Şimdi Ara

Vw Golf vs Skoda Octavia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Kullanan memnun, DSG si bozulan bile yine DSG alırım diyor (anket yapılmıştı bunun hakkında), kullanmamış görmemiş adamlar yerin dibine sokuyor. DSG ye rakip bir şanzıman söyleyin ama ulaşılabilir olsun ZF falan deyip gelmeyin.

Hangi zeka yolda,dağ başında bozulan gideceği yere gidemeyip servise gitmek zorunda kalıp dandik bir araçla yoluna devam etmek zorunda kaldıran bir vitesi almak ister ?

Hocam kimse istemez de bu satışların ve kuyrukların sebebini de açıkla bir zahmet Avrupa'da ve burada.

Volkswagen almak ayrı dsg almak ayrı.volkswagen çoğu markadan daha kaliteli araçlar ürettiği için çok
    Satıyor. bu iyi araç ürettiğini bilen bizim gibi kişiler de dsg şanzımanli vw alıp başımıza bela gelince diğer alacak olanların başı belaya girmesin diye engellemeye çalışıyoruz.Durum bu

dsg yi arabadan ayrı satıyorlar demek ki ben yanlış biliyorum.

Otomatik vites olmayan yani manuel vitesli Volkswagen modellerini almayı önerdiğimi anlamamış olmanız imkansız.

Tamam senin önerini anladım da Avrupa'da ve burada satılan dsg liler ne oluyor ben de onu merak ediyorum. Bu kadar bozuk da millet bile bile mi alıyor onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya dertli bir konuda mesaj atmisim anlasilan, keske herkes fikrini soylese temelsizce fanatiklik yapmasa ya da satasmasa. Neyse herkese katkılarından dolayi cok tesekkurler

• 1.2 TSI,1.4 TSI ve 1.6 TDI motorlarda kullanılan DSG 250 NM torka dayanımlı yağsız şanzıman olup,problemli olduğu aşikardır.

DSG yi çok seviyorum ondan vazgeçemiyorum diyorsanız Golf GTD 2.0 TDI 170 HP ya da Octavia RS TDI alın,onlar bozulmaz.Gel gelelim bunların da vergisi uçuyor,1.6 TDI almalıyım diyorsanız da DSG nin tıpkı saatli bomba mantığıyla çalıştığı gerçeği ile er geç yüzleşeceksiniz.

Malesef gerçekler böyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: entelim

Kullanan memnun, DSG si bozulan bile yine DSG alırım diyor (anket yapılmıştı bunun hakkında), kullanmamış görmemiş adamlar yerin dibine sokuyor. DSG ye rakip bir şanzıman söyleyin ama ulaşılabilir olsun ZF falan deyip gelmeyin.

Hangi zeka yolda,dağ başında bozulan gideceği yere gidemeyip servise gitmek zorunda kalıp dandik bir araçla yoluna devam etmek zorunda kaldıran bir vitesi almak ister ?

Hocam kimse istemez de bu satışların ve kuyrukların sebebini de açıkla bir zahmet Avrupa'da ve burada.

Volkswagen almak ayrı dsg almak ayrı.volkswagen çoğu markadan daha kaliteli araçlar ürettiği için çok
    Satıyor. bu iyi araç ürettiğini bilen bizim gibi kişiler de dsg şanzımanli vw alıp başımıza bela gelince diğer alacak olanların başı belaya girmesin diye engellemeye çalışıyoruz.Durum bu

dsg yi arabadan ayrı satıyorlar demek ki ben yanlış biliyorum.

Otomatik vites olmayan yani manuel vitesli Volkswagen modellerini almayı önerdiğimi anlamamış olmanız imkansız.

Tamam senin önerini anladım da Avrupa'da ve burada satılan dsg liler ne oluyor ben de onu merak ediyorum. Bu kadar bozuk da millet bile bile mi alıyor onu merak ediyorum.

Kimse bilmiyor işte sorun orada.Volkswagen işte alman malı deyip güvenip alıyoruz sonrada elimizde kalıyor dsg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burayı geçtim bilmiyorlar diyelim avrupalısını soruyorum.
  • Fiyat ve bagaj sıkıntı degilse her türlü golf derim.

• Bagaj ihtiyacınız çok fazla değilse manuel golf alın keyfinize bakın
  • Kesinlikle Golf..
  • Golf sürüş gonfor pocketli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.