Merhaba Arkadaşlar ; Bilgisayarımda iki sistem kullanıyorum başlıktanda anlayacağınız üzre 7 / 8,1. Ana sistemim 8,1 iken oyunlarda yaşadığım aşırı, işlemci video kartı sıcaklığı artışı sebebiyle ikinci sistem olarak 7 kurdum.( işlemci 60 video kart 70e dayanıyor) Aynı oyunu 7 de oynarken ne sıcaklık sorunu ne de yetersizlik (fps) yaşıyorum (işlemci 50 video kart 50-55 ) ama 8,1 de sıcaklık ve fps sorunları başgösteriyor. Directx 'den kaynaklandığını tahmin ediyorum.(8,1 de Directx 11 ) Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlardan; oyunları 8,1 de oynamanın neden sorun yaşattığını öğrenmek istiyorum. Bir de kullanan arkadaşlardan w10 da oyun başarımı nasıl, kartı directx12 yi destekleyenlerde oyun başarımı nasıl ?
Sistemim Corsair 600w gmx güç kaynağı powercolor 5770 1gb 128bit video kartı pentium dual core e5200 4gb ram oynadığım çözünürlük 1280/1024 Sürekli oynadığım oyunlar Civilization V / Fifa Manager Diğerleri Witcher 3, Middle earth shadow or mordor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme