Arkadaşlar evimiz de bulunan bilgisayar oyunlarda kasma yapınca oğlumun ısrarları sonucu ,cumartesi günü yeni aldığımız bilgisayar üzerinde w-8.1 kurulu olarak geldi, fakat kurduğumuz hiç bir oyun açılmıyor ve program binkw32.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor uyarısı çıkıyor ne yapmamız gerekiyor acaba..
Oyunlar derken hangi oyunlar ve hepsindemi bu hatayi aliyorsun... Google de bi araştırın binkw32.dll hatasi ne demek yabancı sitelerde bi çözüm vardır belki...ama bana oyunun exe dosyaları ile alakalı bir durum gibi geliyo...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Windows 8 ve 8.1 de oyunları kolayca çalıştırın
Önce internet bağlantınızı kesip antivürüs programınızı kapatın.Kurulu olup çalışmayan oyunlarınızı IObit veya Geek Uninstaller programlarıyla kaldırın, kalıntı kalmaması için zorla kaldırma yapın.Pc yi kapatıp açın,Oyunu yükleme yapın eğer dll dosyası eksik diye uyarı verirse Dll-FilesFixer programını indirip kurun ve eksik dosya uyarısı verdiği Dll dosyayı bu programla indirin ve system32 klasörüne atın.Sisteminiz 64 bit ise Dll dosyasını Windows/syswow64 klasörüne de atın.Crack dosyasını açın Dll haricindeki dosyaları kopyalayıp oyun dizinine atın.İnternet bağlantısını açın ve antivürüs ayarlarından, kurduğunuz oyunu istisnalar bölümünde gösterin.Oyunu açın oynayın iyi eğlenceler dilerim... HARBİKIZ
buyuk ihtimalle driverlar eksık
ekran kartı-ses kartı-directx vs vs yukleyın.
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
sorunu çözdüm , açıklaması yukarıda......
quote:
Orijinalden alıntı: HARBİKIZ
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
sorunu çözdüm , açıklaması yukarıda......
rica ederim.
Arkadaşlar ben oyunu kuruyorum oyuna giriyorum fare imlecim oynamıyorr. Bu sorunun çözümünü bilen varmı ?