Şimdi Ara

VW Sciroccomu BMW 1.16ed mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben BMW alırdım İdrive özelliği mevcut çok kullanışlı birsey
  • Elbette BMW.
  • Scirocco sanırım benzinli olacak performans bağlamında üstün gelecektir.
    116d yakıt konusunda üzmez,onu da chipletirseniz 130 140 hp lere dayandırırsınız.
    Modül olduğundan istediğiniz zaman tak çıkar yaparsınız.
    Benim önerim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_61123057/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Acik ara kat kat boy boy Scirocco

Biri A sınıfı diğeri ise F segmenti değil hocam nasıl bu kadar fark atabildi scirocco anlayamadım?
  • ikisinide kullandım 116i pek bmw gibi yol tutuşu yok , direksiyonda hissizdi biraz
  • bence 116d hatta yakıt önemli değilse 116i otomatik olsun veya bir kaç opsiyon. gerçekten çok güzel araba eski kasası için deseniz düşünmeden scirocco derdim ama yeni 116 başka :)
  • Scirocco ve 1.16ed karşılaştırması yapmak doğru olmaz.Scirocco'nun dizeli yok bildiğim kadarıyla.Ancak 1.16i ile karşılaştırma yapılabilir.Scirocco daha ucuza geliyor ama ben 1.16i tercihimden hiç pişman değilim.
  • Scirocco
  • 1.16d nin gücü çok olmadığı için arkadan itiş olması bir avantaj sağlamaz. Scirocco 3 kapı ama arkası bmw 1 kadar geniş. Scirocco çok daha iyi bir performans sunar. Ama haliyle daha fazla yakıt tüketecektir. Ayrıca scirocco 2014 de kasa değiştiricek diye bi söylenti var. Daha çok var gibi duruyo ama bmw 1 daha yeni çıktı, en az 5-6 senesi var kasa dğeiştirmek için. Bence ikisini de test edin, hangisi hoşunuza giderse onu alın.
  • Scirocco alacaksan Allah askına beyaz alma herkeste beyaz gövde siyah dikiz aynası cam tavan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri dizel, öteki benzinli. 1.16d ve scirocco yerine 1.16i yada 1.18i ' lere bakmalısınız. İkiside aynı hacimde ve 136-170hp gücünde motoru var. VW ' e hertürlü kök söktürür.
  • Kesinlikle 116d alinmasi taraftariyim. Arkadan itis ve dizel bmw motoru on planda bence. Scirocco'nun 160lik olani disinda alinabilecek bir tarafi yok. Ayrica suspansiyonlari cok sert. Bmw 116d test etmedim ama scirocco tecrubem var. Rocco sadece goruntuden ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw alırsan enayi , Bmw alırsan kıro olursun Şaka bir yana hangi aracı beğeniyorsan onu al.Buraya sorarsan herkes beğenisini söyler.Ama senin ne düşündüğünü tam olarak bilemiyoruz ki.Haa illa siz bir şey söyleyin dersen '' Aşk 3 Harflidir '' diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Kesinlikle 116d alinmasi taraftariyim. Arkadan itis ve dizel bmw motoru on planda bence. Scirocco'nun 160lik olani disinda alinabilecek bir tarafi yok. Ayrica suspansiyonlari cok sert. Bmw 116d test etmedim ama scirocco tecrubem var. Rocco sadece goruntuden ibaret.

+1 der altıma imzamı atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Scirocco alacaksan Allah askına beyaz alma herkeste beyaz gövde siyah dikiz aynası cam tavan

maviden başka renk almam :P
  • 1 serisi de araba mı ki? kendi segmentinde Onun kadar çirkin bi tane daha yok.
  • 2012 scirocco kullanıyorum kesinlikle cok keyıf veren bir arac ama yakıt problem olacaksa kesınlıkle onermıyorum
  • yakıtında önemli olduğunu düşünerekten ve marka imajı prestij ile beraber bmw 1.16 ed diyorum.
  • 2 araç arasından 1 serisini öneririm çünkü arkadan itiş çok önemli bir faktör bence.
  • roccooo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.