Şimdi Ara

W211 E200 Kompressor Facelift nasıl bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düşük km dediysek 50 bin demedik ortalama 100-130 bin arası km ayrıca benzinliler dizeller kadar km yapmıyor genelde daha düşük oluyor dizellere göre kilometreleri. 2009 100 bin km civarı bir araç bulursam alırım kısmet. Bir tanıdıkta var ilk sahibi ama satmıyor biraz niyeti olsa yapışıcam yakasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapanmistir

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

octavia ile E-class ın hacim hariç uzaktan yakından alakaları yok.. Ne kalite, ne işçilik, ne konfor ne de yalıtım konularında...W211 FL zamanının ötesinde kaliteliydi.

Ha sıfır sıfırdır ve W211'in geçmişini bilmiyorsanız ciddi risktir o ayrı mesele..

• 10-11 senelik Mercedes benim gözümde çöp degil kusura bakma Hocam. Güvenlik malzeme kalitesi konfor üst düzeyde bana yeter. Leğen plastiğine doyduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi araba, hoş araba ama maalesef piyasası galericilerin elinde.Youtuberlar iki tane e200 inceliyor bizim akıllılar direk 20 bin ekliyor ilana.Satamazsın kardeşim sa-ta-maz-sın 3 aydır favorimde duruyor uçanların çoğu hiçbiri de satılmıyor.Arabalarınız iyi hoş güzel ama 11 12 yaşına gelmiş 150 binde e200e kimse 300 310 vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaywalker78 -- 29 Ocak 2021; 20:29:9 >
  • en temizi 200 bin eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: kapanmistir

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

keşke bu mantıkla (ABD ve Avrupa’da olduğu gibi) yaşayabilecek bir ekonomik durumumuz olsa (Türkiye)

Çer çöp olmuş arabalara 40 bin dolar 50bin dolar hatta 100bin dolar vermesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.