Şimdi Ara

w810 kulaklık sesi kısıklık probleminin çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w810 da cadde de kulaklık sesi çok düşüktü (dikkat hoparlör demiyorum veya kablolu kulaklık ta demiyorum normal telefonun içindeki kulağa dayanan kulaklık)

şöyle çözdüm

sizde yapın:

http://www.4shared.com/network/search.jsp?sortType=1&sortOrder=1&sortmode=2&searchName=toshara+Acoustics+High+Quality+&searchmode=2&searchName=toshara+Acoustics+High+Quality+&searchDescription=&searchExtention=&sizeCriteria=atleast&sizevalue=10&start=0

bu link ölürse google dan veya 4sahred sitesindne

toshara 1.6 x Jokers Acoustics High Quality 2.0.zip

dosyasını aratın.

şimdi kulağım zarar görmesin diye kulaklık sesini yarıya getiriyorum.

• güzel paylaşım.
    W800i ile bende bu görüşmeler esnasında karşıdan gelen sesten çok şikayetçiydim.ancak artık bununda önüne geçilmiş gibi gözüküyor, K750/W800/W810i kullanıcıları için sevindirici bir haber...
  • kardes paylasim icin saolasin;
    dosyayi indirdikten sonra tel. deki hangi klasore atiyoruz... dosyayi bir kac klasorun icine attim ama seste(kulaklikta) herhangi bir degisiklik hissetmedim..tam olrak hangi klasore nasil(acip/zip'li) atmam lazim?...
  • imzamdaki superior acoustiği dene birde, tabi eq patchle beraber kuracaksın
  • Ben de telefonu yeni aldım. Açıkçası yüklenecek birçok program var ve bana şimdilik onlar karışık geliyor. Şimdi basitçe bu programı telefona nasıl yüklerim? Bu yüklemenin ne gibi riskleri var? Ben de kameradan ve bu kulaklık ses azlığından şikayetçiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meriva75

Ben de telefonu yeni aldım. Açıkçası yüklenecek birçok program var ve bana şimdilik onlar karışık geliyor. Şimdi basitçe bu programı telefona nasıl yüklerim? Bu yüklemenin ne gibi riskleri var? Ben de kameradan ve bu kulaklık ses azlığından şikayetçiyim...

Dostum ne kadara aldın teli?bende almayı düşünüyorum..
  • almışken w 910i alın
    ama galiba iç ortam fotografı w810 da daha iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakki220

w810 da cadde de kulaklık sesi çok düşüktü (dikkat hoparlör demiyorum veya kablolu kulaklık ta demiyorum normal telefonun içindeki kulağa dayanan kulaklık)

şöyle çözdüm

sizde yapın:

http://www.4shared.com/network/search.jsp?sortType=1&sortOrder=1&sortmode=2&searchName=toshara+Acoustics+High+Quality+&searchmode=2&searchName=toshara+Acoustics+High+Quality+&searchDescription=&searchExtention=&sizeCriteria=atleast&sizevalue=10&start=0

bu link ölürse google dan veya 4sahred sitesindne

toshara 1.6 x Jokers Acoustics High Quality 2.0.zip

dosyasını aratın.

şimdi kulağım zarar görmesin diye kulaklık sesini yarıya getiriyorum.

BUNU nasıl yüklenecek ayrıntılı anlatırmısın )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.