Şimdi Ara

w200i entegre sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1 seneyi geçik bir süre önce aldığım sony ericsson w200i model cep telefonum 2 hafta önce servise verdim.servise verme sebebimse telefonun tuş takımındaki ışıkların hiçbiri yanmıyordu ve daha sonra tuşlarda çalışmamaya başladı servis ise bana sıvı teması olduğunu söyleyip entegresinin yandığını söyledi ama benim telefonum sıvıyla hiç temas etmediki.daha sonra bunlarıda geçtim servisin dediğine göre w200i nin Türkiyede hiç entegresi kalmamış ve üretim tamamen durdurulduğundan dolayı yurtdışından telefona entegre bekleniyor.benim bu durumda ne yapmam lazım arkadaşlar şimdi yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

slm arkadaşlar 1 seneyi geçik bir süre önce aldığım sony ericsson w200i model cep telefonum 2 hafta önce servise verdim.servise verme sebebimse telefonun tuş takımındaki ışıkların hiçbiri yanmıyordu ve daha sonra tuşlarda çalışmamaya başladı servis ise bana sıvı teması olduğunu söyleyip entegresinin yandığını söyledi ama benim telefonum sıvıyla hiç temas etmediki.daha sonra bunlarıda geçtim servisin dediğine göre w200i nin Türkiyede hiç entegresi kalmamış ve üretim tamamen durdurulduğundan dolayı yurtdışından telefona entegre bekleniyor.benim bu durumda ne yapmam lazım arkadaşlar şimdi yardımcı olursanız sevinirim...

bekleme süresinin geçmesini bekleyeceksin 30 işgünü daha sonra yazsal işlemlerini başlatabilirsin

• doğru söylüyosun hocam öyle yapacağım.ama benim anlamadığım entegresi nasıl Türkiyede olmazya?
  • se sallıyor bizi anlamadın mı?
  • benim şu ana kadar kullandığım en sağlam cihaz w200 oldu gerçekten allah nazardan saklasın

malesef 30 günün sonunu beklemekten başka çaren yok
  • yok hocam anladım onuda durup dururken niye böyle bir sorun ortaya çıktı?şahsen ben bu durumdan sonra se almayı kesinlikle düşünmüyorum artık.
  • cepte taşırken ter falan geçtiyse olabilir yani elektronik cihaz bunlar artık nemden bile bozuluyorlar
  • sanki diğer markalarda aynı sorun olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

yok hocam anladım onuda durup dururken niye böyle bir sorun ortaya çıktı?şahsen ben bu durumdan sonra se almayı kesinlikle düşünmüyorum artık.

genelleme yapma arkadaşım bu olay seni s e dan soğutmasın.ben yıllardan beri se kullanıyorum tuş problemim hiç olmadı çok sağlam telefonlar ama bazı sorunlar oldu tabi.garanti firmasından hiç memnun değilim çok saçmalıyorlar.bu elektronik aletler birazda şans işi hepsi aynı çıkmayabiliyor
  • dostum zaten se w200i bozulmadan önce bende çok memnundum rahat rahat akustiklerimi atıyodum hatta arkadaşlarımada se ürünlerini öneriyodum ama telefon bana en lazım olduğu dönemimde bozulunca insan ister istemez sinirleniyor.bide heryerde böylemidir bilmem ama benim bulunduğum yerde servis olayı çokkötü ve sorumlular çok ilgisizler
  • ben istanbuldayım açıkçası ne genpadan ne kvkdan hayır görmedim..bir dahakine telpayı denerim allah düşürmesin tabi oralara :) artık servisle falan uğraşmak istemiyorum

bi ara j230 vardı s.e.arıza yaptı almam ulan birdaha sony dedim ama bak gene w200 kullanıyorum bağımlılık yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ben istanbuldayım açıkçası ne genpadan ne kvkdan hayır görmedim..bir dahakine telpayı denerim allah düşürmesin tabi oralara :) artık servisle falan uğraşmak istemiyorum

bi ara j230 vardı s.e.arıza yaptı almam ulan birdaha sony dedim ama bak gene w200 kullanıyorum bağımlılık yapıyor

benim k300i bozuluncada öyle demiştim ama yine sew200i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.