Şimdi Ara

w610i r6bc002 cid53 patch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim telefon w610i r6bc002 cid53 bi turlu flash atamıyorum yada patch normal cid 53 tellerin ws leri r8ba024 olarak gozukuyo benim teldemi bi sorun var yoksa bunu nasıl duzeltebilirim yada nasıl patch atabilirim

şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: kaldirimc

benim telefon w610i r6bc002 cid53 bi turlu flash atamıyorum yada patch normal cid 53 tellerin ws leri r8ba024 olarak gozukuyo benim teldemi bi sorun var yoksa bunu nasıl duzeltebilirim yada nasıl patch atabilirim

şimdiden teşekkür ederim

telefonu tekrar günceleyin r8ba024 yazılımı yine olmaz ise cıd53 r8ba024 yazılımını yükleyin.yazılım yükleme konusu cıd53 ler için imzamda yazılım yükleme sorunları düzeltme konusunda mevcut.daha sonra cıd 53lere patch atma şeklinde bu yazılıma ait patchleri atabilirsiniz.gerekli yazılımlar imzamda yazılım depomda mevcut.

bu yazılımı cıd 53r8ba024 yazılımını http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=375 buradan indirebilirsiniz.isim karizmaugur2 şifre:123456 dır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok teşeşür ederim
    tlefonum cid 53 setoldan dosya yukenmiyo baska bi programla oluyormu yafa far managerla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaldirimc

çok teşeşür ederim
    tlefonum cid 53 setoldan dosya yukenmiyo baska bi programla oluyormu yafa far managerla

evet jd flaşher ile cıd 53 modellere yazılım yükleniyor dediğim gibi konunun detayları imzamda

yazılım yükleme sorunları düzeltme konusunda mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cowon iaudio 7 ums/mtp problemi..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.