Şimdi Ara

vw polo 1.4 TDI mı Toyota Auris Comfort mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 6 Mayıs 2008; 4:06:47 >
  • Bu motorla dalga geçmek için 2.0 motora sahip olmak lazım, ama sanırım sizinki de 1.3

quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

O 1.4 dizel hala üretiliyormu ya
  • vw polo al.
  • şu soruya direk polo al diyen fanatikten başka bişey değildir aralarında dağlar kadar teknoloji,boyut,motor ve güncel olması ve auris in sınıfı olarak polodan yüksek olmasınıda eklersek bu soruya polo diyen fanatiğin babasıdır

en azında insan daha az yakar polo falan dese içim yanmıcak direk polo
    helal valla cok objektif yaklasımlar
  • Auris elbette, genişlik, rahatlık, görüntü vs. vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisagor80

Bu motorla dalga geçmek için 2.0 motora sahip olmak lazım, ama sanırım sizinki de 1.3

quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

O 1.4 dizel hala üretiliyormu ya

Motorun büyüklüğüyle değil,eski teknoloji olmasından dolayı arkadaş takılmış.

Çünkü 1.4 tdi lar baya eski teknolojiye sahip 3 silindirli ve sesli dizel motorlardır.

Oysa ki bugun 1.3ler bile 4 silindirli daha teknolojik motorlar.Bunu vw sahipleri ve fanlarıda kabul ediyor.

• Auris her yönden polo'dan daha güzel bir araç.
    Zaten ikisini de inceleyip polo daha iyi diyen yoktur... Diyenler de auris'i incelememiştir...

Not:
    Tabi dizel olsun da ne olursa olsun derseniz o başka
  • auris 1.4 dizel comfort almaya karar verdim pazartesi parayı yatırıcam. herkese çok teşekkürler..

sonra deliler gezicem sıkıldım istanbuldan kaçıcam:)
  • Toyota kendi dizel motoru olan D-4D yi kullanıyor. D-4D sesli bir motor değil, aksine benzinli motor kadar sessizdir.
    Ben toyota içi dediğini düşünmüştüm, TDI için demişse, o zaman pardon...

quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Motorun büyüklüğüyle değil,eski teknoloji olmasından dolayı arkadaş takılmış.

Çünkü 1.4 tdi lar baya eski teknolojiye sahip 3 silindirli ve sesli dizel motorlardır.

Oysa ki bugun 1.3ler bile 4 silindirli daha teknolojik motorlar.Bunu vw sahipleri ve fanlarıda kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 6 Mayıs 2008; 21:34:28 >
  • Yok hocam Vw için di o
  • valla polo diyenleri takdir ediyorum körü körüne bağlanmak böyle birşey ben başlık açıcam toyota camry mi polo mu diye bakalım polo diyen çıkcak mı kesin çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 6 Mayıs 2008; 23:10:31 >
  • Katılıyorum,

quote:

Orjinalden alıntı: leventodemis

valla polo diyenleri takdir ediyorum körü körüne bağlanmak böyle birşey ben başlık açıcam toyota camry mi polo mu diye bakalım polo diyen çıkcak mı kesin çıkar

• bnim anlamadığım açılan başlıklar jettamı-avensismi polomu-aurismi gibi vw alt sınıf aracı ile toyotanın üst sınıf aracı tartışılıyor hiç corollamı-passatmı yada yarismi-jettamı gibi başlıklar göremedim acabadan çoık az anlayan forum sakinleri ise gerçekten jetta avensisden iyi mi acaba gibi sorular oluşuyor kafalarında biri çıkıp yarismi-jettamı die başlık açsında durumlar eşitlensin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

bnim anlamadığım açılan başlıklar jettamı-avensismi polomu-aurismi gibi vw alt sınıf aracı ile toyotanın üst sınıf aracı tartışılıyor hiç corollamı-passatmı yada yarismi-jettamı gibi başlıklar göremedim acabadan çoık az anlayan forum sakinleri ise gerçekten jetta avensisden iyi mi acaba gibi sorular oluşuyor kafalarında biri çıkıp yarismi-jettamı die başlık açsında durumlar eşitlensin lütfen

başlık açanları suçlamamak lazım.. vw fiyatları o kadar uçukki alt sınıf polosu astrayla aurisle vs. aynı fiyata. jetta kötü araba mı değil ama avensisden de iyi değil. bir kere biri daha fazla konfor için yaratılmış. ama yinede jetta uygun olur beğenilir o alınır. ancak burda jettamı-avensis mi ya da polo mu auris mi dendimi gerçekten auris dememek objektif bakamamaktır. nitekim ben bir toyota sahibi olmama rağmen bana sorulsa atıyorum corollamı passatmı diye asla çıkıp corolla demem. bu markayla ilgili bişey değil. araç çok çok başarısız olmadıktan sonra her zaman bir üst sınıf daha iyidir

• bir polo sahibi olarak auris tabikisınıfları farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

bir polo sahibi olarak auris tabikisınıfları farklı

işte örnek bi vw ci
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.