Telefonda 256 mb m2 kart takılı durumda.Müzik atmaya çalışıyorum.200mb dan sonra "sürücü istenen kısmı bulamadı" hatası veriyor.Özelliklerden boş alan ise 37 mb gözüküyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Hafıza kartını biçimlendirdikten sonra tekrar deneyin. Hafıza kartında bozukluk olabilir..
bende de veriyor o hatayı 3-4 kere biçimlendirdikten sonra bile...Sen en iyisi telefonu usb kabloya bağla sonra çıkan seçenekte telefon modunu seç sonra sony ericsson file manager den gönder o zaman hata vermiyor fakat yavaş gönderiyor dosya transfer moduna nazaran...
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
bende de veriyor o hatayı 3-4 kere biçimlendirdikten sonra bile...Sen en iyisi telefonu usb kabloya bağla sonra çıkan seçenekte telefon modunu seç sonra sony ericsson file manager den gönder o zaman hata vermiyor fakat yavaş gönderiyor dosya transfer moduna nazaran...
aynen bende de.özellikle dosyanın sonuna geldiği zaman veriyor.ben de My phone explorer la atıyorum 120-130kbps ile atıyor normal başlantıya göre biraz yavaş ama sorunsuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme