Şimdi Ara

W715 İnternet Ücret Ve Wi-Fi Sorunu !!!! Lütfen Acil !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar W715 Alalı 3 Gün Kadar Oluyor

İnternete Sadece Wi-Fi Üzerinden Bağlanmak Wi-Fi Kesilincede Otomatik Mobil Şebekeye Bağlanmamasını İstiyorum...

Not:Mobil Şebekeye Geçince Yukarıda G İşareti Çıkıyor Hattımdaki TL'ler Gidiyor...

Ne Yapabilirim ??

Telefon : W715
    Hat : Vodafone

• Tam olarak hattımda tl olmadığı için deneyemedim fakat yeni bir internet profili oluşturup adını wi-fi yap ve başka hiçbirşeyine dokunma.Onu varsayılan profil olarak seç ve o şekilde dene.Büyük ihtimal ile olması lazım.Bende tl olmadığı için turkcell hattımda wifi kesilince bağlanamıyor zaten
  • Tüm İnternet Ayarlarını Sildim Dediğin Gibi Yaptın İlk Kez İnternete Bağlananama Hatası Aldığım İçin Mutluyum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlkYunuS -- 23 Ağustos 2010; 0:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Tüm İnternet Ayarlarını Sildim Dediğin Gibi Yaptın İlk Kez İnternete Bağlananama Hatası Aldığım İçin Mutluyum :D

Olduğuna sevindim
  • quote:

Tüm İnternet Ayarlarını Sildim Dediğin Gibi Yaptın İlk Kez İnternete Bağlananama Hatası Aldığım İçin Mutluyum :D

Eğer ayarlara ihtiyacın olursa tekrardan wi-fi bağlıyken menü/ayarlar/yararlı bilgiler/ayarları indir demen yeterli.Otomatik mms wap vs. ayarlarını bulup kuruyor.
  • herkez se kullanıpta wifi varsa aynı dertten muzdarip :D yanımzda wifi limodemlemi dolaşsak ne yapsak bilemiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

quote:

Eğer ayarlara ihtiyacın olursa tekrardan wi-fi bağlıyken menü/ayarlar/yararlı bilgiler/ayarları indir demen yeterli.Otomatik mms wap vs. ayarlarını bulup kuruyor.

Tamam Çok Saol Hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.