ben bu arabayı enaz 5-6 sene kullanırım derseniz kesinlikle polo. tdi cdi lere göre çoook daha dayanıklı.
sessiz araç isterim derseniz corsa. polo traktör gibidir rolentide.
bana sorsanız: polo. bu arada vw servisinin kazık olduğunuda unutmayalım.
bir sol cam mekanizması 250 ytl. silecek takımı 75 vb. bende var ordan biliyorum
bence TDI polo
@recall
Teşekkürler bilgilendirme için .
Açıkçası polonun kasa değiştirecek olması beni corsa ya iten bir yön.
Çünkü aracı almama daha süre var . Tam ben almışken 6 ay sonra kasa değişirse üzülürüm
Uzun süre kullanmayı düşünüyorum oda ayrı .
polo ne yaw yeni corsanin yaninda
elle tuıtulacak bir ozelliği bile yok polonun corsaya karsi
ncap 5 yildiz düsük vergi daha cok performans abs ospiyonel değil poloda triger masrafi var corsada yok
vs vs vs daha sayarim istersen...
walla ben olsam polo alırdım.. hem daha performanslı hemde çok daha yakışıklı.. yeni corsalar biraz çirkin olmuş bence.. sonuc olarak vw varken opel almaya gerek yok..
Aynı karşılaştırmaları ben de yapmıştım bu yazıları okuyunca geçen ay ne kadar düşündüğüm aklıma geldi. Sonuç olarak ben polo tercih ettim ve ocak ortasında polo siparişi verdim aynı senin tercihinden. Şuan için tek sıkıntım arabanın nisanda gelecek olması. zaman bi türlü geçmiyor. gelse de traktörümle bi güzel gezsem =) Bence polo çok daha şık. ve ben en az 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Tabi son karar senin ama ben volswagenin kalitesini corsada göremiyorum. Ayrıca 99 model passatım var poloyu ikinci araba olarak düşünüyorum. Ben polo derim..
Corsa nında kalitesi dışarıdan bakınca pek aşağı kalır gibi değil .
Acaba 2 sinide denediniz mi ? Ben en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum .
Corsa daha iyi gibi. Motor yeni, kasa yeni, güvenlik 5 yıldız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme