Arkadaslar w700den internete..msn e vs. girmek istiyorum.. Gerekli ayarlar gprs ayarları oluyor sanırım.. Bunları manuel olarak yapmam mümkünse anlatır mısınız nasıl yapıcağı mı ?
Telsim müşterii hizmetlerini aradığımda 750 kontör istedi bunun için :S Bende bi sorayım dedim..
Turkcell Messenger Abone Olarak (Sınırsız Kullanımlı) Ucretlendirme: Turkcell Messenger'ı, servise abone olarak sınırsız kullanabilirsiniz. Faturalı hatlar için sınırsız kullanımlı aylık abonelik ücreti KDV dahil ÖİV hariç 10 YTL, kontörlü hatlar için sınırsız kullanımlı haftalık abonelik ücreti 25 kontördür. Wap ve bilgisayar uygulamaları üzerinden kullanım da aylık ve haftalık sınırsız kullanım paketine dahildir, bu uygulamaları kullanırken herhangi bir ek ücret ödemeniz gerekmez.
quote:
Orjinalden alıntı: dani filth
Arkadaslar w700den internete..msn e vs. girmek istiyorum.. Gerekli ayarlar gprs ayarları oluyor sanırım.. Bunları manuel olarak yapmam mümkünse anlatır mısınız nasıl yapıcağı mı ?
Telsim müşterii hizmetlerini aradığımda 750 kontör istedi bunun için :S Bende bi sorayım dedim..