Şimdi Ara

Vw Transporteri Fantazi & Alem & Keyif & Tatil arabasına çevirmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

VIP anladık da fantezi-alem arabası nedir. İçinde ne halt yemeyi planlıyorsunuz?

Sana göre "halt" olan birşey bi başkasına göre "eğlence" olabilir. Bu göreceli bi kavram.
  • quote:

VIP anladık da fantezi-alem arabası nedir. İçinde ne halt yemeyi planlıyorsunuz?

Gayet açık değil mi? fantezi ve alem yapacak arkadaş, camları da kömür karası filmle kapladımı vur patlasın çal oynasın
  • + disko topunu unutma hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizi neden bu kadar gerdi ki? İnsanlar başkalarına rahatsızlık vermediği sürece araçlarında istediklerini yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 8 Temmuz 2013; 20:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltukları iptal ettirir ortaya şişme yatak atar biraz sıkışık da olsa yatarsınız diye düşünüyorum gündüzleri de dediğiniz gibi şişme yatağın havasını alır içinde oturabilirsiniz..

Fakat arka tarafa neden koltuk ve masa koyacağınızı anlamadım siz arabayı güzel bir manzaraya karşı çektiğinizde arabanın içinde masada ve koltuklarda mı oturacaksınız?

Bence gündüzleri masayı koltukları arka tarafa atıp ön koltukta yolculuk eder güzel bir manzaraya karşı masa sandalyeyi dışarı koyup oturursunuz..

Geceleri de masayı sandalyeyi ön koltukların üstüne iteleyip şişme yatakta rahat rahat yatabilirsiniz..
  • arayin ertexi fantezilerinizi anlatin onlar aracda bulur istediginiz tasarimida uygularlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Koltukları iptal ettirir ortaya şişme yatak atar biraz sıkışık da olsa yatarsınız diye düşünüyorum gündüzleri de dediğiniz gibi şişme yatağın havasını alır içinde oturabilirsiniz..

Fakat arka tarafa neden koltuk ve masa koyacağınızı anlamadım siz arabayı güzel bir manzaraya karşı çektiğinizde arabanın içinde masada ve koltuklarda mı oturacaksınız?

Bence gündüzleri masayı koltukları arka tarafa atıp ön koltukta yolculuk eder güzel bir manzaraya karşı masa sandalyeyi dışarı koyup oturursunuz..

Geceleri de masayı sandalyeyi ön koltukların üstüne iteleyip şişme yatakta rahat rahat yatabilirsiniz..

Hiçkimsenin göremeyeceği yerde takılmak amaçlı böyle bir şey düşündüm zaten. Yani arabaya binip, güzel manzarası olan bi yere çekip arabadan inmek yerine arabayı fazla insanın olmadığı bi yere çekip içerde takılmak daha uygun benim için. Kapalı, müzikli, ışıklandırmalı bi ortam zaten başlıktada fantazi ve alem diye açık açık yazmıştım

Sürekli olarak arabada yaşamayacağım zaten sadece haftada 2 gün yaz tatillerinde bi yere gidilir en fazla. Yaşadığım şehirde kalabileceğim bi ev var
  • Süper olur bizde var 170 lik T5 kısa şase.İçi boştu arkalar makaslı.Ertex e yaptırmıştık zamanında.Masayı ortaya değilde sürücü koltuğunun arkasına yaptırın.Arka 3 lüde mutlaka açılır yatak olmalı.Ama Caravelle alın bence yoksa çok konforsuz oluyor arkalar makaslı olduğu için
  • Sizin istediğiniz şeyi burada yapıyorlar..

http://www.ertex.com.tr/

not: daha sonra aracınızı şöförlü olarak düğünlerde kiraya verebilirsiniz. zira, tanıdık ve yakınlarınızdan bu amaçla kullanmak isteyen çok olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.