Şimdi Ara

w8 türkçeleştirme sorunu?????acil lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı formatladım geçenlerde ama İngilizce olarak kaldı. forumlarda takip ediyorum Türkçeleştirme konularını ama ben bir türlü beceremedim ne bir download ne başka bir şey ne yapabilirim Türkçeleştirmek için? Asus N56vz kullanıyorum

Windows display language: Unavailable in this edition of Windows UYARISI VAR

• bigboss_3x kullanıcısına yanıt
    Windows'un dilini değiştiremessin tabiki . Windows'u kurarken sorar hangi dilini klavyeyi kullanacağınızı anca o esnada seçilir değiştirilir başka yöntemi yok . Varsa abuk subuk yamalar ve sorun yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR
    yandık ozman
    Windows'un dilini değiştiremessin tabiki . Windows'u kurarken sorar hangi dilini klavyeyi kullanacağınızı anca o esnada seçilir değiştirilir başka yöntemi yok . Varsa abuk subuk yamalar ve sorun yaratır.

:/ baştan format at diyorsunuz yani ? :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigboss_3x

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR
    yandık ozman

:/ baştan format at diyorsunuz yani ? :(((

dil paketi yükleyebilirsin ama oda tam türkçe olmuyor hatalar ve başlangıç eski dilde kalıyor eğerki yükseltme olan w8 ise şunu yapabilirsin,tamamen türkçe bi w7 indir kur geçiçi olarak ondan sonra onun nüzerine baştan w8 indir türkçe iner zaten onun üstüne türkçe kurulum olur işinide çözer inşallah hatta türkçe w8 bulup senin orjinal keyi girszende olur herhalde

• bigboss_3x kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil linux kurulumu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.