Bildirim
W715 İnternet Ücret Ve Wi-Fi Sorunu !!!! Lütfen Acil !!!!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam olarak hattımda tl olmadığı için deneyemedim fakat yeni bir internet profili oluşturup adını wi-fi yap ve başka hiçbirşeyine dokunma.Onu varsayılan profil olarak seç ve o şekilde dene.Büyük ihtimal ile olması lazım.Bende tl olmadığı için turkcell hattımda wifi kesilince bağlanamıyor zaten -
Tüm İnternet Ayarlarını Sildim Dediğin Gibi Yaptın İlk Kez İnternete Bağlananama Hatası Aldığım İçin Mutluyum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlkYunuS -- 23 Ağustos 2010; 0:06:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlkYunuS
Tüm İnternet Ayarlarını Sildim Dediğin Gibi Yaptın İlk Kez İnternete Bağlananama Hatası Aldığım İçin Mutluyum :D
Olduğuna sevindim -
quote:
Eğer ayarlara ihtiyacın olursa tekrardan wi-fi bağlıyken menü/ayarlar/yararlı bilgiler/ayarları indir demen yeterli.Otomatik mms wap vs. ayarlarını bulup kuruyor. -
herkez se kullanıpta wifi varsa aynı dertten muzdarip :D yanımzda wifi limodemlemi dolaşsak ne yapsak bilemiyorum ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan K.
quote:
Eğer ayarlara ihtiyacın olursa tekrardan wi-fi bağlıyken menü/ayarlar/yararlı bilgiler/ayarları indir demen yeterli.Otomatik mms wap vs. ayarlarını bulup kuruyor.
Tamam Çok Saol Hocam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X