Şimdi Ara

Vw polo 1.2 tsi DSG nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • civic benzinli tek bir nedenle alınır, o da lpg taktırmak için, zaten gayet uyumlu bir araç, civic i lpg li kullanmak varken polo almak attan inip eşeğe binmeye denk gelir, burada sallananlara bakma, civic her açıdan doğal olarak polo dan üstün bir araç
  • Her sekilde civicten az yakar. Cunku massallah civicten cok yakan benzinli yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilicoglu -- 16 Aralık 2016; 11:59:39 >
  • Kardes neden polo git 2013 1.2 tsi comfortline jetta al
  • Polo sınıfında çok iyi bir model ve derli toplu pek çok yönü iyi bir araba. Motor ve şanzıman performansının civicten iyi olması yanında ekonomisi de çok daha iyi. Ama sırf az yaksın diye tutup sedan araçtan, b hatch'e geçmek ne kadar mantıklı olur bilemedim. O kadar takıyorsanız lpg taktırın nasılsa civiclerin motoru uygun. Arkadaşımda 2015 civic eco var. Benzinli kullanamıyor içmesinden dolayı ama lpg ile çok memnun bana söylediği rakamlar ciddi iyi rakamlardı çok inandırıcı olmasa da.

Bu arada 1.2tsi dsg polom vardı 2016 model, şehir içi 6,5-7 arası şehirler arası 4.2-5.5 arası yakar gidişinize göre. Seriliği çekişi falan çok iyi o motorla. Ama alacaksanız 1.2tsi golf, jetta falan alın bari, civicten sonra polonun içi, bagajı falan küçük gelir size.
  • yakıt tüketimini dert ediyorsan dizel bişeyler al
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Aslında sıkıldım üstad :) civicin iç ışıklandırmaları falan bir süre sonra oyuncak gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi polo da Civic kadar yakar burda tsi cıların 3 4 litre dediğine bakmayın.Küçük motor biraz devir çevirmeye çalıştınız mı zaten tüketim her türlü artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 20 Aralık 2016; 19:24:43 >
  • 4 sene önce benzer bişey yaptım. Lpgye sıcak bakan biri dğlm. 13 lt yakan civici satıp clio aldım. 4 sene boyunca ankara şehir içi 7 lt civarı gezdim. Lpgye sıcak bakmıyosan fazla para da harcamayım diyosan Düşüncen mantıksız sayılmaz. Ben clioya geçtim hiç de gocunmadım rahatsızlık hissetmedim. Kaldıki polo cliodan çok daha iyi bi otomobil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic zaten lpg yüzünden alınıyor. lpg li kullanılmayacaksa civic'in bir anlamı kalmıyor. sırf bu yüzden eski atmosferik motoru yeni kasada da sundular. lpg taktırıp kullanın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: wayof2

4 sene önce benzer bişey yaptım. Lpgye sıcak bakan biri dğlm. 13 lt yakan civici satıp clio aldım. 4 sene boyunca ankara şehir içi 7 lt civarı gezdim. Lpgye sıcak bakmıyosan fazla para da harcamayım diyosan Düşüncen mantıksız sayılmaz. Ben clioya geçtim hiç de gocunmadım rahatsızlık hissetmedim. Kaldıki polo cliodan çok daha iyi bi otomobil.

Hocam clio aracınız dizelmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

1.2 tsi polo da Civic kadar yakar burda tsi cıların 3 4 litre dediğine bakmayın.Küçük motor biraz devir çevirmeye çalıştınız mı zaten tüketim her türlü artar.

Hocam devir çevirmeye başlarsam honda ile 12-13 litreyi aşağıya düşmem şehir içinde. Biraz mantıklı yorumlar yaparsak daha yardımcı oluruz. Sonuçta bu konuya sadece ben girip okumayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

1.2 tsi polo da Civic kadar yakar burda tsi cıların 3 4 litre dediğine bakmayın.Küçük motor biraz devir çevirmeye çalıştınız mı zaten tüketim her türlü artar.

Hocam devir çevirmeye başlarsam honda ile 12-13 litreyi aşağıya düşmem şehir içinde. Biraz mantıklı yorumlar yaparsak daha yardımcı oluruz. Sonuçta bu konuya sadece ben girip okumayacağım.

Benim yorumum gayet mantıklı dostum işine gelirse.
  • Benzinli hondayı satıp benzinli polo (hem de dsgli) almayı düşünen birisi bana mantıkdan felan bahsetmesin.Benim dediğim şeyi de başka yerlere çekmeyin.Ben tsi polonun söylendiği gibi az yakmadığından ve biraz basınca fazla yaktığından bahsettim sen nasıl anladıysan onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 20 Aralık 2016; 21:6:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: wayof2

4 sene önce benzer bişey yaptım. Lpgye sıcak bakan biri dğlm. 13 lt yakan civici satıp clio aldım. 4 sene boyunca ankara şehir içi 7 lt civarı gezdim. Lpgye sıcak bakmıyosan fazla para da harcamayım diyosan Düşüncen mantıksız sayılmaz. Ben clioya geçtim hiç de gocunmadım rahatsızlık hissetmedim. Kaldıki polo cliodan çok daha iyi bi otomobil.

Hocam clio aracınız dizelmiydi ?

Hayır hocam 0.9 tce benzinli manuel aracım. Halen kullanıyorum ancak şu an satma aşamasındayım

• bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Doğuş otoya aracı test etmeye gideceğim. Eğer söylendiği gibi az yakmıyorsa dizel manuel modelini düşünmeye başlayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.