Şimdi Ara

vw jetta mı,kia sportage mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    birde şunu belirteyim hayatımda sadece 1 kere vw bayine gittim. Şöyle bir bakınıp çıktım. Sadece caddy nin sürücü mahalline oturdum o kadar. Vw hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Şu araba kötü bu iyi bu çok kaliteli diye yorum yapmak için ya piyasanın göbeğinde olmak gerekir yada bir aracı övmek yada yermek için en az 6 ay alıp kullanmak gerekir. Bilmediğim bir konuda kimseye yönlendirme yapmam bildiğim bir konu hakkında da yanlış birşey görüyorsam kendimce duzeltmemi yaparım. Bir kia sahibiyim ama çalışanı yada fanatiği değilim. Ben aldım diye herkese aldırmaya çalışmak gibi bir derdim yok. Kullandığım aracın çok fazla satılmasına gerek yok. Adım başı aynı modeli yolda göreceğime kendi aracımdan günde bir tane göreyim farklı olayım. 40 bin lira verip çok satılıyor diye herkesin aldığı aracı almak mi daha güzel bir duygu yoksa serviste güleryüzle karşılanan servis maliyeti ucuz kronik sorunu olmayan herkesin beğenisini kazanan paranla rezil olmadığın direksiyon başına oturdugun zaman kendini iyi hissettigin bir aracı aynı paraya almak mi daha güzel bir duygu. Araba alacak herkese şimdiden hayırlı olsun. En kaliteli araba insanın sahip olduğu Arabadir herkese hayırlı akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c segmenti mi suv mu dersen suv derim.Ben 2 yıl araştırdım, inceledim, test sürüşleri yaptım.sportage dışardan hoş ama begenmedim,ix35 sportage ile kardeş araç.malzeme kalitelerialt düzey bence, tiguanın dsg problemi olabilir diye eledim, bayi yaklaşımı hoş değildi.Biz zaten araç satıyoruz kapımızda kuyruk oluyor anlayışı vardı.subaru xv piyasada tutulmadı.qashqai aldım memnunum.Sana kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

peki passat desem??, yine mi sportage??

Deli misiniz? Passat nere sportage nere? Gidin ikisinin showrumunua da 10 dakika içlerinde vakit geçirin allah aşkına. Kıyaslanacak araçlar değiller. Ayrıca sınıf olarak da son derece alakasız araçlar. Sportage'a bu kadar taktıysanız subaru sözümü dinleyin. En azından teknik olarak kusursuz bir aracınız olur.

yani passat mı diyorsunuz? ben aslında passat yada jettayı sportage'a göre daha çok seviyorum, sedan daha çok severim ama işte şehir içinde suv gibi yüksek bir araç daha iyi olur diye sportage a bakıyorum, eğer şehir içindede sedan iyi olursa tabiki passat

Siz çok kararsızsınız önce bir karar verin. Bütçeniz ne? Amacınız ne? istediğiniz araç tipi ne? Öncelikleriniz neler?

Sportage falan öyle adam gibi suv değil. Hepsi aynı tiguan olsun, x3 olsun, ne bileyim ix35 olsun. Göstermelikler sadece. Mazda cx5'e bakın. Adam gibi suv istiyorsanız da subaru forester veya outback bakın.

Sedan deyince işler değişir. Ne sportage ne jetta passatla kıyaslanabilecek araçlar değiller. Ama passat da uçan fiyatıyla iyice mantıksız oldu. Zaten bütün piyasa saçmaladı ya neyse. Eli yüzü düzgün bir passat 90 kağıt, siz sıfır mı alacaksınız bilmiyorum ama sıfır passata o kadar para vereceğinize, düşük km bir makyajlı w211 alırsınız otomobil olayını bitirirsiniz sedan istiyorsanız. Türkiyede şu anda bu paralara alabileceğiniz bundan daha kaliteli bir araba bulunmuyor. İkinci el diye burun bükmeyin, sıfır aracı bayiden çıkardığınız an ikinci eldir. İlk 2 hafta heves eder sürersiniz, sonra almış olduğunuz herhangi bir ikinci el araçtan çok daha farklı bir hava vermez alışınca.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-orjinal-64.000-kmde-0-ayarinda-149123816/detay

ilan örnektir, alakam yoktur.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Evet karışıklık olmuş, başkası adına atacağımı size alıntılamışım. Şunu söyleyeyim evet 5 dakikada araç anlaşılmaz. Ama bir malın kaliteli olup olmadığı da ilk bakışta anlaşılır. Bırakın test sürüşü yapmayı, dokunmaya bile gerek kalmaz gözünüzle anlarsınız vasatlığı yada kaliteyi. sportage ile ix35 incelendiğinde ix35 iç mekan olarak net bir şekilde daha kaliteli parçaların kullanıldığını izlenimi veriyor zaten. Bunu anlamak için arabayı 1000km test etmeye gerek yok.

Bakın ben yukarıda ix35 daha iyi malzemeli demişim. Sizde malzeme kalitesinin hyundai'den kötü olması zor bir durum demişsiniz. Ben bunun üzerine konuyla alakalı olarak sportage ve ix35 arasında cevapladım.
  • Volkswagenin bittigine dair bir emaredir bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kusura bakmayın hayır değil. Hyundai'in iç mekan parça kaliteleri bile kia'dan daha iyi.

Vw'nin olayı şu;
    Araçları diğer markalara göre uygun fiyatlı, herkes ulaşabiliyor, motor seçenekleri çok, servis ağı yaygın ve en saçma olanı da 2. el.

Kalite, Sağlamlık,sorunsuzluk, donanım,tasarım, güvenlik gibi mevzulara bizim ülkemizde bakılmıyor.
    Bu özelliklere bakılsa VW satışlarda 1. sırada olmazdı zaten

Kia'ya göre fiyatları düşük olduğu içinde tutulan bir marka. Kalitede aynı şekilde .
    Bir Ceed ile Golf'ü yanyana getirin ne dediğimi anlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.