Şimdi Ara

w7 64 Bit-32 Bit'e düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer 5739 laptopuma 32 bit w7 kuracak olursam otomatik olarak format atma bölümü silinir mi?
    "Acerle beraber gelen recovery bölümünden bahsediyorum.Direkt olarak fabrika durumuna çeviren bölüm.CD ye gerek olmadan"

Bir diğer sorum ise şu an elimde olan driverların cd si 32 bitte çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 5 Şubat 2011; 1:09:22 >

• 20 kişi bakmış 1 allahın kulu cevap atmamış
  • Hayır silinmez.Recovery bölümünün kendine ait diskte ayrılmış bir bölümü vardır orayı silmediğiniz sürece birşey olmaz korkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Hayır silinmez.Recovery bölümünün kendine ait diskte ayrılmış bir bölümü vardır orayı silmediğiniz sürece birşey olmaz korkmayın

Arkadaşında dediği gibi boot ettikten sonra açılan menüde disk bölümlendirme kısmında recovery kısmına dokunmadan sadece parçalanmış harddisklere müdahele edersen bir sorun olmaz tekrar recovery kullanabilirsin
  • bazen problem olabiliyor benim recovery blümünün mbr bilgileri gitmişti format sonrasında ama dvd ile tekrar kurulum yaptım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.