Şimdi Ara

vxxx için oyunlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok sevdiğim z200 ümün elimde titreyerek can vermesinden sonra motorola v3 almaya karar verdim ve üye olmadan bir süre forumda telefon hakkında yazdıklarınızı takip ettim. sonunda 2 gün önce V3 ümü aldım ve daha 1. gününden nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde java uygulamalarını sildim. mechanicbug ın postları ve yabancı bazı forumlar sayesinde çözülmesi imkansız gibi gelen sorunumu hallettik (sana da teşekkür ederim ablacım;))
    (bu arada ingilizcesine ve teknik bilgisine güvenenler v3 leri ile yaşadıkları problemleri çözmek içinhttp://forum2.mobile-review.com//showthread.php?t=16917 adresine göz atabilirler, oldukça kapsamlı bir guide)

Her neyse, girizgahtan sonra sadede geleyim, bir nevi minnet borcumu ödemiş olayım. Oyunlar için girilecek adres:

http://www.letsmoto .com/forumsR/downloads.php?

site rusça ama anlaşılmayacak bir şey yok. nero iconun yanından Vxx ler için indirmek istediğiniz oyun tipini seçiyorsunuz. the sims, warcraft gibi gayet güzel oyunlar var ve benim v3 ümde sorunsuz çalıştılar. herkese iyi eğlenceler.....

(unutmadan, site üyelik gerektiriyor...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokona -- 16 Nisan 2006; 13:03:43 >

• oyunu tıkladıktan sora nsl indirioz
  • eğer üye olduysan sorun yaşamaman lazım aslında. oyun hakkında bigilerin (file, author vs) yazılı olduğu yerin hemen üstünde download yazıyor. ctrl+f yap arat istersen
  • ben uye olmmsm pardon
  • @mokona yardımcı olabildiysem ne mutlu bana demekki birileri yazılarımı okuyormuş verdiğin site süpermiş bu arada teşekkürler
  • allah senden razı olsun bide tema sitesi varmı allah senden çok razı olsun v3 im coşturdum işte paylaşımın en güzel tarafıda bu mokona harikasın
  • sitede temayı buldum ama nası yüklicem telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgyearone -- 17 Nisan 2006; 20:21:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.