Şimdi Ara

VW Scirocco Vs Bmw Z4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk araba için bu arabalar alınmaz dusuk model 15 20 bin tl arabalara bakmalısın kaza yapacaksı bundan emin ol inş büyük bir kaza olmaz tek bir çizik nerdeyse asgari ücret yakıtlar fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozkir

ilk araba için bu arabalar alınmaz dusuk model 15 20 bin tl arabalara bakmalısın kaza yapacaksı bundan emin ol inş büyük bir kaza olmaz tek bir çizik nerdeyse asgari ücret yakıtlar fena

Evet kardeşim haklısın tofaş şahin alınmıştır arkadaşlar.. 5 ay kadar alıscam sonra scirocco düşünüyorum herkeze teşekkürler
  • Spor arabanın en büyük mantığı bana göre performansı, motoru, teknik verilenden ziyade öncelikle kendine baktırıp, bir daha baktıran estetik hatlarıdır. Spor araba güzeldir. Gerisi sonra gelir.

Hani misal kaç kişi 120beygirlik lotus elise varken, 180 beygirlik cooper s alır gibi. Bu bakımdan bana göre scirocco'da hoş tasarımlı bir hatchback olmakla beraber zarafet konusunda z4'ün yanına bile yaklaşamaz. Benim gözümde biri hatchback diğeri spor arabadır.

Bu kadar para vermeden kendine baktıran güzel bir kupon araba arıyorsan bir zamanlar benim yaptığım gibi kırmızı bir alfa romeo spider bak derim, modelli ve temizinden.

VW Scirocco Vs Bmw Z4

VW Scirocco Vs Bmw Z4

• Z4 almaya karar verdiğinde bir de kasko teklifi al
  • o değil de o z4'ün kabini nedir öyle? iDrive olmayınca çok sıradan kalmış.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 30 Aralık 2012; 13:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fourty1233

quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

Motor sesi süper, bakan bir daha baksın istiyorsan

VW Scirocco Vs Bmw Z4

gereksiz cevaplar vermeyelim . :D yinede teşekkürler :))))

Gereksiz bir konuya gereksiz bir cevap verilmiş yoksa yüksek bir beklenti içerisnde falanmıydın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

quote:

quote:

VW Scirocco Vs Bmw Z4

Gereksiz bir konuya gereksiz bir cevap verilmiş yoksa yüksek bir beklenti içerisnde falanmıydın ?

Evet var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourty1233 -- 30 Aralık 2012; 17:52:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

quote:

quote:

VW Scirocco Vs Bmw Z4

Evet var .

Var olan ne ?

• 2 kişilik araba sorun olmayacaksa z4 ben de düşünüyordum sonra 2 kişilik yetmez dedim. İlla 3. Biner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

2 kişilik araba sorun olmayacaksa z4 ben de düşünüyordum sonra 2 kişilik yetmez dedim. İlla 3. Biner.

Scirocconun arkada 2 koltuk daha var :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

2 kişilik araba sorun olmayacaksa z4 ben de düşünüyordum sonra 2 kişilik yetmez dedim. İlla 3. Biner.

Scirocconun arkada 2 koltuk daha var :)

Evet onu diyorum iste :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuk sorun olmayacaksa, gereksiz bir karşılaştırma. Hic düşünme bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcz al
  • bmw model aralığı 2003-2007 ama scirocco 2012 model eski modelde sorunlar ile karsılacağım diye endiseleniyorum
  • boyut neasıl olcak 1 / 24 1 / 32 1 / 64 ona göre söyleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

boyut neasıl olcak 1 / 24 1 / 32 1 / 64 ona göre söyleyelim

+1
  • Sen önce bir bankaya git de 60bin TL sana kredi verecekler mi onu bir sor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

"golf al.golfun tok kapı sesi var." diyecegim ama diyemiyorum.bu forumda golf önermek suç.banlıyorlar hemen !

böyle boş bir yorum yaptığın için banlıyorlardır, golf önerdiğin için değil. adamlar uğraşıyor didiniyor, yeni bir model yapıyorlar; süper de yapıyorlar golf 7 gerçekten çok güzel bir araç.

ama gel gelelim benim vatandaşım o kadar özelliği varken geliyor önerdiği özelliğe bak, ''golfun tok kapı sesi var''. adamı forumdan da soğutuyorsunuz golften de, sizin gibiler yüzünden forumda volkswagen'den golf'ten jetta'dan nefret eden insanlar türedi.

+1905

• scirocco
  • aveocu nerde ? :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.