Şimdi Ara

W580i telefonum memory stick'ini görmüyor yardım edin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapacağımı bilmiyorum ilk defa Sony Ericsson kullanıyorum ve memory sticki görmüyor...

Taktım yerine ama bilmiyorum bozdummu ne :(

Lütfen anlıyan birisi yardımcı olsun daha yeni almıştım telefonla beraber vermişlerdi

• Hafıza kartı şööyle bir temizleyin silin öyle deneyin
  • Neyle temizliyeyim?
    Kolonyalı mendil olur mu? Sorun yaratır mı?
  • eğer telefon açıkken bunları yapıyorsanız görmemesi normaldir telefonu kapatın öyle deneyin sonra açın görmesi lazım eğer ki görmüyorsa hafıza kartını biçimlendirin

düzenleme: bu da olmazsa servis yolu gözüktü demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 20 Ağustos 2007; 1:37:55 >
  • Telefonu kapatıp yaptım zaten de peki hafıza kartını nasıl biçimlendireceğim?

Telefon görmüyor ki biçimlendireyim.
  • Kitapçıkta hafıza kartının köşesine bastırıp öyle çıkarın yazıyor ama o şekilde çıkmadığı için ben direk çekerek çıkarıyorum hep.
    Bu sebepten bozulmuş olabilir mi? :(
  • telefonun görmesi değil pc'nin görmesi önemli böyle durumlarda

usb kablosunu bilgisayarınıza bağlayın bilgisayarıma girin hafıza kartına sağ tıklayın biçimlendir değin karşınıza küçük bir pencere gelecektir ordan başlata tıklayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

Kitapçıkta hafıza kartının köşesine bastırıp öyle çıkarın yazıyor ama o şekilde çıkmadığı için ben direk çekerek çıkarıyorum hep.
    Bu sebepten bozulmuş olabilir mi? :(

w580'i bilmem ama ben k750i kullancıısıyım üstüne bastırınca yaylı bir sistem mevcut o kendisini geri atıyor ama siz öyle çıkarıp asılırsanız elbette ki orda birşeylere zarar vermiş olacaksınız bu zararlar tırnak kırılmaları hafıza kartının aşırı zorlanması gibi şeyler olup o bölgeye zarar verecektir ve biçimlendirme ile geçmeyecektir.
  • Ya ben çok teşekkür ediyorum.
    Kendimi çok salak hissediyorum kartı tam takmamışım iyice bastırmak gerekiyormuş
    Bu değerli bilgileriniz içinde çok çok teşekkürler tekrar sizi yorduğum için özür dilerim.

İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

Ya ben çok teşekkür ediyorum.
    Kendimi çok salak hissediyorum kartı tam takmamışım iyice bastırmak gerekiyormuş
    Bu değerli bilgileriniz içinde çok çok teşekkürler tekrar sizi yorduğum için özür dilerim.

İyi geceler...

evet çıkarkende takarkende ben öyle yapıyorum biraz iyi bastırmak gerekiyor yine yineliyorum kendi telefonumda öyle yapıyorum büyük ihtimalle sizinki de öyledir neyse yaptığınıza sevindim salaklık lafını görmemiş olayım öyle şey olmaz herşey deneyerek öğreniliyor size de iyi geceler yardımcı olabildiysek ne mutlu

• bugn w580i aldm ama sim cardı telefon okumuo normalde çalışıyor ama telefonda açılınca demo çıkıyor sadece napabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.