Arkadaşlar niye peki Vw polo veya golf önermiyorsunuz ? km'den dolayı mı özelliklerinden dolayı mı? 2. el piyasası iyi diye biliyorum.
polo vasatlığından golf de kendi arabalarından güzel olduğu için çekememelerinden. Yıllardır aynı geyik golfe o paraya vereceğine bu alınır, şu alınır. Bakıyorsun hepsi golften vasat arabalar, bir zahmet daha ucuz olsunlar. Ha golfün fiyatı fahiş mi, fahiş, ama artık hepsi öyle clio dizel bile 40 kağıt olmuş. Şu mükemmelliğe ulaşmışken alabilecek durumu olan adama golf alma demek çekememezliki kıskançlıktır bana göre. Niye gitsin hyundai alsın toyota alsın golf varken? bmw alacak adama yok gi vw al mı diyorlar, yok, anca kapris. İyi araştırın, polo hacim, kalite olarak o kadar matah değil ama golf sınıfında lokum gibi araçtır. Hiç yoktan gidin bir oto pazarına aynı sınıf rakipleriyle, kendi içine oturun bu arabaysa diğerleri ne dedirtecek kadar farkı vardır. vw'nin alternatifi honda, toyota falan değildir, opeldir. Astra sıkı, yine kaliteli tok bir araçtır. Ama biraz sert bir arabadır, izolasyon, süspansiyon konforu olarak sportif tasarlandığından golfün gerisindedir. Burada yazılanlara çok takmayın, dediğim gibi galerilere, pazarlara gidip arabaları güzelce inceleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.
Merhaba,
Bu forumda herkes atar, tutar. İş başa düştüğü zaman, piyasa araçlarından birisine tercih eder. İbiza, sınıfındaki en mantıklı arabalardan birisi, 1.2 TSI motorun vermiş olduğu verim ve MTV avantajından bahsetmiyorum bile. Gel gelelim, iç mekanın vasat derecede oluşu -Leon için bile böyle- ve ikinci elinin olmayışından dolayı, İbiza çok da mantıklı bir tercih olmaz.
Polo, sınıfının en iyi derecede üretilmiş olan malzeme kalitesine sahip araba, ne var ki donanım fakiri bir otomobil. VW'ye gelen son zamanlarla birlikte, 1.4 Comfortline Manüel Polo için, 35.500 TL istiyorlar. Haliyle, bu artışlar ikinci el piyasasına da yansıyor. Bakmış olduğunuz Golf 6 modeli de Trendline, bomboş bir araba.
Polo konusunda direniyorsanız, sıfır almanızı tavsiye ederim.
0 km Polo düşünebilirsiniz. Bence parasını pek haketmeyen bir araç ama en azından başınız ağrımaz. Diğer arkadaşların önerdiği gibi İbiza ise, çok daha mantıklı bir opsiyon olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme