Şimdi Ara

w700i mi w810i mi alayım yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron_maiden_

arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim sanırım öğrendiğime göre w810i nin ses kalitesi w700i ye göre daha düşükmüş ve bu da sanırım yazılımdan kaynaklanıyormuş son bir sorum olacak w700i ni yazılımını w810i ye yüklediğimzde yüzde yüz randıman alabilirmiyiz teşekkürler

arkadaşım ses çıkışı o kadar abartılı şekilde değil çok az fark var, kulaklık sesleri ise aynıdır telin ya sürümünü 05 yani bir önceki sürüme al veya mp3'lerin sesini yükseltip tele at bak keyfine
  • quote:

arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim sanırım öğrendiğime göre w810i nin ses kalitesi w700i ye göre daha düşükmüş ve bu da sanırım yazılımdan kaynaklanıyormuş son bir sorum olacak w700i ni yazılımını w810i ye yüklediğimzde yüzde yüz randıman alabilirmiyiz teşekkürler

SE W700i'nin yazılımını SE W810i'ye yükleyemeyiz. R4DB005 sürümünde her iki telefonun kulaklık ses çıkışı arasında pek fark bulunmuyor.
  • Dün w810i aldım arkadaşlar,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Telefonun tasarımı ve özellikleri hoşuma gitti,ancak hoşuma gitmeyen tek yanı telefonla beraber verilen cd den disc2phone programını bilgisayara yükleyememem oldu
  • quote:

bravo knight ...foruma emeğin tartışılmaz!!!...

Teşekkürler...

quote:

Dün w810i aldım arkadaşlar,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Telefonun tasarımı ve özellikleri hoşuma gitti,ancak hoşuma gitmeyen tek yanı telefonla beraber verilen cd den disc2phone programını bilgisayara yükleyememem oldu

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Kullandığınız işletim sistemi nedir? Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra telefonun ekranında dosya aktarım modu ve telefon modu olmak üzere iki farklı mod belirecektir. Veri aktarımı için dosya aktarımı modunu seçiyoruz ve bilgisayar telefonu harici disk olarak tanıyor.

• quote:

Dün w810i aldım arkadaşlar,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Telefonun tasarımı ve özellikleri hoşuma gitti,ancak hoşuma gitmeyen tek yanı telefonla beraber verilen cd den disc2phone programını bilgisayara yükleyememem oldu

Hayırlı olsun, doğru seçim...
  • teli ilk önce usb takıyoruz ardından dosya transferini seçiyoruz bilgisayar ardından aygıtı buldu uyarısı gelicektir cd takıp aleti tanıttıktan sonra ardından pc suite yüklüyoruz ondan sonra disc phone'yi
  • w810i cok iyi bir secim...
  • teşekkür ederim,sanırım ben ilk önce disc2phone'u yüklemeye çalıştım ondan olmadı şimdi bir daha deneyeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

teli ilk önce usb takıyoruz ardından dosya transferini seçiyoruz bilgisayar ardından aygıtı buldu uyarısı gelicektir cd takıp aleti tanıttıktan sonra ardından pc suite yüklüyoruz ondan sonra disc phone'yi
  • telefonu harici disk olarak tanıdığı için,dün rahatlıkla bir sürü mp3 yükledim, ama merak ettiğim bu programı yüklersem bana ne gibi bir faydası olacak mp3leri daha mı hızlı yükleyecek?
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

bravo knight ...foruma emeğin tartışılmaz!!!...

Teşekkürler...

quote:

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. Kullandığınız işletim sistemi nedir? Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra telefonun ekranında dosya aktarım modu ve telefon modu olmak üzere iki farklı mod belirecektir. Veri aktarımı için dosya aktarımı modunu seçiyoruz ve bilgisayar telefonu harici disk olarak tanıyor.

• disc phone örneğin 128kbit bir mp3 192kbit'e çıkarabiliyor ayrıca sen mp3 attıkca klasör oluşturyor yani sanatcı,album diye ayırabiliyor walkman modunu kullanırken bence hoş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 25 Mayıs 2007; 21:13:06 >
  • Şimdi telefonu ilk aldığım zaman bir miktar sarjı vardı,o şarjını bitirip ilk kullanım için ne kadar süre şarj etmem gerekiyor?
  • quote:

Şimdi telefonu ilk aldığım zaman bir miktar sarjı vardı,o şarjını bitirip ilk kullanım için ne kadar süre şarj etmem gerekiyor?

Lityum polimer bataryalarda 9-16 saat arası şarj kesinlikle gerekmiyor. Telefonun ekranında tam dolu yazısını gördükten sonra telefonu şarjdan çıkarabilirsiniz. İlk 5-6 şarjı bataryayı tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.
  • Salak telefon satıcısı bana 16 saat şarj etmemi söylemişti teşekkürler knight çok faydan dokundu...
    quote:

quote:

Şimdi telefonu ilk aldığım zaman bir miktar sarjı vardı,o şarjını bitirip ilk kullanım için ne kadar süre şarj etmem gerekiyor?

Lityum polimer bataryalarda 9-16 saat arası şarj kesinlikle gerekmiyor. Telefonun ekranında tam dolu yazısını gördükten sonra telefonu şarjdan çıkarabilirsiniz. İlk 5-6 şarjı bataryayı tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Salak telefon satıcısı bana 16 saat şarj etmemi söylemişti teşekkürler knight çok faydan dokundu...
    quote:

quote:

Batarya dolduktan sonra şarj cihazı bataryaya verilen enerjiyi tamamen keser. Kısacası batarya tam dolduktan sonra telefonu şarj cihazında bekletmenin herhangi bir anlamı bulunmuyor. Daha uzun bekleme süresi elde etmek istiyorsanız ekran parlaklığını minimuma getirmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında batarya esas performansı bir kaç şarj sonrası gösterecektir.

Not: Eski nikel kadmiyum bataryalarda ilk şarj uzun süre yapılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Mayıs 2007; 21:29:02 >

• @iron_maiden_ telefon satıcısı ne kadar bilgisiz olsada forumda kullandığımız kelimelere dikkat edelim bazı telefon satıcıları sattığı ürünün fiyatını bile veremiyor diye bilirim malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 25 Mayıs 2007; 21:45:38 >
  • W810 tasarım harikasıdır
    Bütçe kurtarsa ben de ondan alacaktım
    Firmada biri aldı resmen aşık oldum beyazına
    sırf tasarım için alırdım
    Hem de BEYAZ renklisinden

Tek eksisi
    Bence Joystik kullanımı diğer W ve K serilerine göre biraz daha dikkat istiyor
    Joystick yerine 5 tuş koymuşlar ( 4 yön tuşu ve ortada ENTER tuşu )
  • Fiyat farkına hiç değmez gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Fiyat farkına hiç değmez gibi.

Değmez derken??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

W810 tasarım harikasıdır
    Bütçe kurtarsa ben de ondan alacaktım
    Firmada biri aldı resmen aşık oldum beyazına
    sırf tasarım için alırdım
    Hem de BEYAZ renklisinden

Tek eksisi
    Bence Joystik kullanımı diğer W ve K serilerine göre biraz daha dikkat istiyor
    Joystick yerine 5 tuş koymuşlar ( 4 yön tuşu ve ortada ENTER tuşu )

Telefonda joystick yerine navigasyon tuşu kullanılmış. Navigasyon tuşunun ileri vadede problem çıkarma olasılığı çok daha düşüktür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.