Şimdi Ara

W580 FLASH TEMA İSTEYENLER BURAYA!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar şu linkte gorunen temalar w580i de gordugum en guzel temalardan(özelliklede videonun 35/40.saniyesinden sonra gorulen boya sıçraması şeklinde olanı) acaba bunları nerden bulabiliriz?http://www.youtube.com/watch?v=ZpA4zQF3pR8

Boya sıçraması olan orjinal tema.W580 in içinde var zaten.Telefonun W580i değilmi senin?
    Edit:O videodakilerin hepsi orjinal tema.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 8 Kasım 2007; 17:40:02 >

• Süper olmuş teşekkürler
  • Herşeyi ayarladım flasha bastım c ye basılı tutup kabloyu taktım c yi bıraktım olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Herşeyi ayarladım flasha bastım c ye basılı tutup kabloyu taktım c yi bıraktım olmadı

setool un içinde driver klasöru var onun içindeki gg flash driver i kurma lasım ondan sonra çalışıyoo........
  • wamı başka deneyen? kesin oLuyo dimi? :)
  • ya ben 850i olan anlatımı görmüştüm acaba temaların w580i ye uymayanı varmı? bide 1,5 dk dediler 5 dk oluoyo alttan yeşil çizgi akıp gidiyo.. nerde yanlış yapıyorum?
  • bide "MISC FILE bölümündeki kutucuğa tıklayaran TPA.zip dosyasını açıyoruz" yazıyo.. zipli dosyayı mı göndercez telefona anamadım ben.. yoksa içindekilerimi tek tek yollucaz ? bişiler yazın :(
  • zipi gönderiyoosun setool yazarken açıyoo onu kafan karışmasın
  • teşekkür ederim ben karambole yaptım oldu.. kullanıyorum şuan temalarımı :) ama ben şu el yazısı gibi olan temayı ve gruplanmış halde olan temayı arıyorum varmı forumda.. bilginiz varmı?
  • Arkadaşlar bu ReadGDFS'yi nasıl yapıyoruz? Aynı şekilde ona tıkladıktan sonra telefon kapalı iken önce C ye basılı tutup sonra usb kabloyu takarak mı? (Aynı flash yönteminde olduğu gibi mi yani). Deneyen var mıdır?
  • Menü değişmedi bn de neyi eksik yaptm anlamadm

Bi de setool dan dediğinizi yaptıktan sonra usb yi telefondan çıkardım. Telefon açılmadı. Pili çıkarıp taktım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodi@ -- 31 Mart 2008; 1:25:00 >
  • swf ler menü için atılıyor. diğer temaları normal themes klasörüne atıp kullanabilirsin. zaten burdaki konuda flash temalar.. menüleri flash ile yapılmış. onun için setools kullanılıyor
  • Konu çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Benim sormak istediğim tpa.zip de 24 tane swf dosyası var ama diğer dosyada 140 tane var. onların hepsini yüklemek için bu 140 tane swf yi de aynı klasörlerin içine zipleyip aynı yöntemle mi atacaz??

bir de temaların çoğunun çözünürlüğü w580 e göre değil sanki?

ayrıca bu attığımız swf dosyaları telefonun neresine kopyalanıyo? silmek istediğimiz zaman nerden silecez?
  • setool ne?

temaları indirdim ama gerisini yapamadım biraz daha açık anlatabilirmisiniz benim anlıcam gibi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neşa

setool ne?

temaları indirdim ama gerisini yapamadım biraz daha açık anlatabilirmisiniz benim anlıcam gibi :S

setol programın ismi setol programı imzamdaki yazılım depomda mevcut
  • arkadaşlar temaları kurmuştum ama telefon hafızası doldu. şimdi silmek istiyorum nasıl yapacağım birisi anlatabilir mi??
  • Arkadaşlar ben bunu denerken (telefonu taktım %30 lara falan geldi) elektrik kesildi. Sonra telefonu açmaya çalışdığımda "yapılandırma hatası, şebeke operatörünüze yada servis merkezinize başvurun" uyarısı veriyor öyle kalıyor... Ne telefon modunda nede uçuş modunda açılmıyor...
    Benim yapabileceğim bişey varmı (pili çıkarıp denedim bi değişiklik yok) Servis mi paklar bu telefonu?
  • ARkadaşlar allah rrazı olsun flash tema yapmaya uğraşırken telefonumu türkçe yaptım rusçaydı :D teşekkürler emeği geçen herkeze...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.