Şimdi Ara

w800 mü w810 mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENCE W810İ NİN W800İ YE EN BÜYÜK AVANTAJI JOYSTICKIN YERİNE METAL YÖN TUŞLARININ OLMASI Bİ ARA W800İ Yİ ELİME ALDIM JOYSTICKİYLE HAREKET ETMEK ÇOK ZOR BİDE TOZ GİRMİŞSE TAMBİ İŞKENCE TIRNAK UCUYLA NARİNCE BASMAK GEREKİYOR AÇIKCASI BEN HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM(TABİ KİMİLERİNİN DÜŞÜNCELERİ FARKLI EE TABİ RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ) Bİ AKRABAMIZDA VARDI W800İ JOYSTICK YÜZÜNDEN TAM ÜÇ KERE(ABARTMIYORUM) SERVİSE GİTTİ EN SONUNDA DAYANAMADI W810İ ALDI ŞİMDİ ÇOK MEMNUN BİDE W800 DE KAMERANIN OLDUĞU METALİK GRİ BÖLÜM BİRAZ ZORLAYINCA KOPUYOR AMA JAPONLA YAPIŞIYO NEYSE W800İ DE ÇOK GÜZEL BENDE İLK ÇIKTIĞINDA W810İ Yİ BEĞENMEMİŞTİM W800İ ÜSTÜNE YOK DİYODUM AMA ŞİMDİ HOŞUMA GİTMEYE BAŞLADI ZAMANLA GÖNLÜMÜ KAZANDI AYRICA W800İ YEDE LAFIM YOK YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME

w800 mü w810 mu?

w800 mü w810 mu?

• YA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM KAPAĞINI KOYMUŞUM W810İ NİN KAPAĞINI KOYMUŞUM ÇOK PARDON HATASIZ KUL OLMAZ GÜLMEYİN
  • bende nokia6630 vardı sattım w810i aldım gözün kapalı alabilrisin akrabamızda rus bi w800 vardı onu kurcalamıştım ama rusçam olmadığı için rusça öğrenmek istiyorum yanlış anlayın sadece w800 incelemk için

• quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

bende nokia6630 vardı sattım w810i aldım gözün kapalı alabilrisin akrabamızda rus bi w800 vardı onu kurcalamıştım ama rusçam olmadığı için rusça öğrenmek istiyorum yanlış anlayın sadece w800 incelemk için

• Bana kalırsa Walkman serisinin tasarım olarak en başarılısı SE W800i.

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 19 Nisan 2007; 23:50:37 >
  • ben de w800 diyeceğim kusura bakmayın arkadaşlar
  • w800 bence de daha güzel tip ama ekranı şöyle büyük olsaydı az daha daha iyi olurdu
  • w810
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

w800 bence de daha güzel tip ama ekranı şöyle büyük olsaydı az daha daha iyi olurdu

bence w800i nin tipi w810i den daha güzel
  • w800i bence abi tek geçerim

yeni aldımda oyuzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 17 Ağustos 2007; 21:58:51 >
  • ikiside güzel ama ben 810 diyorum
  • En doğru seçim W810İ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.