Bildirim
'W124' Kasa Sahibi Olanlar & Sevenler & Meraklıları (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için,
temiz bişey düşürürsem uygun fiyata almayı düşünüyorum inşallah -
arkadaşlar merhaba 93 220 CE coupe ile aranızdayım il normalda bmw kullanıyorum ama eski merc lere ilgim son zamanlarda arttı ve ve kendimi bu modelde buldum :) . . resim eklemeye çalışacağım . .
1 adette sorum war istanbulda bu arabanın cam fitillerini değiştirebileceğim güvenilir bir usta bilen var mı ?
tesekkurler -
-
Merhava arkadaşlar w124 kasa 300d ve 300td lerin otomatik şanzımanları 4 ilerimi ? 5 ilerimi? otomatik araç almayı düşünüyorum buna bir açıklık getirebilirsek sevinirim kimisi 4 ileri diyor kimisi 5 ileri. biler arkadasşlarım yada abilerim yardımcı olursa sevinirim teşekkürler. -
-
Maşallah, aracınız temiz gözüküyor. W124 kasanın böyle temizini bulmak artık çok zor... -
W124 kasanın coupe versiyonları gerçekten çok etkili ve başarılı bir tasarıma sahipti. Ve hala etkileyici duruyor bence. Ülkemizde ve dünyada daha çok 230CE ve 300CE modellerine rastlıyoruz ve ben her rastladığımda şöyle bir incelemeden edemiyorum.
Sizin aldığınız 220CE modeli W124 coupe kasanın en son çıkan versiyonlarından biridir. Motor hacmi 230CE'den düşük olmasına (2.2lt) rağmen, gücü daha yüksektir (150HP). Başarılı bir model ve W124 kasanın sonlarına doğru üretildiği için sayıları diğerlerine nazaran daha azdır ve bulmak hele Türkiye'de çok zordur. Bravo! zoru başarmışsınız Kazasız belasız kullanın inşallah...
Detaylı resimler eklerseniz benim gibi diğer meraklıları da nadir bulunan bir modeli görmüş ve incelemiş olur. Hatta sürüş izlenimlerinizi, performans&tüketim değerlerinizi de yazarsanız çok daha aydınlatıcı olur.
-
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için , daha iyileri sizlerin olsun inşallah . . sürüşü gerçekten cok keyif veren bir araç , düşünün 2012 X3 yatıyor şuan ben merso y la gidip geliyorum :) . . yakıt şile-silivri git gel karışık kullanımda bir depo ile 630 km de ışık yandı . . gayet uygun geldi bana . performans içinse yavas hızlarda biraz hantal gibi gunumuz araçlarına göre ama hızını aldıktan sonra gercekten cok iyi 210 a kadar gördüm sonra korktum açıkçası :) malum 21 senelik araç . resimleri tekrar deneyeceğim . . -
Bütün W124 hayranları için çok faydalı bir link var aşağıda. Mercedes'in orijinal klasik sitesi. Tüm versiyon değişikliklerini ve teknik detayları buradan inceleyebilirsiniz :
http://wiki.mercedes-benz-classic.com/index.php/Kategorie:W124/en -
Benim 1988/200 son ayarlardan sonra çoştu ; 50 tl gaz ile 200 km otoban 50 km şehiriçi yol yaptı 2 defa. Otobanda da 110 120 yani.. 20 kuruş çok iyi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın -
arkadaslar iyi geceler öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler bugunku guncel yakıt verilerini paylaşayım . ( 93 220 CE otomatik )
şile-silivri ,silivri-şile totalde 295 km yol 27.35lt gaz ile , gaz 2.65 ltsi yani kmde 24.5 kuruş gibi bi rakam yapar bana cok iyi geldi . sabah gidiş kopru trafiğinde akşam ise bomboş şekilde . toplamda yolun 100 km si fln klima açık , hız 100-120 aralığında . . .
yorumlarınızı alabilirmiyim .
teşekkurler . . . -
Tüketim rakamı gayet iyi. Bugün corsa, polo gibi küçük dizel araçlar bile ancak bu değerlerde yakıyor.
Çok gezen biri iseniz tüp gerekli. Ama ben bu araçlara tüp taktırmamak taraftarıyım. Tüplü araç kullandım ama orijinali gibi olmuyor bence... -
benzin ile tüp arasında kullanım zevkinde dağlar kadar fark var , zaten normal dolaşmalık sürüşlerimde hep benzindeyim ama dediğim gibi yazın iş le ev arası git-gel 300 km olduğu için tüpte gidip geliyorum o yolu . aşırı km yapmamdan dolayı diğer arabayı pek çıkartasım gelmiyor ne yazıkki ama o yol tüpsüz üzer gibi sanki :) -
Merhaba iyi günler. Bende bir tank sahibiyim. Sanırım aranızdaki en full araca ben sahibim yanılıyo olabilirim tabi. Kısacası araç hakkında bilgi vericeğim.
Araç 88 model200Diesel'dir. 260 bin KMde. Füme renk.
Çift yönlü elktr. Sunroof-8 Tuş Klima- hız sabitleme- 4 cam oto- Elektronik perde- karartmalı dikiz aynaları(iç-dış) - Elektronik Koltuklar ve kafaları- Deri Koltuklar-kol dayama- Triptonik vites(3)-Deri kapı döşemeleri- Arka Kitap Okuma aydınlatmaları- elektronik teyp anteni- far silecekleri- Elektronik sağ ayna vs.. vs.
Birçok milyarlık araçlara sahip olum yol gittim ama hiçbirinde bu güvenliği bu hazzı bu konforu bulamadım. Sanıyorum ki Mercedesi mercedes yapan model W124'tür.
Ayrıca bu araçların yakıtlarını eleştirenleri gördüm. Onlara hem az yakıp hem çok kaçıcak bir araba lazımsa konserve kutusu cinsinden renault-dacia gibi modelleri öneririm.
Çok saçma yani Mercedes gibi bir araca sahipsin. Bu güvenlik bu konfor için bile yakıtın lafını yapmaya gerek yok. Özetlemek gerekirse Aslan besleyen yakıtını düşünmez.
Aracın güvenliğine gelince kesinlikle tartışılmaz. Tren rayları gibi şaseye sahip. makyajlı kasalarda hava yastıklı modellerinide görüyoruz. Kesinlikle güvenlik konusunda 10 üzerinden 10 alır. Yakıtın lafını yapanlar için yakıtı böyle bir araç için gayet iyi. 200D modeller için şehir içi 35-45 kuruş arası şehirler arası 30 kuruş. Tam bir uzunyol aracı. Aracın iç hacminin bu denli geniş olması ayrı bir konu.
w123 200D modelleri bu kadar full olamaz deniyor. Bende kendi aracım dışında bu kadar full bırak TR'de 200D yi 250 300 bile görmedim. Bu konu hakkında sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Ayrıca dizel araç w124 kullanıcıları için bir tavsiyem olucak. Benim aracım 88 model olduğu için onu ele alarak söylüyorum. Aracımda Eurodiesel yakıt kullanmıyorum. Zaten o yıllarda eurodiesel pek yaygın değil hatta yoktu ve araçlar Normal mazot'a endekslenerek motor aksamı tasarlanmıştı. Ben kendi aracımda normal kullanıyorum gayette memnunum.
Saygılar..
-
Eklemeyi unutmuşum aracımda ısıtmalı koltuklar ve ekonomik veya sport kullanıma uygun bir tuş mevcut saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Yakın çevre arkadaşlarım tarafından w210 kasa 1995 sonrası tavsiye edilirken, maalesef kalbim w124'a kayıyor. Birkaç aydır 1993-1995 arası 16v lı otomatik arıyorum. Tabirimi mazur görün 1990 model cacığı çıkmışına bindim o bile inanılmaz keyif ve güven verdi. Sizce otomatik versiyonunda ısrarcı olmalı mıyım? Fiyatlarda inanılmaz artmış durumda. Geçenlerde 105 binde biri zannediyorum 30 civarına satıldı.20 yaşında bir araca bu kadar para sizce makul mu? Tavsiyelere açığım. Teşekkürler. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X