Şimdi Ara

W350ET Modelinde windows 8 yukledim GTX660M SORUN YARDIMMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma windows 8 yukledim bugun teslim aldım.GTX660M Ekran kartımın driverını yukledim ancak derecelendirme yapıyorum INTEL HD 4000 GRAPHICS i derecelendirme yapıyor.Aygıtlarımdan kontrol ettim GTX660M ve HD 4000 GRAPHICS gormekte ancak oyunlarda HD4000 graphics ile acmaya calısıyor yardımcı olabilir misin ne yapmam lazım benim bilmedigim bir ayarı mı var :S

• quote:

Orijinalden alıntı: neverwass

Bilgisayarıma windows 8 yukledim bugun teslim aldım.GTX660M Ekran kartımın driverını yukledim ancak derecelendirme yapıyorum INTEL HD 4000 GRAPHICS i derecelendirme yapıyor.Aygıtlarımdan kontrol ettim GTX660M ve HD 4000 GRAPHICS gormekte ancak oyunlarda HD4000 graphics ile acmaya calısıyor yardımcı olabilir misin ne yapmam lazım benim bilmedigim bir ayarı mı var :S

bak foto at dedik atmadın hiç sorun olunca hemen girdin foruma he neyse takılıyorum kanka öncelikle tekrar hayırlı olsun sanırsam sağ alt tarafta gizlenen öğelerin içinde nvidia denetim masası olacak ordan ekran kartını gtx 660 olanı seçince düzelir arkadaşlardan bazısı bu konu hakkında iki gün önce yada dün birşeyler tartışmışti tam bilmediğim için detay verip kafanı karıştırmayayim link atarım şimdi kank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oynuyacağın oyuna sağ tıklayıp yüksek grafik işlemcili kartla aç dersen niwidia ile oyunları açar.arkadaşın dediği yaparsan herzaman nwidia ile açar sürekli oğraşmassın googlede ararsan konu hakkında çok fazda bilgi var kolay gelsin hayırlı olsun.
  • dostum baktım arkadaşlarda benim gibi şeyler yazmış ordan bi dene olmazsa detaylı araştırırz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim çokça buldum ya sonunda sagolun cok bilgisayarı kur donanım ara cart curt ugrastım bayagı bir o yuzden boyle oldu :) Yarın en kısa zamanda koyacagım resimleri kusura bakmayın :)ve ayrıca full hd olması oyunlarda inanılmaz bir goruntu saglıyor cok begendim .Şimdi yatıyorum iyi geceler gorusmek uzre :)
  • vay arkadaş :( ne zaman verdinde aldın siparişi sipariş numaran kaçtı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.