arkadaşlar ben nokia 6600 kullanıyordum şimdi SE w810i aldım. nokia daki rehber bilgilerimi yeni telefonuma en kolay nasıl kopyalayabilirim.
ilk önce tek tek bluetooth ile yolladım ancak 6600 da bir kayıtta istediğim kadar cep telefonu numarası saklayabiliyordum. SE de bu mümkün değilmiş gibi görünüyor. çünkü numaraları bluetooth ile yolladığımda, cep telefonu numaralarının sadece birer tanesi kaydedildi.
en azından bana yedekemede kolaylık gösterecek bir yöntem gösterirseniz sevinirim
1 kişiye birden çok numara eklenebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Phileo Sophia
1 kişiye birden çok numara eklenebilir.
birden çok numara eklenebiliniyor ancak birden çok cep telefonu ekleyemedim. yani iş telefonu alanına yazarsam oluyor ancak. bazı kişilerin tüm hem iş hem ev hem de cep numaraları olduğu için pek kullanışlı olamıyor.
Nokia pc suit kullanarak veya baska bi yöntemle telefon defterini pc ye kopyala. tek dosya halinde gelecektir. dosya türü vcard dosyasi olarak gecer. Bu dosyayı pc den bluetooth/usb ile direkt gönder. yada my phone explorer danda yapabilirsin w810 a gönderme işini.
ama dediğim gibi w810i de bir kişiye iki cep telefonu yada iki ev telefonu ekleyemiyorum. her telefon numarası türü için sadece bir tane kaydetmeye izin veriyor. iki tane cep telefonu numarası olan kayıtlardan sadece bir tane olanı görüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme