class al diye ama bence bu opisyonlarla hem içi hem dışı beni asla huzursuz ve pişman etmez diye düşünüyorum.Geri görüş birde deri ekletsem heralde araca binerken özel pantolon seçerim:)
    Rotary janti cevabı içinde üstadim çok sağolun başlangıçda durban iyi ozaman sonra sonra kurşun grisine gideri var o siyah jantların çünkü :)
    yeni forumdaşınızdan saygılar..

Birşey değil hocam. Bayiye gitmisken siz yine de 18" Rotary opsiyon olarak eklenebiliyor mu diye sormayı ihmal etmeyin. Eklenebiliyorsa 1/4 fiyatına opsiyon olarak almak mümkün olur ki bunu kacirmayalim sizin adınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fth3

quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

Fatih abi, Faruk hocam, Serdar hocam nerelerdesiniz ya??? Bayram sonrası kahvaltı yapıyormuyuz yine? Mahmut hocam da niyetli baya...

Dostum öncelikle yeni evimiz hayırlı olsun diyim 1 gün uğramadık,gecede Juventusu parçalarken neler olmuş.Ne demek kahvaltı organizasyonuna her daim katılmaya hazırım.Siz değerli Serdar hocam,Faruk hocam ve Tarık hocam arkadaşlarla beraber diğer dostluklara her zaman varım .Yeter ki haberimiz olsun.

Bu arada tebrikler Fatih abi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Arabam üretimde ekim son haftası trde olacağı bilgisini aldım naviden takılmazsak kavuşma zamabı yaklaşıyor:)

Geri sayımda heyacan had safhada 5.8" Discover Media Navi konusu ilk olacak sizin araçta hayirlisiyla. Merakla bekliyoruz gelismeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

hocalarım abilerim. benim aracım gemiye yüklenmiş gözüküyor çok mutluyum şu an. canlı destek gemi ismi veremiyormuş. neden acaba. bu hep böyle mi oluyor.

Koper limanında bekleyen gemi isimlerine bakın marinetraffic'ten

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: lanseloth

quote:

Orijinalden alıntı: mmtmtt

hocam kaliper kapakları ile ilgili bir bilgiye ulaşabildinmi ? birde oraya kapakmı takılıyor boyanıyormu . Bugün beyaz bir golfte kırmızı gördüm çok güzel duruyordu. ayrıca garanti ile ilgili bir sıkıntı oluyormu acep

Üstadlar bu olay benim de merak ettiğim konulardan biri ama araştırmak hiç nasip olmadı... Görünüş çok güzel oluyor...

Kurşun Gri'ye kırmızı kaliper renk getirir; çok güzel durabilir

Pasifik e de güzel gider bence. İçinde ergo olursa tadından yenmez. Jantları da rotary yaptıkmııııı.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

quote:

kurşun grisine 18 ınch durban mı beyler yoksa
    Rotary 18” Alaşım Jant
    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Jantlar&itemname=Rotary%2018%E2%80%9D%20Ala%C5%9F%C4%B1m%20Jant

Rotary janti da opsiyon olarak sipariş almıyorlar aksesuar olarak satiyorlardi en son. Tanesine 1000tl civarı talep ediyorlardı değişmediyse.

Hocam jant demişken, Pasifik&Madrid;

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR

Serdar Hocam ne yaptınız beni ekstra masrafa sokmak uzeresiniz. Ben bu kadar güzel duracağını tahmin etmiyordum. Resim bulamiyordum çünkü bu ikiliye ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 3 Ekim 2013; 11:22:09 >

• quote:

kurşun grisine 18 ınch durban mı beyler yoksa
    Rotary 18” Alaşım Jant
    http://binekarac.vw.com.tr/parca-detay.aspx?model=Golf%20VII&categoryname=Jantlar&itemname=Rotary%2018%E2%80%9D%20Ala%C5%9F%C4%B1m%20Jant

Hocam donanımlar çok iyi. Ergo dan şaşma. Jant olarak en beğendiğim rotary sonra dijon. Eğer bayiden rotary hakkında bilgi edinirsen paylaşmanı çok rica ediyorum.

Eğer İstanbul da ve anadolu yakasında isen aracı yakından görmek istersen haber ver bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Doku olarak alcantra gibi süet mi deri harici kısımları?Bana en yakın Yetkili bayii 150km uzaktada ondan bilemiyorum arkadaşlar.Kusura bakmayın basit sorular soruyor isem...

Hocam ne demek ! Her türlü soruyu çekinmeden sorun. Biz zamanında soramadigimiz için birşeyler devamlı eksik geliyor bize

Deri harici kısımlar normal kumaş. Standart Highline'in kumaş kısımlarının biraz daha dokulu, biraz daha kalın kumaş versiyonunu düşünün. Daha kaliteli kumaş yani. Kenarlar ve arkalar da normal deri. Alcantara veya Süet benzeri kısım hiç yok.

• quote:

hocalarım abilerim. benim aracım gemiye yüklenmiş gözüküyor çok mutluyum şu an. canlı destek gemi ismi veremiyormuş. neden acaba. bu hep böyle mi oluyor.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Ben böyle birşey duymadım. Bence canlı destekten başka birini yokla.
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ne kadar bu renkli yol bilgisayarı ? Siparişi geciktirirmiki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Arabam üretimde ekim son haftası trde olacağı bilgisini aldım naviden takılmazsak kavuşma zamabı yaklaşıyor:)

Hayırlı olsun hocam takılma olmaz umarım gözün aydın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Doku olarak alcantra gibi süet mi deri harici kısımları?Bana en yakın Yetkili bayii 150km uzaktada ondan bilemiyorum arkadaşlar.Kusura bakmayın basit sorular soruyor isem...

Hocam ne demek ! Her türlü soruyu çekinmeden sorun. Biz zamanında soramadigimiz için birşeyler devamlı eksik geliyor bize

Deri harici kısımlar normal kumaş. Standart Highline'in kumaş kısımlarının biraz daha dokulu, biraz daha kalın kumaş versiyonunu düşünün. Daha kaliteli kumaş yani. Kenarlar ve arkalar da normal deri. Alcantara veya Süet benzeri kısım hiç yok.

Çok teşekkürler, eksik olmayınız...

• quote:

Kardeş,bana da gemi ismini söyleyememişlerdi.Ben Koperden çıkan gemileri takip ederken İtalyanın batısındaki bir limandan(ismini hatırlayamıyorum) çıkan gemi ile geldi aracım.Satış danışmanı ancak araç gümrüğe geldiğinde geminin adını verebilmişti.Siz en iyisi satış danışmanınıza sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefakarasu

Ne kadar bu renkli yol bilgisayarı ? Siparişi geciktirirmiki acaba

Opsiyon kodu 9S6. Vergiler dahil yaklaşık fiyatı 415-tl. Siparisiniz planlama aşamasına alınmadığı sürece eklenebilir ve hiç bir gecikmeye yol açmaz. Gecikmeye bir dönem ACC yol açıyordu. Seat'ta da Sunroof.

• Madrid ;

• Golf 7 1.4 TSI 140 HP ACT araçta D7 viteste 110 sabit hızda giderken devir sayısı bir aralar çok merak edilmişti paylaşayım :

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Madrid ;

Soru ; Pasifik Mavide Dijon mu Madrid mi Serdar Hocam sizce?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: mezzolina

Golf 7 1.4 TSI 140 HP ACT araçta D7 viteste 110 sabit hızda giderken devir sayısı bir aralar çok merak edilmişti paylaşayım :

Bu devir ve hizdaki anlık tüketim bilgisi de var mıdır Rüya Hanım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mezzolina

Golf 7 1.4 TSI 140 HP ACT araçta D7 viteste 110 sabit hızda giderken devir sayısı bir aralar çok merak edilmişti paylaşayım :

Bu devir ve hizdaki anlık tüketim bilgisi de var mıdır Rüya Hanım?

110 olmasa bile 105 ile giderken 2 silindir modundaki tüketim şu şekilde... 110 ile giderken de pek fark olmaz herhalde :)

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Neyse ben arabayida siyah aldim siyah beyaza devam :) olsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.