Ben hiç almadım ancak alanlar VW'de pazarlık olmadığını söylüyorlar. Eğer bir üründe sıra varsa zaten o üründe hiç kimse pazarlık yapılabileceğini beklemesin. Eğer benim gibi pazarlık yapmadan hiçbirşey alamayan biriyseniz doğal olarak başka markaya, modele yöneleceksiniz. Şahsen bekleme sırası olan hiçbir ürünü almam. Nakit alacağım malda adama göz göre göre %25 kar vermen açıkçası.
Ben geçen gün aradım , Esenyurt VW 'i Dedi ki , yüzde 4 indirim var , 1000 lira da bayii indirimi var dedi . Sıfır 2015 polo 1.0 'ı liste fiyatı : 39600 idi , bana 37.400 e bıraktı . Ve telefonda. Gidince de en az 200 lira daha indirim alabilirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: rufuk
quote:
Orijinalden alıntı: Ned_Starkk
quote:
Orijinalden alıntı: DowyJones
Biz bayii çalışanının tanıdık olması ile 2015 jettayı 78.200 liste fiyatı üstünden tam 5000 lira indirim aldık şuan çatır çatır biniyoruz valla
Bu indirim baz donanım (1.0 trendline) polo içinde geçerli mi?
1.0 polo trendline opek renk , 37.400 fiyat aldım Esenyurt VW bayinden. Hemde telefonda. İstersen yarın ara
%6 herkese yaptıkları bir indirim var ve kampanya bayadır devam ediyor. sizin yerinizde olsam vakit kaybetmeden siparişimi yapar olabildiğince erken gelmesini sağlardım. mümkünse standart donanım araç tercih ederseniz çok beklemezsiniz diye düşünüyorum illaki siparişinden cayan ve boşa düşen araçlar olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme