Şimdi Ara

W150ER Alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar w150er modeli alan arkadaşlara sesleniyorum neden videolu bi inceleme çekmiyosunuz gerçekten 17 eylül sipraşi verdim ancak merakdan ölücem en azından fps degerleri 3d mark fln böyle degerler siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama 1-2 kişi çekebilirse çokk çokkk süper olur eger forumda varsa ben görmediysem affola ama ben göremedim lütfen beyler 1-2 kişi bi inceleme yaparmsıınız ölücem meraktannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumda laptopu alıp yok unboxing çekecem yok video alacam, yok inceleme yapacam diyen milyon tane kişi oldu ama biz nedense hiç göremedik.

Dolayısıyla en iyisi yabancı siteler yine. Youtube veya google ile işini halledebilirsin.
  • a'dan z'ye laptop hakkında yazılabilecek her şeyi yazmışlar. üstelik incelemeleri son derece muazzam. kasanın hangi bölgesi ne kadar ısınıyor onları bile ölçmüşler aletlerle.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W150ER-Barebone-Notebook.74595.0.html
  • çok teşekkür ederim 17 eylülde eger elime ulaşırsa oyun fps degerlerini vb. şeyleri çekebilirim ancak bi sorum olucak monster notebook sitesinde w150er modeli gözükmüyor bunun bi sebebi varmı yoksa benim pc yada net. den kaynaklanan bi sorun mu endişelenmedim degil hani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanAdam55

çok teşekkür ederim 17 eylülde eger elime ulaşırsa oyun fps degerlerini vb. şeyleri çekebilirim ancak bi sorum olucak monster notebook sitesinde w150er modeli gözükmüyor bunun bi sebebi varmı yoksa benim pc yada net. den kaynaklanan bi sorun mu endişelenmedim degil hani :)

http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ01.html

Ürünlerden girince görünmüyor, evet.

• çoğunluk mavi ekran hatası alıyor mu bende onu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

çoğunluk mavi ekran hatası alıyor mu bende onu merak ediyorum.

Bir bucuk haftadir kullaniyorum mavi ekran hic almadim

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

gpu ve cpu sıcaklık durumu nedir

• quote:

arkadaşlar w150er modeli alan arkadaşlara sesleniyorum neden videolu bi inceleme çekmiyosunuz gerçekten 17 eylül sipraşi verdim ancak merakdan ölücem en azından fps degerleri 3d mark fln böyle degerler siz daha iyi bilirsiniz gerçi ama 1-2 kişi çekebilirse çokk çokkk süper olur eger forumda varsa ben görmediysem affola ama ben göremedim lütfen beyler 1-2 kişi bi inceleme yaparmsıınız ölücem meraktannn

Arkadaslar ben izlenimlerimi anlatayim bir bucuk haftalik W150ERQ kullanicisiyim.Ben guzel bir sekilde video cekmek isterdim amma onun icin gerekli aletin aslinda var amma full hd cektigi icin 1-2 dk lik videolar 200-300 MB boyutunda oluyor onu upload etme problemim olacak bir ikincisi bilgisayar geldiginden beri adam akilli kullanmis oyun oynamis degilim.Babam birazcik kiziyor da bende az az kullanabiliyorum yani.

Oncelikle donanim ek olarak 1600 mhz ram
    Bir de 120 gb kingston hyperx 550/510 mb ssd

20 haziran 20 temmuz teslimatim vardi 12 gunluk gecikme olmustu ben bu modele QAL512 den gectigim icin benim gecikme indirimimi 30 hazirandan hesapladilar ve 178 tl indirim kazandim.

Arkadaslar kargo subeye gelmisti gittim kendim aldim.laptop un kutusundan haric bir kutuya koymuslar ve iyice paketlemisler.Biraz ugrastiktan sonra kutuyu actim en ustte ben sirt cantasi istemistim targus marka cok hos bir sirt cantasi vardi ardindan ikince ve cok daha hos kutulu laptop vardi.İkinci kutuyu actigimda laptop kopuklerle guzel bir sekilde sabitlenmisti.

Laptop u cikardim hemen win7 kurmak istiyordum ssd performansini merak dttigim icin.actim hemen linux acilmasini bekledim belki acilacakti ama ben sabredemedim hemen taktim win7 dvd sini formatladim.17-18 saniyede windows yeniden baslatiliyordu.Cok memnundum windows puanlamasini falan aldigimda bir de baktim ki ekran kartina bekledigim puani vermiyor bize verilen dvd den driverlerin hepsini kurmustum zaten tekrar indirdigimde gordum ki sadece beta driverlar var bu da ufak tefek problemlere sbep oldu acikcasi.

Bilgisayarin en guzel kismi en cok etkileneceginiz kismi full hd sipari ettiyseniz eger o guzelim ekrani arkadaslar ekran cok guzel cok kaliteli.Kasasi mat ama 15-30 eylul arasinda parlak olani ile degistirecegim bende.

Tuslar yeterince kaliteli degil nfs run oynadim biraz donmelerde falan tuslardan acayip ses geliyor sinir bozucu tuslar daha kaliteli olabilirdi.Arkasinda probook yaziyor etiketin altinda ama cok da problem degil benim icin performans i onemli performans olarak da bilgisayar cok hosuma gitti.En son cift cekirdek onbiard ekran kartli bir laptop um vardi ondan buna gectim hizina performansina hayram kaldim.

Sesi de az bilgisayarin ben daha yuksek olur diye dusunuyordum ama olmamis.Arkadaslar performans adina cok iyi ama kasayi da az daha iyi yapsalarmis on numara bes yildiz olurmus.Benim soyleyeceklerim bu kadar derseniz ki video cek resim crk ben cekerim ama upload isine karismam birinize e mail yoluyla atarim sizde upload edersiniz.Herhangi bir sorunuz olursa elimden geldigince yanitlamaya calisirim.

• quote:

quote:

quote:

:-) ben onlari hic olcmedim hangi lrogram olcer bilmiyorum ama link koyarsan ya da ismini soyletsen programin kurar bakar soylerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

:-) ben onlari hic olcmedim hangi lrogram olcer bilmiyorum ama link koyarsan ya da ismini soyletsen programin kurar bakar soylerim

Adı aklıma gelmiyor da google da ararsan bulabilirsin,Bilmiyorsan hiç uğraşma,res atmıyorsa sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adı aklıma gelmiyor da google da ararsan bulabilirsin,Bilmiyorsan hiç uğraşma,res atmıyorsa sorun yok.

Res atmak mi yok usta naptin ya bu makina res falan atmaz canavar bu ya nazar degmesin de super biseycikler olmaz buna

• görüşlerinizi söylediginiz için çok saolun en azından kafamda 3-5 bir şey şekillendi 17 eylülü bekliyecegiz artık ama şunu söylemem gerekiyor ki monster hakkını veriyor çünki öyle bir sistemi o kadar uygun fiyata satmaları gerçekten çok güzel bir şey bence siparişlerin geç kalması bu durumda pekte sorun yaratmamalı sonuçta uygun fiyata canavar gibi bir şey alıyorsunuz

• quote:

görüşlerinizi söylediginiz için çok saolun en azından kafamda 3-5 bir şey şekillendi 17 eylülü bekliyecegiz artık ama şunu söylemem gerekiyor ki monster hakkını veriyor çünki öyle bir sistemi o kadar uygun fiyata satmaları gerçekten çok güzel bir şey bence siparişlerin geç kalması bu durumda pekte sorun yaratmamalı sonuçta uygun fiyata canavar gibi bir şey alıyorsunuz

Ben memnunum 12 gun gecikti ama guzel bir indirim aldik ve ssd taktirdim yani.Bugun donanim haberin W110ER icin yaptigi videoyu izledikten sonra bende kasayi acmaya karar verdim iki tane vida sokup herseye ulastim.harddis islemci ssd ramlar hepsi iki vida ile piyasaya cikiyor.

Bence sizde sirt cantasi ile siparis verin.Benim arkadasim monster kullanici ben onun sayesinde aldim zaten bu bilgisayari onda notebook cantasi var kaliteli gibi ama bayagi buyuk yani.benim laptop hersey dahil 3.5-4 kg geliyor sirt cantasi ile rahatca tasinabilir.

İnsallah sizinkilerde en kisa surede elinizd ulasir.iki uc ay cok cabuk geciyorda iki uc gun gecmek bilmiyor Allah sabir versin simdiden.Ama tekrar edeyim ben benim w a s d tuslari canimi sıktı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.