Şimdi Ara

w211 E200 mü E270 mi?Çok Kararsızım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.uzun zamandır w211 mercedes bakıyorum.parası hazır sayılır ama bir türlü E200 mü E270 mi karar veremedim.geçen gün bir E200 denedim(lpg siz).bu kasayı ilk sürüşümdü ve kabin içine beklediğimden fazla motor sesi alıyordu.biraz hayal kırıklığı yaşattı bende.ben sessizliğe ve konfora daha çok önem veriyorum.E270 in dizel olması sebebi iledaha fazla ses alacağını düşünüyorum.ama bu çekilmez bir boyutta mı bilmiyorum hiç kullanmadım.yakıt ve MTV hesaba katmazsak siz hangisini alırdınız..??hangi sebebten??

• E serisinin en sessizinde bile rahatsız olmuşsunuz, dizelini alsam mı diye soruyorsunuz! Belki de sizin kullandığınızda bir problem vardır. Kabin içinde duyduğunuz ses kompresörün sesidir. Eğer tek sorun ses ise size W211 değil W220 tavsiye ederim. Hem daha ucuza bulabilirsiniz hem de S Klasse.
  • kulağımda bir sorun olmadığı için bu sesi duyabiliyorum:)belki haklısınızdır kompresörün sesi olabilir.hafiften ıslık sesi gibiydi ama ne bileyim E serisi olunca insan kendini daha bir sessiz ortama hazırlıyor..w220 çok büyük ş.içi için pek uygun değil.yinede tşkler.
  • Bence w211 için ya baktığınız e270 cdi yada e320 olmalı.
  • 211 makyajsız enjektörlerde işeme yoksa 270cdi seçilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Bence w211 için ya baktığınız e270 cdi yada e320 olmalı.

Hocam neden e280 değil de e270? Dün 2006 model e280 cdi aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTMWTMP B kullanıcısına yanıt
    daha bulunabilir ve yaygın oldugu için yoksa baska bir ssebeple söylemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

daha bulunabilir ve yaygın oldugu için yoksa baska bir ssebeple söylemedim

anladim hocam tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.