Şimdi Ara

vw passat variant 1.4 tsı bmt şehiriçi yakıt tüketimi ne kadar olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar 3 çocuk olunca geniş araba ararken 2012 vw passat variant 1.4 tsı bmt düz vites buldum 54.000 km de 60bine araç hoşuma gitti sadece tereddütüm şehir içi evle iş arası 10 km yakıt beni üzermi ?yılda en fazla 12-13.000 biniyorum yorumlarınız benim için önemli.

• murattrm M kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni motoru Tiguan'da 40.000 km kullandim.Iki arabaninda agirligi asagi yukari aynidir.Cocuklu bi aile icin Passat Variant gayet guzel bi tercih,performans olarak cok bisey beklemeyin..

Yakit olarak sehiricinde 8-9 litreleri,Istanbuldaysaniz 10-11'leri gorebilirsiniz.Sehir disinda 7'lere kadar duser..

Hayirli olsun simdiden
  • ~ON
  • quote:

Orijinalden alıntı: rh_plus

~ON
    memleket antalya pek fazla bi trafik görmeyeceğim sanırım 2.eli biraz zayıf sedana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattrm

memleket antalya pek fazla bi trafik görmeyeceğim sanırım 2.eli biraz zayıf sedana göre.

Alıntıları Göster
    Şehir içi 9-10 litre civarı yakacaktır, babamda manuel sedan var Isparta'da bu değerlerde geziyor, kullanırken dikkat de etmez.

Klima paneli yeni ve cam tavanlı bulursanız tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Şehir içi 9-10 litre civarı yakacaktır, babamda manuel sedan var Isparta'da bu değerlerde geziyor, kullanırken dikkat de etmez.

Klima paneli yeni ve cam tavanlı bulursanız tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    maalesef klima paneli eski ve cam tavan yok servis bakımlı araç 59.000 diyor st yinede bişeyler yaparız diyor kaç gibi alsam uygun olur?inşallah satarken beni üzmez ileriki yıllarda.
  • 1 yıl kullandım
    s.içi 9 lt
    ş.dışı 6 ya kadar düşebilir
    kullanım tarzınıza göre
    ama bagaj ve konfor olarak her turlu ihtıyacınızı karsılar
    2.eli zayıf lafınada inanmayın
    1 haftada satmıştım aracımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: al neri

1 yıl kullandım
    s.içi 9 lt
    ş.dışı 6 ya kadar düşebilir
    kullanım tarzınıza göre
    ama bagaj ve konfor olarak her turlu ihtıyacınızı karsılar
    2.eli zayıf lafınada inanmayın
    1 haftada satmıştım aracımı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kalitenin-adi-passat-210491986/detay

Araç bu sanırım. Pazarlık yapıp fiyatı biraz daha düşürmeye çalışın.

• 8-9 yakar sehır ıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

8-9 yakar sehır ıcı.
    yok bu araç değil vw satıcısında araç.
  • quote:

Hocam Antalyada şimdilerde biraz trafik var. Şu yol çalışmaları üst geçit falan bitse çok rahatlıcak trafik.
    Ben o kepez belediyesinin ordaki ışıklarda 15 dakika kaldığımı bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Hocam Antalyada şimdilerde biraz trafik var. Şu yol çalışmaları üst geçit falan bitse çok rahatlıcak trafik.
    Ben o kepez belediyesinin ordaki ışıklarda 15 dakika kaldığımı bilirim

Alıntıları Göster
    zamanında 0 ı 55bindi

• 10
  • 10 km kısa mesafe, daha fazla yakar 11.7 gibi ( küsüratlı salla ki attığın belli Olmasın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

10
    haklısınız antalyada hızlı köprü çalışmaları var yakın zamanda bitecek inşallah.
  • quote:

haklısınız antalyada hızlı köprü çalışmaları var yakın zamanda bitecek inşallah.

Alıntıları Göster
    gözümü korkutmayın benim 8 lt hadi neysede 10-11 lt derse hoş olmaz.
  • 10 diyenler Japon arabaları ile karıştırdı herhalde.
    8.5 geçmemeli uzun Süreli şehir içi kullanımında.
  • quote:

selam arkadaşlar 3 çocuk olunca geniş araba ararken 2012 vw passat variant 1.4 tsı bmt düz vites buldum 54.000 km de 60bine araç hoşuma gitti sadece tereddütüm şehir içi evle iş arası 10 km yakıt beni üzermi ?yılda en fazla 12-13.000 biniyorum yorumlarınız benim için önemli.

9lt altını unut.

Yer yer 10 da olabilir.
  • Sw kullancisi olarak Benzinli station alınmaz kanısındayım. Zaten amacımız rahatlık ve genişlik değil mi ? Uzun yol aracıdır. Sw alırken sw kullanıcı yorumlarını inceleyin. Şehir ici kullanıma uygun değil bu araçlar. İlla geniş araç arıyorsanız liftback bir c segmenti de ( mesala octavia) iş görür. Ayni model ayni donanımda dizel ayni fiyata bulabilirsiniz. Bi de sw araç için bence otomatik vites olmazsa olmazı. 2 el zararından korkmayın, ikinci el zararından korkmayanlarin aracını alırsanız ; alırken kazanırsınız zarar etmezsiniz. 45 e aldığım sw aracı 48 gibi sattim .
  • Yokuşun ve trafik lambalarının bol olduğu kahramanmaraş'ta 9 litreyi geçmiyorum. Ama ben çok sakin kullanırım onu da söyleyeyim. Şehirlerarası yollarda hız sınırları içerisinde 6.5-7 litre civarı yakıyor. (Benim araç dsg bu arada).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.