Şimdi Ara

vw,vw,vw bıktım artık yeter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 10 Ocak 2014; 0:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKT

quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi dk

bir yerde yanlış yazmışız diye yazmayı öğrenin diyorsun

konuşçak bişey yok vw premium pahalı tdi çğerli filan işte kötü bi yani yok

Ha bende gözüm mü bozuldu dedim. Meğer düzeltmissin.

Ww yazmıştın demi ilk başta?

düzeltmedim hocam yaptığınız ayıp, sonsatırdı yanlış yazmışım oda duruyor

Tamam hocam neden bu kadar sinirlendin

sinirlenmedim hocam yaptığınız ayıp yani '' Ww yazmıştın demi ilk başta?'' yazmışsın yani çocuk değiliz

Şakayla karışık olsun dedim bilseydim demezdim

allah iyiliginizi versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi dk

sinirlenmedim hocam yaptığınız ayıp yani '' Ww yazmıştın demi ilk başta?'' yazmışsın yani çocuk değiliz

nema problema

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

vw,vw,vw bıktım artık yeter

icin ciz eder, kufur moduna gecersin

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cmakx

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi dk

allah iyiliginizi versin

vw adamı sinir hastası eder çekilseler keşke piyasadan

• quote:

vay arkadaş gece gece ne çok güldüm üst üste yaa
    saol valla..

• quote:

gıcırdata gıcırtada :(( :D

• Doğuş otoyu takdir edin bu konuda..

• "herkez" den sonrasını okumadım:Boş bir konu.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Bu forumda abartılıp,yerden yere vurulduğu kadar hiç bir yerde görmedim.Bu savunanla,habire eleştirenlerinde
    zaten çoğunu daha ehliyeti bile olmayan kişilerin olduğunu biliyorum.Bazı istisnalar var zaten onlar troll.Bazılarıda iyi ki forumdan gitti.Kalanlarında ayıklanması lazım.Forumun içine ettiniz.
  • 2010'dan beri aktif olarak DH'deyim, öncesinde de teknoloji maksatlı takip ediyordum ama Otomobil Genel'i keşfetmemiştim.

Aslına bakarsanız, bu forumdaki tartışmaların büyük çoğunluğu bu forumda kalıyor, sokaktaki "gerçek" ile sanal ortamdaki "kurmaca" arasında dağlar kadar fark var. VW'nin de şu an için abartılacak bir yanı yok, zaten 2005'den sonra birçok firma gibi o da malzeme kalitesinden kısmaya başladı, 90'lı yıllarda kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik ile günümüzdekiler arasında ciddi farklar oluştu. Passat mesela, en kaliteli Passat B5.5 olarak geçer ama çoğusu bilmez, gider B6 kasa alır. Şöyle bir şey var, BMW-MERCEDES-AUDİ üçlüsüne durumu yetmeyen insanların öncelik vermiş oldukları marka VW, en azından Türkiye'de durum budur. Birazda olsa onların yaşattığı hisleri veriyor, var olduğundan daha da lüks bir imaj sergiliyor ama gerçekte olan böyle değil. 2014'e girer girmez gelen ÖTV zammından sonra zaten VW'den araba alınacak model kalmadı, 1.4 benzinli ve manüel Polo bile 38.000 TL'den başlıyor.

Sosyal medya uzmanlarına gelecek olursak, sanal ortam üzerinde; Facebook, Twitter, çeşitli internet siteleri ve forumlar vasıtasıyla reklam kampanyaları düzenleyenlerin olduğunu herkes biliyor, bu forumda da var ama bazı arkadaşları ifşa etmek istemiyorum, onlar kendilerinin farkındalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

"herkez" den sonrasını okumadım:Boş bir konu.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Bu forumda abartılıp,yerden yere vurulduğu kadar hiç bir yerde görmedim.Bu savunanla,habire eleştirenlerinde
    zaten çoğunu daha ehliyeti bile olmayan kişilerin olduğunu biliyorum.Bazı istisnalar var zaten onlar troll.Bazılarıda iyi ki forumdan gitti.Kalanlarında ayıklanması lazım.Forumun içine ettiniz.

profilinde ki 'vw' ambleminin olması ne kadar aşikar , şikayetimi belirttim ben kabullenmesen de böyle bi durum var ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

2010'dan beri aktif olarak DH'deyim, öncesinde de teknoloji maksatlı takip ediyordum ama Otomobil Genel'i keşfetmemiştim.

Aslına bakarsanız, bu forumdaki tartışmaların büyük çoğunluğu bu forumda kalıyor, sokaktaki "gerçek" ile sanal ortamdaki "kurmaca" arasında dağlar kadar fark var. VW'nin de şu an için abartılacak bir yanı yok, zaten 2005'den sonra birçok firma gibi o da malzeme kalitesinden kısmaya başladı, 90'lı yıllarda kullanılan malzeme kalitesi ve işçilik ile günümüzdekiler arasında ciddi farklar oluştu. Passat mesela, en kaliteli Passat B5.5 olarak geçer ama çoğusu bilmez, gider B6 kasa alır. Şöyle bir şey var, BMW-MERCEDES-AUDİ üçlüsüne durumu yetmeyen insanların öncelik vermiş oldukları marka VW, en azından Türkiye'de durum budur. Birazda olsa onların yaşattığı hisleri veriyor, var olduğundan daha da lüks bir imaj sergiliyor ama gerçekte olan böyle değil. 2014'e girer girmez gelen ÖTV zammından sonra zaten VW'den araba alınacak model kalmadı, 1.4 benzinli ve manüel Polo bile 38.000 TL'den başlıyor.

Sosyal medya uzmanlarına gelecek olursak, sanal ortam üzerinde; Facebook, Twitter, çeşitli internet siteleri ve forumlar vasıtasıyla reklam kampanyaları düzenleyenlerin olduğunu herkes biliyor, bu forumda da var ama bazı arkadaşları ifşa etmek istemiyorum, onlar kendilerinin farkındalar.

+1907

• quote:

"herkez" den sonrasını okumadım:Boş bir konu.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Bu forumda abartılıp,yerden yere vurulduğu kadar hiç bir yerde görmedim.Bu savunanla,habire eleştirenlerinde

Pek hoş karşılamamış olsam da, son zamanlarda forumdaki bazı üyelere verilen sınırsız uzaklaştırmaların yararı oldu, özellikle bu sene Haziran'dan itibaren okulların kapanmasıyla forumun kalitesi de ciddi bir düşüş meydana geldi. Mâlum kişilerin VAG Grubu'nu savunması, bazı kişilerin Toyota fanatiklikleri ve Volvo kanadının çarpışmasının sonuçlarını izledik, koca bir ziyan olarak geçti. Özellikle de Golf hakkında bu kadar asılsız ve yanlış muhabbetlerin geçmesi kadar yorucu ve kirlilik yaratan başka bir şey olmadı. Böyle konuların potansiyel alıcılara da gerçek anlamda olumlu/olumsuz etki yarattığını düşünmüyorum, herkes kendi kullandığı ürününün kalite derecesinin farkındadır.

Her zaman söylüyorum, bu forumu ciddiye almamak lâzım.

• Vw kaliteli genis ic hacmi, saglam yuruyen aksami olan,kut tasarimlar yapan bir firmadir,bu firmayi neden bu kadar kafaya takiyorsunuz.

Eglenceli tasarim,seri sportif motor,hafif yuruyen aksam isteyen,10 sene problem acmasin isteyen Japon tercih eder.

Etkileyici tasarim,seri saglam motor,zayif elektronik,az yakan dizel,3sene sonra cope at tasarim, isteyen fransiz tercih eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Vw kaliteli genis ic hacmi, saglam yuruyen aksami olan,kut tasarimlar yapan bir firmadir,bu firmayi neden bu kadar kafaya takiyorsunuz.

Eglenceli tasarim,seri sportif motor,hafif yuruyen aksam isteyen,10 sene problem acmasin isteyen Japon tercih eder.

Etkileyici tasarim,seri saglam motor,zayif elektronik,az yakan dizel,3sene sonra cope at tasarim, isteyen fransiz tercih eder.

kafaya takma meselesi değil , yanlış şurda bazı insanları bir takım kesimlerin de etkisiyle bir golf aldığı zaman hepsine birden sahip olduğu kanısına varıyor ve bunu ölümüne savunuyor sorun burda.
  • quote:

quote:

profilinde ki 'vw' ambleminin olması ne kadar aşikar , şikayetimi belirttim ben kabullenmesen de böyle bi durum var ne yazık ki.

Mesajımda herhangi bir şikayetlik durum göremiyorum gören varsa etsin.VW sahibi olmama rağmen böyle konular ve bu fanatik-antipatik kişiler bile markadan insanı soğutarak
    hiç bir bilgisi olmayanları bile marka düşmanı haline getiriyor.Bunun nedeni de siz gibi günde 30 tane bu içerikte konu açarak insanları biribirine düşürmekten zevk alan insanlar oluşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Pek hoş karşılamamış olsam da, son zamanlarda forumdaki bazı üyelere verilen sınırsız uzaklaştırmaların yararı oldu, özellikle bu sene Haziran'dan itibaren okulların kapanmasıyla forumun kalitesi de ciddi bir düşüş meydana geldi. Mâlum kişilerin VAG Grubu'nu savunması, bazı kişilerin Toyota fanatiklikleri ve Volvo kanadının çarpışmasının sonuçlarını izledik, koca bir ziyan olarak geçti. Özellikle de Golf hakkında bu kadar asılsız ve yanlış muhabbetlerin geçmesi kadar yorucu ve kirlilik yaratan başka bir şey olmadı. Böyle konuların potansiyel alıcılara da gerçek anlamda olumlu/olumsuz etki yarattığını düşünmüyorum, herkes kendi kullandığı ürününün kalite derecesinin farkındadır.

Her zaman söylüyorum, bu forumu ciddiye almamak lâzım.

sadece forumda değil hocam yaşamın her yerinden bu durum böyle gerçekten çok üzücü hele ki doğu illerimize gidildiği zaman passat'ın orda ayrı bir yeri var bazı insanların önyargıları ve düşündüklerini bu durumu ortaya çıkaran passat'ı yücelten kötü değil ama fiayt - perfonman bazında düşünmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

Mesajımda herhangi bir şikayetlik durum göremiyorum gören varsa etsin.VW sahibi olmama rağmen böyle konular ve bu fanatik-antipatik kişiler bile markadan insanı soğutarak
    hiç bir bilgisi olmayanları bile marka düşmanı haline getiriyor.Bunun nedeni de siz gibi günde 30 tane bu içerikte konu açarak insanları biribirine düşürmekten zevk alan insanlar oluşturuyor.

şikayet nerden çıktı ki zevk alma konusu değil konu düşman yapma da değil bazı şeylerin farkına vardıtma amaç ama ne yazık ki görülen burda olduğu gibi haklısınız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.