Şimdi Ara

VW Yetkili SERVİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir ay önce VW marka aracımdan ilk çalıştırmalarda iki,üç yada daha fazla bekleyen günlerden sonra çalıştırdığım sırada garajımdan çıkıp 1 km kadar gidene kadar ön lastik kısmından sanırım disklerden ıslık sesi geliyordu.Yeni yeni olan bu ses 30.000km de ilk defa olmaya başlayınca yetkili servisin yolunu tuttum.Servis girişindeki danışman kişilere başıma gelen durumu anlatıp,bilgi edinmek için ön kontrol yapılması için bir usta çağrıldı.Ustaya da durumu anlatım,usta uzun süre kullanılmadığında fren disklerinin yapıştığı ve disklerin üzerindeki tortuların ses yaptığını söyledi.Bu cevap beklediğim bir cevap olmadığından daha önceleri böyle sorunla karşılaşmadığımı belirtim.Bunun üzerine servis kısmına alıp aracı kontrol edeceğini bellirti,kısa bir süre sonra dönerek balatalırın değişmesi gerektiğini ve ön sol lastiğin iç kısmına vida girdiğini söyledi. Kafamda sorular çoğaldı,30.000 km de sıfır bir aracın bu kadar erken balata bitirmesi sadece hafta sonları nadiren de olsa hafta içi sürdüğüm araç için erken olduğunu düşünüyorum.Daha öncede başka marka o otomobil aldım satığım 60.000km de olmasına rahmen balataları değişmemişti.Fiyat öğrenmek için servis kısmına geçtiğimizde danışman arkadaşların farklı fiyatlar söylemesi iyice kafamı karıştırdı,bende aracımı alıp servis den çıkıp ana yola çıktığmda belli bir hıza ulaştığımda aracımda bir vuruntu olduğunu fark ettim bu olay ne servise giderken vardı ne de daha önce lastikden geldiği belliydi,tekrar servise gidecek zamanım olmadığından o gün gidemedim.Ertesi gün kış şartlarının yaklaşmasıyla kış lastiklerimi değiştirmeye gittiğimde durum ortaya çıktı kalın başlı büyük bir çivi girmiş.Lastikçi abi bunda bir kasıt olabilir dedi,normal şekilde bir patlama şekli değil dedi.

Büyük bir ihtimal o çiviyi kontrol ustası batırdı,çünkü ne servise giderken vardı nede teslim ederken kendisiyle beraber kullandığımızda da yokdu. Artık bu olayın üzerine bir bardak soğuk su içtim.Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne yapardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_gny -- 1 Aralık 2018; 20:38:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.