Şimdi Ara

W800İ DEN W810 GEÇEN ARKADAŞLAR OLUMLU YA DA OLUMSUZ YORUMLARINIZI BURAYA YAZAR MISINIZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok topicte karışık olarak bu konulardan var ama bulmak biraz zor bu nedenle yeni konu açtım hoşgörün Benim gibi bir çok arkadaş var w800 ü olupta w810 la değiştirmekte kararsız kalan; hem maddi hem de manevi olarak yapılacak yorumlara göre karar vermemizde kolaylık sağlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..saygılar.

• anlaşılan w800 den w810 a geçen kimse yok
  • Geçmek için bi nedende yok bence çok anlamsız oldu w810i'nin çıkması EDGE için kimse tel değişmez bence bari bi 3.2 mp kamera koysalardı...
  • aralarinda fark yok. Neden gecelim ki?
  • W810i her ne kadar daha üstün bir telefon olsa da W800i'den W810i'ye geçişi gerekli görmüyorum. Ama yeni telefon almak isteyenlere direkt W810i'yi öneririm.
  • W810i ile W800i arasındaki farklar:

- EDGE (GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat daha hızlı internet bağlantısı)
    - Netfront HTML destekli internet tarayıcısı
    - Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
    - Daha kaliteli,parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    - Daha ince yapı (19.5 mm)
    - Işık alıcısı (Pil tasarrufu)
    - Joystick yok navigator bulunuyor
    - Malzeme kalitesi daha iyi (Mesaj yazarken,oyun oynarken gıcırtı yok)
    - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme (SEUS ve DaVinci sorunları yok)
    - 1000 kişilik telefon defteri
    - Daha stabil yazılım (Bluetooth açarken kitlenme yok)

- 20 MB dahili hafıza
    - 350 saat bekleme,8 saat konuşma süresi
    - Lens koruyucu kapak yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Temmuz 2006; 15:42:35 >
  • ben w800 den sora kısa bir samsung p850 deneyimi yaşadım ve sonra w810 aldım.

şunları söyleyebilirim.

w800 den çok çok daha memnunum.

telefonu almamın en büyük sebebi tipiydi.tasatımına bayılmıştım.aldıktan sonra özellik olarak da güzel farkların olduğunu gördüm.

ekran iyileştirilmiş.zaten w800 den biraz daha büyük ekranı,ve netlik süper renk tonlarıda daha belirgin daha renkli.

ışık sensörü konmuş,bulunduğunuz ortama göre tuş ışıklarını ayarlıyor,buda şarjdan tasarruf sağlıyor.

flash temalar;tüm w810 larda olmadığını sonradan öğrendim,şansıma benim w810 da varmış.3 tane tema var ekolayzer,emerge ve orbit.bu 3 temadan birinin seçince.menüde değişiyor.bildiğimiz sonyericsson menüleriyle alakasız menüler oluyor.özellikle ekolayzer mükemmel.

ses çıkışı w800 den daha yüksek.arkadaşımın w800 ü ile karşılaştırdım.

ve tabiki w800 deki joystik yerine navigator kullanılması çok güzel olmuş.

şuan aklıma gelenler bunlar w810 dan çok çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 17 Temmuz 2006; 13:16:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

ben w800 den sora kısa bir samsung p850 deneyimi yaşadım ve sonra w810 aldım.

şunları söyleyebilirim.

telefonu almamın en büyük sebebi tipiydi.tasatımına bayılmıştım.aldıktan sonra özellik olarak da güzel farkların olduğunu gördüm.

ekran iyileştirilmiş.zaten w800 den biraz daha büyük ekranı,ve netlik süper renk tonlarıda daha belirgin daha renkli.

ışık sensörü konmuş,bulunduğunuz ortama göre tuş ışıklarını ayarlıyor,buda şarjdan tasarruf sağlıyor.

flash temalar;tüm w810 larda olmadığını sonradan öğrendim,şansıma benim w810 da varmış.3 tane tema var ekolayzer,emerge ve orbit.bu 3 temadan birinin seçince.menüde değişiyor.bildiğimiz sonyericsson menüleriyle alakasız menüler oluyor.özellikle ekolayzer mükemmel.

ÇOK SAOL ARKADAŞIM GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Aralarındaki farklar:

- EDGE
    - Quadband
    - İnternet tarayıcısı (Netfront)
    - Daha büyük ve kaliteli ekran (1.9 inç)
    - Daha ince
    - Joystick yok navigator kullanılıyor
    - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme
    - Işık alıcısı
    - 1000 kişiye kadar telefon defteri
    - Stabil yazılım

sana da tşk ederim arkadaşım farkları önemliydi benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

ben w800 den sora kısa bir samsung p850 deneyimi yaşadım ve sonra w810 aldım.

şunları söyleyebilirim.

valla çok güzel yorum yapmışsın telefonu alasım geldi şimdi

• k790 da sonbaharda aynı fiyata çıkar diye düşünüyorum w810'la şimdi w800'ü w810'la değiştirmeye ne gerek var ki?
  • naipse yarın öbürgün bende w800i den w810 a geçmiş olacam ozaman ayzarım
  • Sosyete forumu ya adamlar w800'ü beğenmiyo bence bu biraz lükse kaçıyo
  • aslında bence w810i herşeyden önce daha sağlam kasa daha kaliteli ve yüksek ses daha karizmatik bir cihaz renkleride süper uyumlu.

ayrıca joystik bozuldu yok turuncu şeyi düşüt yok sağa gitmiyo sola gitmiyor gibi bir derdi yok ekranıda dah büyük.

se nin alınacak tek telefonu gerisini kaldır çöpe at zaten w810 in diğer se ler out
  • yan sanayi kapağını bulsak da oturtsak bizim w800'e nası olur acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZX-6R

yan sanayi kapağını bulsak da oturtsak bizim w800'e nası olur acep

EVET ZÜPER OLUR.

AYNI ŞAHİNİN ÜSTÜNÜ KESTİRİP CABRİO YAPMAYA BENZER BU OLAY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.