Şimdi Ara

w 810i acoustic yrdım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinde w 810i orjinal acoustiği olan warsa paylaşabilirmi teşekkürler

• http://rapid+share.de/files/38785474/UnequaL.V3-w810i.zip.html
    buyur kardeş kendi editim ve bence şu ana kadarki en iyi acoustic...Yüksek ve cızırtısız net ses...
  • Ewt garanti veriyorum çok güzel ses veriyor
  • deniycem arkadaşım çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

http://rapid+share.de/files/38785474/UnequaL.V3-w810i.zip.html
    buyur kardeş kendi editim ve bence şu ana kadarki en iyi acoustic...Yüksek ve cızırtısız net ses...

Bu acoustic W810 ile beraber gelen orijinal dosyamı?
  • yok deil arkadaş kendi editemiş ama baya iyi daha önce yüklediğim acoustic çekmeyen bir radyo sesi weriyodu
  • yok arkadaş kendi editlemş ama baya ii walla budan önceki yüklediğim çekemeyen b radyo sesi weriyodu
  • Bu acoustic dediğiniz telefonda ses yükseltmeye yarayan birşey mi?
  • Düzenleme: İlkinde hata vermişti, bir daha tıkladım ve iki tane mesaj olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Mart 2008; 17:25:20 >
  • İsteyenler imzamdan tıklayıp indirebilir kendi yapımım Acoustic'i.

@RevidaL
    Ses yükseltiyor çoğu ama ses yükseltenlerin çoğunda ses kalitesi bozuluyor, özellikle hoparlörde ve kulaklıkta basslarda (ya da bass yüksek olmayıp bozulmazsa; ses seviyesi yüksek olduğu için az hissediliyor), bazıları da gerçekten kaliteli, mesela benim kullandığım Acoustic sesi çok aşırı olmasa da yükseltiyor (hatta desibeli fazla yüksek şarkılarda bunda bile hoparlörde ses bozabiliyor, bu telefon için bundan fazlası iyi değil) fakat en güzel yanı kaliteli ses veriyor, kulaklıkta seste bozulma yok. Böyle kaliteli sesi bilindiği üzere TVH Mix V6 veriyor (ben de Acoustic'i ondan faydalanarak yaptım) fakat onda basslar fazla hissedilmiyor bunda bozmayacak şekilde daha güçlü basslar var. Ben (rap) şarkılarda: 1. çubuk ve 2. çubuk full, 3. boş, 4. 5 dolu, 5. de 7 dolu şekilde dinliyorum, tavsiyemdir bu ekolayzır ayarı ve acoustic. (yazıya RevidaL diye başladım ama herkese tabii ki)

Bir de daha iyi bir kulaklık olursa (mesela ben EP630 kullanıyorum, bu veya daha iyi bir kulaklık ile) çok güzel ses alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.